ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 12 January 2009 - 12:24 PM
Цитат
Много Ви благодаря!Сигурно е от промяната на храната.Давах й дарлинг преди това,но сега и давам педигри джуниар и оризова водичка :blink:.Вече е по-добре :yahoo: :wub:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 January 2009 - 04:50 PM
Здравейте,момичета и момче,и добре дошла на Цветенцето! :blink: Ти,Цветенце,листно-декоративно ли си или цъфтящо? ;) Ще ни разкажеш ли за твоето кученце? Камка,питах за лапичките на Роро и ми казаха,че най-вероятно са гъбички,но се лекуват.Как е той,още ли тропка с ботушките като мадамче? :wub: Мони,прекрасни сте и двамата с Айс! :wub: А,пък Тисата днес остана за 6-7 часа сама и пак си беше играла на градинарка и Дядовата ръкавичка :viking: Почти цялата къща беше в почва и пак си беше складирала разни нещица под възглавницата ми :rolleyes: Това е нейният начин да си отмъщава,когато се почувства пренебрегната.Много ми е чувствително момичето ;D До края на месеца ще пиша по-рядко,защото дъщеря ми е в сесия и учи пред компа,пише разни презентации и т.н.,но няма начин :( Прегръщам ви и ви целувам всичките! :wub:
Публикувано: 13 January 2009 - 06:43 PM
Здравейте!Благодаря Марея че си сетила за нас!Как ли не се лекувахме и с инжекцийки и с какво ли не!Ще търсиме пак нещо и ще се преглеждаме де,няма да останем така.Иначе сме си още с тропкащи ботушки ама по малко седиме навън едно заради студа,едно че ботушлетата се смъкват леко полеко и трябва да ги оправям през 2 минути ;D
Виждам ново сладко Цветенце тук :blink:
Поздрави целувки от нас :wub:
Виждам ново сладко Цветенце тук :blink:
Поздрави целувки от нас :wub:
Публикувано: 13 January 2009 - 07:45 PM
здравейте иса,по принцип кученцата се отделят от майката най-рано след 45 ден,защо сте го вземали толкова малко,тези откоито го взехте би трябвало да знаят кога се отделя кученце от майка :-най вероятно мъничето жалее за майка си ,сменя обстановка,нормално е да не се чувства комфортно,дайте му време да свикне с новата ситуация,дано бързо се нагоди към нея.
Публикувано: 13 January 2009 - 08:13 PM
засега само спинка :blink: много е сладка,момиченце е :blink: ,но все още не сме намепили най-хубавото име,за да и отговаря...можеш ли да микажеш какво е най-добре да и давам .казаха ми да не и давам мляко,но след като е толккова малка нзм,дадох и педигрии джуниър ,но изобщо не му се радва и не иска да яде,ако до утре е все така ще я заведа на лекар :(
Публикувано: 13 January 2009 - 08:30 PM
http://dog.bg/forum/...,прочети тук има много и подробна информация
Публикувано: 14 January 2009 - 09:18 AM
Цитат
засега само спинка :blink: много е сладка,момиченце е :blink: ,но все още не сме намепили най-хубавото име,за да и отговаря...можеш ли да микажеш какво е най-добре да и давам .казаха ми да не и давам мляко,но след като е толккова малка нзм,дадох и педигрии джуниър ,но изобщо не му се радва и не иска да яде,ако до утре е все така ще я заведа на лекар :(
Честито малко кутренце!!!Да ти е живо и здраво и много да те радва! И аз преди месец си взех шпиц от магазин и да ти кажа му трябваше поне 2-3 дни да свикне с обстановката! Беше много стресирано само гледаше да се скрие в някой ъгъл, но сега ела да видиш какво става- погром в къщи :yahoo:
Публикувано: 14 January 2009 - 12:28 PM
Здравейте на всички! :blink: Аз моето кученце също го взех на 45 дена.В първите няколко часа и то беше много стресирано и не искаше да пие водичка и да се храни.Оставихме го за малко да се успокои и по едно време почна да се храни и да си играе. ;) Много е сладичко като спи, отвреме навреме поритва с лапички ;D . кръстих я Фокси,защото има много сладка,малка лисича муцунка . Цъфтящо цвете съм :P Целувки на всички :wub:
Публикувано: 14 January 2009 - 05:06 PM
благодаря на всички за информацията,вече найса е по-спокона,днес се храни и само спи :wub: ама е много сладка,като че ли започва да свиква :blink: вчера вечерта я водихме на доктор,но засега всичко е ок :yahoo:
благодаря и за пожеланията :wub:
благодаря и за пожеланията :wub:

Вход

Горе
Цитиране +

;D