Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 438
  • 439
  • 440
  • 441
  • 442
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8781 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 April 2009 - 07:48 AM

Благодаря ви за топлото посрещане. Това малко пухче ме очарова все повече с всяка изминала минутка. Имам дъщеря на 16 години, която вече е влюбена до полуда в него. Ние 3 години гледахме една намерена на улицата болонка. Подарихме я на свекърва ми и сега живее на село. Но тя беше голяма и този бебешки период е съвсем нов и пълен с изненади за мен. Тази малка драка Айси е невероятно жив и вече тотално се налага за всичко. А как търси нашето внимание. Когато му се играе скимти, хапе ме по краката, дърпа ми чехлите и ясно ми казва остави тоя комп, после ще пиеш кафе , ставай да играем. Следва ме по петите където и да ида. Постоянно се оглеждаме вече да не го настъпим. И е толкова жив и подвижен. Истинска лудетина. Джавка, ръмжи, скача, марширува. Нищо не знам за тази порода и сега всичко ме очарова. Тара (болонката) просто лежеше до мен доволна само да е покрай нас. Мъника обаче иска много повече и ние с удоволствие му го даваме. просто няма как да му се разсърдиш дори когато ме събуди посреднощ защото се е наспал и си иска своите 5 минутки игра. Вземам го в офиса където работя и няма нужда да ви казвам, че е атракция за всеки, който влезе. Не съм очаквала толкова нови и хубави емоции. все едно си имам отново бебе. Просто се чувствам жива и съм му много благодарна на това същество за топлинката, която внесе в дома ми. За вас тези емоции сигурно не са новост, но аз ги споделям защото наистина са неочаквани за мен. Чудно ми е като порастне ще запази ли веселият си закачлив нрав или ще се превърне в част от интериора на дома ни. Ето, че на тези години една малка пухкава топка ме върти на пръста си, само като ме погледне. Не съм знаела колко обич може да донесе едно кученеце.
Хубав ден на всички. И много целувки на малките палавници.
User's Signature

Качена снимка

#8782 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2009 - 09:59 AM

Ани, моите най- искрени съболезнования за котарана Рита. Надявам се да е на едно по- хубаво място, от където винаги ще бди над вас. Сигурна съм, че тя винаги ще бъде с вас. Докато едно същество е в сърцето ни, то никога няма да ни напусне.

Добре дошли на Айс и стопанката му в нашата компания!
Искрено се радвам на още един член от нашето семейство запленен от тази невероятна порода.
Желая ви да имате страхотни моменти заедно. Шпицовете са невероятни същества, в повечето случаи дори надминават хората, така че ви поздравявам с избора. Сигурна съм, че ще откриете какво всъщност означава шпиц, а ние винаги ще бъдем до вас и ще помагаме с каквото можем.

Приятен и успешен ден на всички!
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8783 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 April 2009 - 10:32 AM

Искам да попитам вашите любимци позволяват ли на чужди хора да ги галят. Айси вече проявява нетърпимост към непознати. Тази сутрин колежките от офиса се опитаха да му се радват, но той не позволява. Лае и се опитва да хапе, типично за породата ли е това или просто е мъничък и уплашен?
User's Signature

Качена снимка

#8784 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 01 April 2009 - 12:04 PM

Цитат

Искам да попитам вашите любимци позволяват ли на чужди хора да ги галят. Айси вече проявява нетърпимост към непознати. Тази сутрин колежките от офиса се опитаха да му се радват, но той не позволява. Лае и се опитва да хапе, типично за породата ли е това или просто е мъничък и уплашен?

marapeplia6ka,незнам какво да ти кажа може би го прави като на игра.рони е точно обратното обърне ли му някой внимание е много доволен и започва да се омилква.по принцип шпицовете не са агресивна порода,по скоро мисля,че е нещо моменто,а и айси е още много малък ,за да кажем че характерът му е такъв,мисля,че всичко ще отмине :aa_002: поздрави и целувки на бялата топка :gb_023:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8785 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 01 April 2009 - 06:13 PM

Мара Пепеляшка,когато много хора искат да ме мачкат ,било то и от радост,и на мене ми идва да хапя :mc_004:. Още е малък и стреснат,затова не позволявай много да му досаждат! Поздрави на всички! :aa_002:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8786 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2009 - 06:26 PM

Здравейте искам да споделя че ролката за косми която rimela спомена днес пристигна понеже си я поръчах от сайта кото ми я показа още не сам я пробвала но пробвахме нагръдника който поръчах заедно с ролката и е много сладка ако разбера и как да ви го покажа ще го направя като разуча как .Ние вече започнахме със разходките и незнае все още за каква цел точно са но поне бяга навън и играе много се забавлява но искам да ви попитам понеже я извеждам в морската градина и правим дълги разходки възможно ли е да започнат да я болят лапичките от долу "възглавнички"мисля че така им викат:) защото доста често по време на разходка започва да скимти да е неспокойна и скача да я вдигна и като я вдигна вече е добре или просто се измаря..?трябва ли да й ги мажа със нещо да не й се разранят ако е от това или нз..?дайте някой съвет ако ви идва на ум нещо иначе Рокси въпреки че скимти от време на време много се радва на всички целува всеки който сре да и се радва и е много доволна когато е център на внимание :zz_224: Прикачена снимка етПрикачена снимкао мисля че успях да кача снимката :flagbg: Прикачена снимка а ето и колко сме пораснали :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#8787 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2009 - 07:37 PM

Здравейте кучовци и техните собственици.......или може би собствениците и техните кучовци.
Ето малко снимки от разходката ни днес.
Като по чудо го опазих чист и неизкалян.
По случайност излизам от вкъщи и какво да видя мият улиците.....работника насочил маркуча към нас добре че реагирах навреме.....Малко ме окъпа мен по краката но вдигнах Тоби и него не успя.

Днес бяхме доста раздразнени заради кварталните котки които се опитваше да докопа но аз не му позволявах.Беше му много нервно.

А ето и обещаните снимки:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#8788 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 April 2009 - 07:52 PM

Много са красиви Рокси и Тоби.
Кога и ние ще пораснем така? Днес направихме първата ваксина. На 14 ще е втората, на 28 третата. Тогава и ние ще се разхождаме в Морската Градина. Вет каза, че макар и от една порода поведението на всички кученца е различно. Така, че предстои да видим нашият нрав какъв ще бъде. Благодаря за отговорите. Извинявам се предварително ако задавам глупави въпроси, нали сега се уча?Вчера започнахме със сресването да свиква с гребена, засега не се сърди и няма нищо против. Виждам козинката и космите ще са част от ежедневието ни.

Да са ви живи и здрави сладурковците и вие за да им се радвате.
User's Signature

Качена снимка

#8789 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2009 - 08:23 PM

Малчо Айси е голям сладурчо както всички тук :ns22: много бързо ще порасне петънцата под очичките ще изчезнат моята Рокси вече няма не е нужно да се премахва с каквото и да е те изчезват самички :vg_095: а аз искам да попитам за козинката...бебешкото ни мъхче цялото ли ще падне и до каква степен кученцето остава без козинка докато поникне новата...защото видях едно и то изглеждаше като "плешиво" но понеже казаха че много рядко го вчесват и мислих че е от това ...? до каква степен му пада козинката за лятото или няма голяма разлика след като порасне неговата си...?
User's Signature

Качена снимка

#8790 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2009 - 08:24 PM

Показване на мнениетоmarapeplia6ka, в Apr 1 2009, 07:52 PM, написа:

....
Извинявам се предварително ако задавам глупави въпроси, нали сега се уча?....

От това не се притеснявай - всички сме минали по тоя път!
Като я взех на времето моята хубостница (боже, каква въшка беше тогава!) - страх ме беше да я пипна, да не я повредя и да не сбъркам нещо, нали съм си новобранка...! :ac_007:
Вярно е, че всяко кученце си е с характерчето, ама като си го гледаш с любов - всичко си идва на мястото. Най-важно е да е здраво палето - няма начин да не порасне страхотен куч! :aa_002:

Целувки на бебока от мен и леля Линда! :ga_082:

Показване на мнениетоmi6ka_88, в Apr 1 2009, 08:23 PM, написа:

....а аз искам да попитам за козинката...бебешкото ни мъхче цялото ли ще падне и до каква степен кученцето остава без козинка докато поникне новата...защото видях едно и то изглеждаше като "плешиво" но понеже казаха че много рядко го вчесват и мислих че е от това ...? до каква степен му пада козинката за лятото или няма голяма разлика след като порасне неговата си...?

Мишка, готви са за периода "грозното пате" - докато сменят козинката от пухче на истинска шпицовете няколко месеца са ... ами супер смешни са! Да не говорим, че отделните части на телцето им растат непропорционално - по едно време гледаш огромни уши на малка глава или къси крачета... А в един момент от грозното пате става ... лебед! Така че не се притеснявай от нищо - в този период всичко си е нормално!
:gc_040:

#8791 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2009 - 10:04 AM

Здравейте :if_147:

Меги ние сме били на 100 % С Роро живеем в този район.Сега като ми обясни се сетих че аз всеки ден минавам покрай тази книжарница,но не съм обърнала внимание!

Времето вчера беше направо за плаж!Направихме си няколко часова седянка в Борисовата и хванахме тен с малкия :oj_088: Имахме и късмет и Роро си поигра по шпицешки с едно мини !

Време е ми се струва да си организираме шпиц срещата :zz_223:

Поздрави !

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8792 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 April 2009 - 01:04 PM

Здравейте приятели. Надявам се облачното време да не попречи на разходките с малките питомци. Ние все още сме под "карантина" разбираемо защо. Няма никакви признаци за температура и разстройство след снощната ваксина. В добро разположение когато не спим и с все по-чести изблици на обич към моята личност. Научих се сутрин да си пия кафето седнала по турски на кухненската пейка за да не рискувам да остана без палци. Харесва домашните ми пантофи и вечно се налага да търся някой от тях. Изяжда си дажбата за минутка и облизва купичката. Това ме кара да мисля, че вече се чувства добре с нас. Ласките бързо му омръзват и сякаш ме изтърпява със снизхождение. Виж тичането в офиса му харесва. Жалко, че не съм по-млада. Първа се измарям. Но после спи повече, а когато се е наспал и настроението му е не толкова ръмжащо. Има много приятен звънък лай и знае, че не мога да му устоявам когато лаейки ме кани да играем.

Целувки от мен и Айси с пожелание за много усмивки днес.
User's Signature

Качена снимка

#8793 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2009 - 01:40 PM

Здравейте пуфчовци и стопани :r_181:
marapeplia6ka ти от магазин ли се сдоби със твоето Айси или ти го подариха и съшо кой ветеринар се грижи за вас :ra_180:
User's Signature

Качена снимка

#8794 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 April 2009 - 01:59 PM

Показване на мнениетоmi6ka_88, в Apr 2 2009, 02:40 PM, написа:

marapeplia6ka ти от магазин ли се сдоби със твоето Айси или ти го подариха и съшо кой ветеринар се грижи за вас :ra_180:

Мишенка, Айси го открих след дълго търсене по нет обява. Не исках от магазин, не заради цената. Исках да видя майката и бащата. Попаднах на един малък развъдник за шпицове точно в уличката срещу старото топливо. Беше последен и обещан на други хора. Те обаче не се обадиха на собственика и така се оказа моето късметче. Струваше 350 лв и ми е подарък от моите приятели за рожденният ми ден, който предстои. Ветеринарите при които ходим са Д-р Добрев и съпругата му в кварталният веткабинет. Общо взето отзивите са различни, но тъй като освен резонните ваксини за друго не сме ги търсили имам добри впечатления. Налагало се е да звъня на мобилните им телефони заради хъскито Цезар и винаги са откликвали. Дано не се налага да ги търся за Айси по никакъв повод. Виждам, че и ти си от Варна. Можем да се уговорим другият месец за една обща разходка в Морската Градина.
User's Signature

Качена снимка

#8795 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2009 - 02:03 PM

Хей аз съм от Шумен ако е в удобно време може да заповядаме и ние.....Варна морето!!!!!
:ad_018:
User's Signature

Качена снимка

#8796 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2009 - 02:11 PM

за Ветеринарите не сам чувала но знам за един кабинет който изобщо не е хубав и за това те питам да не би случайно да си там че да ти казвам да търсиш друго място но явно не си при тях което е добре понеже знам много лоши неща за тях ...идеята за разходката е страхотна нека и твоето бебоче да порасне малко да му минат ваксинките а за магазина попитах защото тъй като не бях наясно от каде бих могла да се сдобия с това съкровище и се набутах в един магазин от кадето кученцето било на промоция за 300лв майката и бащата били от германия ли каде апък моето го докараха от габрово и нали сам доверчива душа милото заради мене една седмица с престой в къщи беше още 2 седмици болничко тъй като ни излъгаха че има ваксинка и за това попитах но сега вече си е добре Рокси и дано никой да няма такива проблеми :wacko:
User's Signature

Качена снимка

#8797 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 April 2009 - 02:16 PM

Мишка прочетох за вашите неволи. Радвам се, че вече са зад гърба ви. Много ми е гадно като чуя промоция, а става въпрос за тези душички. И нашият в обявата беше обявен за 300 лв. Но не исках да се пазаря изобщо. Толкова много исках шпиц и да не ми го бяха подарили щях да го взема.
Линче идеята за форумна разходка ми допада и на мен. Така, че спокойно можем да се организираме. Ей къде е Шумен.
User's Signature

Качена снимка

#8798 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2009 - 04:45 PM

Ееееее браво бе! Варненка и незнае къде е Шумен!
По магистралата Шумен-Варна на 80 километра-30 мин с кола!
1 час с влак, 40 мин с автобус.
Честичко идвам до Варна особенно лятото-плажче капанчета.....супер е!
User's Signature

Качена снимка

#8799 Потребителят е офлайн   marapeplia6ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 April 2009 - 06:10 PM

Показване на мнениетоLincheto, в Apr 2 2009, 05:45 PM, написа:

Ееееее браво бе! Варненка и незнае къде е Шумен!

Стига бе мацко, как да не зная къде е Шумен. нали това имах в предвид "ей къде е" на 20 мин път.
Предната неделя ходихме с Цезар на разходка в стара Плиска.

Качена снимка

извинявам се за спама, че слагам снимка на хъски
User's Signature

Качена снимка

#8800 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2009 - 08:24 AM

Ейнц много красив Цезар :hb_027:

Как се погаждат с малкия бял пух?
User's Signature