Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 423
  • 424
  • 425
  • 426
  • 427
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8481 Потребителят е офлайн   Joro_Fox.94 Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 December 2008 - 07:29 PM

да тва съм аз на снимката  :blink:

#8482 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 19 December 2008 - 09:56 PM

Жорко,много си хубавичък! Пожелавам ти да станеш добър и отговорен човек! :blink: А за Фокси е рай да тича из такава гора :yahoo: Да се грижиш за него с много обич! :blink:    Камка,как са на Роро ушетата? Още ли ги свива,сякаш го болят? Още ли му слагаш намордник,за да не яде боклучета? :blink:  Пък Тисата днес се беше опитала да скрие един пакет с обикновени бисквити под моята възглавница,защото знае,че там е главното хранилище  ;) ,но пакета голям и и се опънал,та се виждаше наполовина ;D То,малко досадихме с тая наша игра на жмичка,но поне засега други бели не прави  :->)  По едно ГОЛЯМО ГУШИ от нас за всички вас и много  :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8483 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2008 - 12:36 AM

Ей момичета и момчета здравейте!Времето е адски гадничко и много ме дразни.Похвалих ви се че сме къпани  онзи ден, да ама вече сме прасе с черен корем...стана ми лошо направо.Поне за радост Роро не свива ушета,вече съм сигурна че е от мачкането и не давам на никой да го докосва там :blink:Крадлата Тиска си има достоен ученик и ние нямаме празен ден с краденето на храна,днеска вечерта имахме гости и докато се занимаваме с  бебето,Роро изяде всичкото мезенце от масата ;D Толко скоростно ядене няма просто :o Ама погледнато в от друга страна Тиса се грижи за теб много добре - Закуска в леглото ти прави! ;D Като ти пригладнее винаги можеш да си намериш нещо вкусничко ;D А моя гледа да напълни торбата и ни лук ял, да се свие някъде да дреме...
  Приятна почивка на всички ви желая,ние утре пак ще досаждаме на баба и ще мързелуваме!!!
  Целувки  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8484 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 December 2008 - 09:14 PM

Цитат

Ама погледнато в от друга страна Тиса се грижи за теб много добре - Закуска в леглото ти прави! ;D Като ти пригладнее винаги можеш да си намериш нещо вкусничко ;D
    ;D ;D Много яко ...въобще не ми беше хрумнало,че рошлата го прави,за да ми угоди ;D  И Камка,друг път не оставяйте мезето без надзор! Добре,че поне не е изпразнил и чашите ;D А Тисата съм я хващала да ми лока от баката с кафе :rolleyes: Днес я премених с едно зимно сетренце ;) Голяма  скица е с него..... въртя се като пумпал пред огледалото,когато и го облякох  ;D  Северни,не северни,но ще и го обличам,когато паднат температурите доста под нулата :kuchence:  Поздрави и целувки за всички! :blink: :wub:
User's Signature

#8485 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 December 2008 - 04:38 PM

Как сте момичета?Куде ще сте по празниците?Как са пухчожците ви?Ние с Айс сме добре ето и една снимчица от нас.Весело искарване на празниците. :wub: :meche: :yahoo: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8486 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 09:20 AM

Здравейте,

нямам възможност да ви пиша от в къщи, тъй като компа ни е наднат и победен от 26 Троянеца. Принципно мъжа ми му е сложил какви ли не защити, но явно и в най- добрите семейства се получава. Четейки от постовете, разбирам, че сте добре и това много ме радва. Единственото, което започва да ме притеснява са бомбичките. Снощи си прекъснахме рано разходката, тъй като някой си беше извадил целия арсенал явно.

Приятен ден на всички и много :wub: :wub: :wub: от мен и Арес
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8487 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 December 2008 - 09:45 AM

привет и от мен,тези дни нямах много време да ви пиша,но сега като чета -всички сте ок,който си палува продължава в същия дух ;D ;D ;D
иве,и ние не сме фенове на бомбичките като ги чуем свиваме ушички и се скриваме :yahoo:
пожелавам ви приятно изкарване на коледните празници :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8488 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 December 2008 - 07:59 PM

какво предпазно средство притив кърлежи и бълхи използвате? аз смятам да купя каишката Килтикс. Наистина ли деиства?

#8489 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 11:48 PM

Здравейте момичета и момчета,
пиша толкова късно за да ви споделя нещо, което ни се случи тази вечер.
Бяхме нападнати с Арес от домашно куче :'( :'( :'(
Аз преди малко се върнах от пирогов, тъй като имам две рани от ухапванията, а Арес е с рани на едното краче и опашката. Той е добре, храни се, само дето ужаса още не ни напуска и двамата.
Въпросното куче и стопанката му живеят в нашия блок и то е едно невероятно агресивно куче. И тази жена от къде е взела акъл, за да го пусне. Няма да ви разказвам на дълго и на широко, защото не искам да се връщам към случката. Искам да я забравя, макар, че не вярвам това да се случи. Мислейки си какво можех да направя, си отговарям - АМИ НИЩО. Кучето е голямо, сигурно тежи колкото мен, нищо не мога да му направя. А най- обидното е, че тъпанарката просто си хвана "домашния любимец" и си тръгна.
Другото оставям на вас като изводи. Но пак си казвам. Важното е, че и двамата сме добре, защото можеше да е много по- зле. Разминахме се с малкия дявол. ДАНО!!!
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8490 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 December 2008 - 09:24 AM

добре де тя като знае че е агресивно защо го е пуснала? и само си хванала домашния любимец и си тругнала тцтцтц как може  да има такива хора  :-

#8491 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 December 2008 - 09:36 AM

ох ,иве искренно ти съчуствам,знам какъв ужас е лично го изпитах и аз тази година  и да ти кажа и досега се озъртам когато разхождам рони,но съм си взела една палка(шокова) колкото и невероятно да звучи,поне ми дава някаква сигурност.
иве,моят съвет е извадиси медицинско и подай жалба,не оставяй нещата така,утре този звяр може да нападне и дете :(
а за твое спокойствие за да сте малко по спокойни на разходка,вземи си един паралетичен спрей от някой уражеен магазин.
въпреки всичко да се благодарим всичко се е разминало с по леки последствия,дълбоки ли са ти раните?пожелавам ви бързо възтановяване от нас с рони :wub:
User's Signature

#8492 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 09:56 AM

Ани,
трудно ми е да връщам случая в главата си. Стресът е невероятен. Раните не са много тежки, разминах се без шевове. Когато отидох в Пирогов знаех само за една на прасеца, а снощи видях, че съм ухапана и на бедрото. Ареско е по- зле. Крачето му е доста нахапано, но и той ще се оправи. Вече започвам да мисля как да постъпя, за да не се агресира той. Все още е доста уплашен. Стресът, който изживяхме не го пожелавам на никого. А колкото до нещастницата, определено няма да й се размине. Снощи се оттърва, защото не знам къде живее. Но мъжа ми каза, че ще разбере и каза, че ще я предупреди ако още веднъж разбере че това куче е пуснато ще има сериозни последствия.
Просто не мога да си обясня. Това куче е невероятно лошо. Дори една съседка ми сподели, че са се карали и са се разбрали кога да си извеждат кучетата за да не сезасичат. Както и да е, тя ще си получи заслуженото. Но знаете ли какво най- много ме ужасява давайки си сметка днес. Снощи носейки Арес на ръце цялата в кръв, плачеща от моите рани и заради него- хората минаваха покрай мен и нищо. Дори една съседка от входа не ми задържа вратата, а ми я хлопна под носа. :'( :'( :'( Ужасно е!!! Но просто няма какво да се направи. :'(
User's Signature

Качена снимка

#8493 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 December 2008 - 10:22 AM

Иве, ужасно е това, което ти се е случило - не само страхът и болката, но и чувството на безсилие, безразличието на всички пред подобни безобразия, все едно нищо не се е случило, щом този път не е с тях... Все едно живеем в джунгла! :(
Стискам палци да преодолеете шока и бързо да зарастнат раните! Бих искала да ти пожелая и никога да не виждаш край себе си подобни идиотщини, но знам колко е нереално - за един ден не стават такива чудеса, дори и на Коледа! Дано поне с тази ненормалница се справите някак, защото в страх не се живее, а щом е в блока ви - все някога ще се срещнете пак.
Пфу, а като се сетя, че идва Коледа и трябва да има мир в душите, а не болка, страх и гняв...

Поздрави на всички, целувки на кученцата и весели празници! :->)
На Арес - специални  :wub: от мен и Линда с нахапаното ухо ( и ние си имахме предколедна случка  :'( )!

#8494 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 10:37 AM

Ужас, направо незнам какво да напиша!Егати хората ,егати чудото.На мен ми се случи много малка част от това и се ужасих,а за тази гадна случка нямам думи!
А тая не е в ред,как може да е толкова безмозъчна,тва е идиот ?!?! :huh:

Желая ви бързо оздравяване  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8495 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 10:55 AM

Благодаря ви за подкрепата. Знам, че не съм единствена, а може и това да не е последният ми инцидент. Нищо не се знае. Ужасът е по- страшен от раните и това нещо ме убива. Преживявам го отново и отново. Но пак казвам, можеше и по- зле да сме.
Боже как се успокоявам. Благодаря на Господ, че не съм по- зле заради една нещастна женица, която позволи аз и кучето ми да бъдем наранени физически и психически. ИДИОТЩИНА!!!

Благодаря ви отново, че сте с мен и ме подкрепяте :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8496 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 December 2008 - 04:56 PM

Иве,искрено съжалявам за това,което сте преживели с Аресито :( Много съм писала за употребата на намордник при агресивно куче,но съм получавала отговори,че много стопани на големи кучове са против това,защото животното трябвало да може да се защити при нужда :rolleyes:.И моето мнение е,че на тази жена не трябва да и се разминава,защото тя е виновна за поведението на песа!Дано случката да не помрачи за тебе и семейството ти Хубавия празник,и бързо да се възстановите с Арес! :wub:  Пожелавам весело посрещане на Рождество Христово на всички и много :wub: :wub: :wub: от нас с Тисата! :blink:
User's Signature

#8497 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 05:08 PM

Много сте мили :wub: :wub: :wub:
За сега ме интересува възстановяването на Арес и да успея да направя така, че това да не му се отрази. Днес все още съм под давление на вчерашния случай. Не ми е празнично, определено.

Иначе на вас весели празници. Да сте много здрави, много щастливи и усмихнати. И нека Новата Година ви донесе всичко това, което старата не успя! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8498 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2008 - 10:54 AM

Честита Коледа !!!
С пожелания за здраве,щастие и да се слушате с мишоците  ;D
Целувки от нас с Роро  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8499 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 December 2008 - 10:40 PM

честита коледа на всички,бъдете живи ,здрави и много весели моменти с вашите сладурковци :wub:
при нас днес като по поръчка заваля сняг,рони беше най щастлив имаше бягане,скачане,изобщо голяма радост :Pнаправихме и някое-друго кадро,веднага ги споделям с вас ;)
User's Signature

#8500 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 December 2008 - 10:42 PM

:blink:
User's Signature

• (504 Страници) +