ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 29 November 2008 - 05:52 PM
Как сте в това не толкова приятно време?
Ние днес направихме малка разходка, но за съжаление в нашия квартал остават все по- малко местата, където можем да се разхождаме, като излючим м/ублоковите пространства. Разхождайки се виждам строителни отпадъци и какви ли не други боклуци. Поляните, които имаше преди вече са застроени. Щеше да е много хубаво ако и ние си имахме парк, а не мангалите от новостоящите се сгради да ни подсвиркват, но това е положението. При нас в Овча купел вече е супер ужасно положението, но най- вероятно не само при нас.
Както и да е....
Като никога взех апарата с мен и направих няколко снимки на Арес. Пускам ви две от тях.
Публикувано: 30 November 2008 - 11:18 AM
Абсолютно приемам забележката ти. Трябва по- честичко да пускам снимки. А относно колко е порастнал, на мен не ми прави впечатление, защото си е постоянно при мен. Но мога да кажа, че вече не е чак такова диване. По- улегнал ми се струва.
Много е гадно когато кварталът вече става само бетотен и тухлен. Зеленината изчезва. Вчера разхождайки се с Арес си мисля, майките къде си разхождат децата. В нашия квартал, поне това което съм видяла има една детска площадка. Най- вероятно ходят по кафетата. Абе отвратителна история. Но добре, че и м/ублокови пространства има, че като нищо и тях ще ги затроят.
Това е от мен за сега
Целувки на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 01 December 2008 - 05:42 PM
Публикувано: 01 December 2008 - 08:14 PM
Публикувано: 01 December 2008 - 08:36 PM
да са ти живи и здрави и много,много да те радват ;)
ние вчера бяхме извън града и рони както винаги се натича на воля,добре че поне един път в седмицата може да се набеснее,то в града е вече невъзможно-голяма лудница стана :rolleyes:ето ви малко снимчици :P
Публикувано: 02 December 2008 - 05:35 PM
Публикувано: 02 December 2008 - 08:14 PM
Публикувано: 02 December 2008 - 09:16 PM
Цитат
Леле Рорнята е същия,като усети че съм го разкрила и няма на къде повече,се замеря на земята вдига крачката ;D Става ми много смешничък :kuchence: :wub: :wub:
Публикувано: 03 December 2008 - 08:38 PM
Ние сме нови в този форум.Скоро се сдобих с Немски мини шпиц-бял.Казва се Парис,макар 4е е моми4е,на 5 месеца е.Водих я на ветеренар,сложихме ваксините,обезпаратизихме се,купих от там шампоан против бълхи-окъпах я 2 пъти за 1месец и козината й католи запо4на да пада.Сега удома навсякъде космарлаци.Моля за съвет по-опитните какъв шампоан и балсам да й взема!
От зоомагазин съм й взела ку4ешки парфиум-Ла корте.Когато излизаме навън,винаги я обли4ам с дрешки,които сама сам й направила.Може ли оттова да се скубе толкова?Проблем ли са дрешките за тази порода?
Публикувано: 04 December 2008 - 10:15 AM
щом е на пет месеца твоята сладурана сега и пада бебешката козинка, за да израсте постоянната която се оформя до годинката на кученцето,така че е съвсем нормално да имате малко повечко косми по земята от обикновенното.можеш да и вземеш подходящи витаминки и по често да е сресваш,а колкото до дрешките щпицовете са северна порода кучета и зимата е тяхното време-няма нужда от тях.
пусни снимчици да я видим парис :wub:
поздрави от мен и от рони :P
Публикувано: 04 December 2008 - 05:25 PM
Публикувано: 04 December 2008 - 06:18 PM
Joro_Fox.94- Ние последно си правихме шпиц среща в Борисовата и бяхме 2 шпица само,не че не беше хубава разходката де ;D.Ако се разбереме повече хора да направиме една среща, аз съм "за"!
Какво става с вас никой гледам не пуска нови снимки?!Аз пък ще досаждам и ви пускам една снимка от днешната ни разходка,на която ни нарекоха "сладко мини самоедче" ;D И на неговите две другарчета Лиска,която е адски сладко същество и ви писах за нея че исках да си взема,а другата е една чаровница, която всеки път като я срещна ми се стува да има нещо голдънско в нея или аз съм изкукала.
Поздрави и целувки на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 04 December 2008 - 06:57 PM
Линче - 75, надявам се да ти хареса и да се чувстваш уютно в нашата глутница. С каквото можем ще помагаме, а и по- назад в темата има доста неща, които са обсъждани относно пухчовците. Ако ти е интересно можеш да разгледаш.
Камката - недей да обиждаш ;D, и аз и Ани пускахме снимчици :yahoo:.
Жорко, много се радвам, че започваш да откриваш каква невероятни кучета са шпицовете. Умни и много изобретателни.
Колкото до организирането на среща, ще е прекрасно ако успеем да се организираме. Имате и моето "ЗА"
Целувки на всички :wub: :wub: :wub: :wub: