ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 October 2008 - 10:16 AM
ИВЕ,МНОГО СИ ПРАВА,РОНИ СЪщО СЕ ХВЪРЛЯ И РЪМЖИ НА ВСЯКАКВИ ПОРОДИ КУчЕТА ТА ДОРИ И НА ПИТБУЛИ,МАЛКО АМА С КУРАЖ ДЕТ СЕ ВИКА ;D ;DА,С ЖЕНСКИТЕ СЕ ДЪРЖИ ПО КАВАЛЕРСКИ САМО ДЕТО ИСКА ДА ПРАВИ СЕКС НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО :rolleyes:СИГУРНА СЪМ чЕ И АРЕС ГИ ПРАВИ СЪщИТЕ МАГАРИИ ;DПОЗДРАВИ НА ВСИчКИ И чАКАМ СНИМКИИИИИИИИИИИИИИ :wub:
Публикувано: 13 October 2008 - 10:39 AM
Здрасти Ани,
аз много пъти съм писала за неговия дивашки нрав и естествено нещата, които си написала и ти, са присъщи за него.
Но най- интересното при нас се случи когато мама ни дойде на гости. Тъй като тя го глези с всякакви вкусотийки, той се държи с нея така все едно е на пружинка. Каквото му каже го изпълнява на секундата. ;D ;D ;D ;D
аз много пъти съм писала за неговия дивашки нрав и естествено нещата, които си написала и ти, са присъщи за него.
Но най- интересното при нас се случи когато мама ни дойде на гости. Тъй като тя го глези с всякакви вкусотийки, той се държи с нея така все едно е на пружинка. Каквото му каже го изпълнява на секундата. ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 14 October 2008 - 07:08 PM
Привет на всички :wub:
Какво правят вашите пухчовци :P
Аз днес ходих до зоо-магазина да купя на Сузи ново легло, че от старото няма и помен ;D Напоследък е много палава.. не позволява на никой да припари до нас.. а и хапе всеки :(
Карам и се, но тя изобщо не ме слуша :'(
Но все пак мисля (и се надявам), че е още малка и че ще се пооправи :blink:
Ето и нова снимка на калпазанката :wub:
...
Какво правят вашите пухчовци :P
Аз днес ходих до зоо-магазина да купя на Сузи ново легло, че от старото няма и помен ;D Напоследък е много палава.. не позволява на никой да припари до нас.. а и хапе всеки :(
Карам и се, но тя изобщо не ме слуша :'(
Но все пак мисля (и се надявам), че е още малка и че ще се пооправи :blink:
Ето и нова снимка на калпазанката :wub:
...
Публикувано: 19 October 2008 - 11:26 AM
Прави,ама аз съм си виновна :huh: Пак беше докопала маслото от масата в кухнята и го беше заровила в една голяма сакция,че чак сложила и камък върху него :rolleyes: Да и се неначуди човек ...,обаче аз вече знам къде да търся ;D След малко излизаме на обедна разходка ... Тисата праща много целувки на Айсчо и пожелава хубав следобяд на всички! :blink: :wub:
Публикувано: 20 October 2008 - 07:34 PM
Здравейте момичета!Като се заговорихте за бели на пухчетата, не можах да се сдържа да не разкажа какво заварих в коша на Рори.Той попринцип си го бута под леглото на сестра ми и спи там.Днес обаче му го извадих да го пера и имаше какво ли не под меката възглавничка.Като се започне от 2 лева,очна линия,малко пликче прах за пране,аналгин,фиби за коса та се свърши до едни банички,които бях си правила и куп други дребни неща.Очевидно си позволява да краде от масата ;D А пък онзи ден ми дойде една приятелка,остави си чантата на леглото Роро си пъхна носа в нея и се опита да извади кърпички да и ги отмъкне.Страх ме е вече да си оставя тел-а без надзор,защото може да си го хареса и него :rolleyes: Интересното е че не дъвка нещата просто ги носи в коша и ако се опитам да ги взема той скача и ми ги дърпа от ръцете,сякаш са си негови.И така с беладжията...Поздрави и целувки :wub: :wub: :wub:

Вход

Горе
Цитиране +