ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 02 September 2008 - 04:18 PM
Рижият пухчо е много сладурест, а май всички мъжки са такива :klati:
но сега се сещам и друго.
Абе момичета, вашите кучовци лаят ли много? Арес не спира. Като излезем на поляната и хората се поместват, защото и собствените мисли не могат да си чуят от него, камо ли да водят някакъв разговор. По някога се чувствам неудобно, но по никакъв начин не мога да го накарам да спре.
но сега се сещам и друго.
Абе момичета, вашите кучовци лаят ли много? Арес не спира. Като излезем на поляната и хората се поместват, защото и собствените мисли не могат да си чуят от него, камо ли да водят някакъв разговор. По някога се чувствам неудобно, но по никакъв начин не мога да го накарам да спре.
Публикувано: 02 September 2008 - 09:12 PM
Ама,много бебешко станало тука,ей :yahoo: :yahoo: И бебица Деси е много сладка :wub:Ние,по-дъртите,вече не можем да се хвалим с много пакости,а само с много разгонвания ;D Сега сме в началото на такова и излизаме на бърза разходка с повод и с пръчка в ръка,за да плашиме пишман мераклиите ;D При младежите сега им е за първи път,хормоните са ги заблъскали и затова са така неспокойни,дори и когато около тях няма разгонена женска :blink: ...това е добрата новина ;) другата добра е,че когато поотраснат,ще са си перманентно разгонени,както писа вече Марея ;D Всичко,що е мъжко,си е на първа сигнална система цял живот :rolleyes: ;D Много поздрави от мен и Тиса,и много целувки за прекрасните ви пухчета! :blink: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 03 September 2008 - 05:00 PM
Хай ;)
Мони Айс е голям сладурковец, а ти много хубави снимки си му направила.
Мегиан и Тиса е голяма чаровница. Абе кажи му шпиц и е достатъчно.
Момичета, аз май имам проблем. Аресито май е получил някаква алергия. Снощи го забелязах как неистово си хапе задните крачета при ноктите и там козинката е много къса. Сигурно нещо го дразни и за това така прави. Днес се чух с неговата лекарка и тя каза, че най- вероятно е алергия. Ще трябва да се спретна и много скоро да го заведа при нея, за да не станат нещата още по- сериозни. Малко съм уплашена, но се надявам скоро всичко да се изясни.
Мони Айс е голям сладурковец, а ти много хубави снимки си му направила.
Мегиан и Тиса е голяма чаровница. Абе кажи му шпиц и е достатъчно.
Момичета, аз май имам проблем. Аресито май е получил някаква алергия. Снощи го забелязах как неистово си хапе задните крачета при ноктите и там козинката е много къса. Сигурно нещо го дразни и за това така прави. Днес се чух с неговата лекарка и тя каза, че най- вероятно е алергия. Ще трябва да се спретна и много скоро да го заведа при нея, за да не станат нещата още по- сериозни. Малко съм уплашена, но се надявам скоро всичко да се изясни.
Публикувано: 03 September 2008 - 07:41 PM
Благодаря Меги за пожеланието. Не мисля, че ще е нещо много сериозно. А колкото до осили няма. Аз преди да го измия е го реша, за да изпадне всичко. Като го заведа при ветеринарката, тя ще каже.
Публикувано: 04 September 2008 - 04:32 PM
Цитат
Айс е страхотен :o
голям сладур си имаш :P
цункай го от мен :wub: :wub: :wub:
Цитат
Мони,Айс мацките ли следи навън през прозореца? ;) ;D Много е пораснал и се очертава да стане един много красив мъж :blink: :wub:
Публикувано: 05 September 2008 - 07:51 AM
Цитат
Цитат
Айс е страхотен :o
Цитат
Мони,Айс мацките ли следи навън през прозореца? ;) ;D Много е пораснал и се очертава да стане един много красив мъж :blink: :wub:
:o Eee moni,kak da nqma 6picove v sofiq? ;D To v karlovo ima 2 tiiii.. v sofiq da nqma ;D Kak mislite da prekarata uikenda s puh4ovcite?Nie bqhme na selo i si prekarahme dobre.Otnovo si poti4a dosta a posle iiii pospa dosta.A vie kakvo pravihte tezi dni?
P.S.Sajqlavam 4e pi6a na latineca,nqmam bg za sega. :(

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 05 September 2008 - 03:34 PM
Камка,никой не е забравен тука :blink: Само чакаме с нетърпение нови снимки на подрастващите ;) и много им се радваме :wub: И ние с Тисата ще се изнесем през уикенда някъде на тиферич,че тези междублокови пространства ни омръзнаха ;D Целувки за всички :wub: :wub: :blink:

Вход

Горе
Цитиране +

и с Топката му...
и след дългата игра..