ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 08 December 2006 - 10:39 AM
Здравейте!
Искам да споделя с вас какво ми се случи.
Преди известно време едни хоро от Бургас ни бяха обещали Малък немски шпиц.Вече бяхме уговорили и цената с тях,и само чакахме да ни се обадят да си вземем кученцето.Надявах се да стане колкото може по-бързо,за да станем и ние едни от вас.Когото никой не ни потърси ги потърсихме ние,но отговор нямаше.
И сега кученцето е при някой друг,и радва някой друг!Радвайте се на кученцата си,и ги ценете! d)
Искам да споделя с вас какво ми се случи.
Преди известно време едни хоро от Бургас ни бяха обещали Малък немски шпиц.Вече бяхме уговорили и цената с тях,и само чакахме да ни се обадят да си вземем кученцето.Надявах се да стане колкото може по-бързо,за да станем и ние едни от вас.Когото никой не ни потърси ги потърсихме ние,но отговор нямаше.
И сега кученцето е при някой друг,и радва някой друг!Радвайте се на кученцата си,и ги ценете! d)

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
Виолета
Публикувано: 11 December 2006 - 07:16 PM
а мерси,подобно и на теб l) Нямаше ме известно време имах много ангажименти и затова не съм ти отговорила,да ти разправям моя пухчо как трепери като го изкарам вън направо умирам от смях с него и ето какво измислих l)
Прикачени файлове
-
P1020722__with_frame_.jpg (66.4K)
Брой сваляния: 81

Виолета
Публикувано: 11 December 2006 - 07:18 PM
Ох много е сладък нали w) но като го сложим и е като препариран но ме е страх да не настине като е по цял ден на топличко и изведнъж рязка смяна на температурата та затова сме така l) Ето го на разходка с батко
Прикачени файлове
-
P1020738.jpg (71.55K)
Брой сваляния: 75

Виолета
Публикувано: 11 December 2006 - 07:29 PM
Мерси са хубавите думи,сгряват ни в тези студени дни r) ами и при нас е мъгливо почти постоянно но не е чак толкова студено,значително мека зима е до този момент ето и една празнична снимчица от нас w)
Прикачени файлове
-
P1020678.jpg (54.01K)
Брой сваляния: 75

Виолета

Вход

Горе
Цитиране +