Сузи наистина е голяма красавица. Страхотна е!
Ани, нали знаеш, че за тях това деяние е все едно парфюмиране, за наше съжаление
Но аз искам да споделя нещо с вас. Става въпрос за един препарат за почистване на зъби, който купих на скоро, и ефекта от който е поразителен. Това е спрей за почистване на зъби, който няма нужда от измиване. Напръскват се зъбките и толкова. В магазина ми обясниха, че неизмиването спомага кучето да ближе допълнително зъбките си и така става основното почистване. При нас има доста добър ефект. Арес имаше плака на кътниците, която вече почти не съществува, останали са малки петънца в гънките на зъбчетата, но все пак сме се пръскали само 4 пъти. Смятам, че ни трябва още малко време за да се изчисти всичко. В упътването е посочено, спрея да се използа два пъти седмично. Спрея е на Beaphar и струва 14 лв. поне аз го купих за толкова. Просто като инфо ви го казвам. Дори си мисля, че е доста по удобно от обикновеното миене на зъби. Той и на това се дърпа и ме гледа така, все едно ей сега вземам брадвичката и ще се колим. Качвам и една снимка на препарата, която свалих от нета, тъй като аз все още нямам програма, с която мога да обработвам снимките.

Вход

Горе
Цитиране +