ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 19 December 2008 - 09:56 PM
Публикувано: 20 December 2008 - 12:36 AM
Приятна почивка на всички ви желая,ние утре пак ще досаждаме на баба и ще мързелуваме!!!
Целувки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 20 December 2008 - 09:14 PM
Цитат
Публикувано: 22 December 2008 - 09:20 AM
нямам възможност да ви пиша от в къщи, тъй като компа ни е наднат и победен от 26 Троянеца. Принципно мъжа ми му е сложил какви ли не защити, но явно и в най- добрите семейства се получава. Четейки от постовете, разбирам, че сте добре и това много ме радва. Единственото, което започва да ме притеснява са бомбичките. Снощи си прекъснахме рано разходката, тъй като някой си беше извадил целия арсенал явно.
Приятен ден на всички и много :wub: :wub: :wub: от мен и Арес
Публикувано: 22 December 2008 - 09:45 AM
иве,и ние не сме фенове на бомбичките като ги чуем свиваме ушички и се скриваме :yahoo:
пожелавам ви приятно изкарване на коледните празници :wub: :wub:
Публикувано: 22 December 2008 - 11:48 PM
пиша толкова късно за да ви споделя нещо, което ни се случи тази вечер.
Бяхме нападнати с Арес от домашно куче :'( :'( :'(
Аз преди малко се върнах от пирогов, тъй като имам две рани от ухапванията, а Арес е с рани на едното краче и опашката. Той е добре, храни се, само дето ужаса още не ни напуска и двамата.
Въпросното куче и стопанката му живеят в нашия блок и то е едно невероятно агресивно куче. И тази жена от къде е взела акъл, за да го пусне. Няма да ви разказвам на дълго и на широко, защото не искам да се връщам към случката. Искам да я забравя, макар, че не вярвам това да се случи. Мислейки си какво можех да направя, си отговарям - АМИ НИЩО. Кучето е голямо, сигурно тежи колкото мен, нищо не мога да му направя. А най- обидното е, че тъпанарката просто си хвана "домашния любимец" и си тръгна.
Другото оставям на вас като изводи. Но пак си казвам. Важното е, че и двамата сме добре, защото можеше да е много по- зле. Разминахме се с малкия дявол. ДАНО!!!
Публикувано: 23 December 2008 - 09:36 AM
иве,моят съвет е извадиси медицинско и подай жалба,не оставяй нещата така,утре този звяр може да нападне и дете :(
а за твое спокойствие за да сте малко по спокойни на разходка,вземи си един паралетичен спрей от някой уражеен магазин.
въпреки всичко да се благодарим всичко се е разминало с по леки последствия,дълбоки ли са ти раните?пожелавам ви бързо възтановяване от нас с рони :wub:
Публикувано: 23 December 2008 - 09:56 AM
трудно ми е да връщам случая в главата си. Стресът е невероятен. Раните не са много тежки, разминах се без шевове. Когато отидох в Пирогов знаех само за една на прасеца, а снощи видях, че съм ухапана и на бедрото. Ареско е по- зле. Крачето му е доста нахапано, но и той ще се оправи. Вече започвам да мисля как да постъпя, за да не се агресира той. Все още е доста уплашен. Стресът, който изживяхме не го пожелавам на никого. А колкото до нещастницата, определено няма да й се размине. Снощи се оттърва, защото не знам къде живее. Но мъжа ми каза, че ще разбере и каза, че ще я предупреди ако още веднъж разбере че това куче е пуснато ще има сериозни последствия.
Просто не мога да си обясня. Това куче е невероятно лошо. Дори една съседка ми сподели, че са се карали и са се разбрали кога да си извеждат кучетата за да не сезасичат. Както и да е, тя ще си получи заслуженото. Но знаете ли какво най- много ме ужасява давайки си сметка днес. Снощи носейки Арес на ръце цялата в кръв, плачеща от моите рани и заради него- хората минаваха покрай мен и нищо. Дори една съседка от входа не ми задържа вратата, а ми я хлопна под носа. :'( :'( :'( Ужасно е!!! Но просто няма какво да се направи. :'(
Публикувано: 23 December 2008 - 10:22 AM
Стискам палци да преодолеете шока и бързо да зарастнат раните! Бих искала да ти пожелая и никога да не виждаш край себе си подобни идиотщини, но знам колко е нереално - за един ден не стават такива чудеса, дори и на Коледа! Дано поне с тази ненормалница се справите някак, защото в страх не се живее, а щом е в блока ви - все някога ще се срещнете пак.
Пфу, а като се сетя, че идва Коледа и трябва да има мир в душите, а не болка, страх и гняв...
Поздрави на всички, целувки на кученцата и весели празници! :->)
На Арес - специални :wub: от мен и Линда с нахапаното ухо ( и ние си имахме предколедна случка :'( )!
Публикувано: 23 December 2008 - 10:37 AM
А тая не е в ред,как може да е толкова безмозъчна,тва е идиот ?!?! :huh:
Желая ви бързо оздравяване :wub:
Публикувано: 23 December 2008 - 10:55 AM
Боже как се успокоявам. Благодаря на Господ, че не съм по- зле заради една нещастна женица, която позволи аз и кучето ми да бъдем наранени физически и психически. ИДИОТЩИНА!!!
Благодаря ви отново, че сте с мен и ме подкрепяте :wub:
Публикувано: 23 December 2008 - 04:56 PM
Публикувано: 23 December 2008 - 05:08 PM
За сега ме интересува възстановяването на Арес и да успея да направя така, че това да не му се отрази. Днес все още съм под давление на вчерашния случай. Не ми е празнично, определено.
Иначе на вас весели празници. Да сте много здрави, много щастливи и усмихнати. И нека Новата Година ви донесе всичко това, което старата не успя! :wub:
Публикувано: 25 December 2008 - 10:40 PM
при нас днес като по поръчка заваля сняг,рони беше най щастлив имаше бягане,скачане,изобщо голяма радост :Pнаправихме и някое-друго кадро,веднага ги споделям с вас ;)