ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 22 April 2009 - 10:38 PM
Кога и Айси ще стане така голям и красив...Оу и ние обаждаме подобен нрав. Щерката понякога вика защо не ни се падна някое по милинко. Ама на мен ми харесва този дух. Малък пък наперен.
Момичета и ние втората ваксина я сложихме със зор. Дали запомни, че не му харесва? Такова хапане падна. На 28 е третата. Ще видим как ще се държи. Вече си мечтая за дълги разходки навън. Апартамента отдавна ни е тесен.
Публикувано: 22 April 2009 - 10:57 PM
marapeplia6ka, в Apr 22 2009, 10:38 PM, написа:
Помнят чудесно! Поне моята де... На нашият вет, дето ни боцка, кабинета му е на пътя ни към парка - е, всеки път като наближим Линда започва да се дърпа и да нервничи, накрая сяда и отказва категорично да върви по тоя тротоар. Минаваме на другия и мирясва, ухилва се до ушите и опъва повода - ура, няма да ме боцкат, отиваме в парка!
Много са умни и забавни тези шпицове!
marapeplia6ka, чакат те весели разходки, хем и времето ще се оправи и ще прекарате чудесни часове навън с малкия Айси! Още малко остана - търпение...
Целувки на сладурчето - да папка и да расте!
Публикувано: 24 April 2009 - 03:26 PM
Пиша, за да се оплача как се изнервих няколко дни около Линда. Чешеше си непрекъснато дясното ухо - драпа го със задната лапа, все него или около него. Просто изтрещях накрая... Смешното беше, че като й кажа НЕ спира да се чеше душичката - толкова послушна ми е станала, да не повярваш!
Та знаете ли какво се оказа? Гнусен кърлеж! Иван го намери тая сутрин, ама бая зор видя да го изрови в козинката на яката, как се е намърдал там идея нямам... Но явно се е лепнал още преди да сложим поредния фронтлайн, то в края на срока явно не действа вече достатъчно надеждно. Е, сега беше хвърлил топа от новата доза, излезе цял и мумифициран. Бр-р, гадост!
Кученцето не се чеше вече и аз си отдъхнах...
Та да ви напомня със съветче на препатила - слагайте редовно препарат за обезпаразитяване, че са плъзнали гадините!
Поздрави на всички! Как ще карате празниците? Ние сме намислили да открием цър-пър сезона на теферич, дано времето е хубаво! За Линда, естествено, ще има лична пържолка на скара - без подправки. Това е то кучешкия живот...
Публикувано: 24 April 2009 - 07:19 PM
Имаме проблем-днес бяхме на вет изписаха ни капки(както си предполагах) има конюктивит.Въпроса ми е има ли хапчета за конюктивита? Днес цял ден се опитвам да му сложа капки и с добро и с лошо-нищо не става!Наистина незнам какво да го правя,мята се като луд и дере адски силно...
Поздрави!
Публикувано: 24 April 2009 - 08:30 PM
Втория път мина по-лесно, третия - още по- .... и накрая миряса, примири се.
Днес, докато вадехме кърлежа, седя кротка като божа кравичка, преди ни побъркваше всеки път, когато трябваше да правим някаква манипулация по нея. Мисля, че вече ни има доверие или просто разбра, че е неизбежно и съпротивата е безсмислена - знам ли?
Не знам точно, но не ми се вярва да се лекува конюнктивит с хапчета... При нас е подобен, ако не и същия проблем, след лечението с капките очето се оправи, сега си е добре.
Не се отчайвай, опитай пак - ще успееш накрая, ама дано да е по-бързо и по-лесно!
Целувки на борбения Роро - не се дава лесно, все пак той си е мъж!
Публикувано: 24 April 2009 - 09:00 PM
Още не съм се отчаяла,сега го чакам да се успокои от последния ни опит с капките и пак ще се пробвам.
Чудно ми е от къде този страх!Имам примери за кучета,които си стоят като пълни непукисти,ама Роро все едно ще го колям чак ми става смешен.
Ветката каза че няма хапчета,но аз имах малка надежда (задала съм въпроса и във вет.форума).
Както и да е ще се справим по някакъв начин с малкия луд Роро.
Поздрави!
Хубави и слънчеви почивни дни от нас !
Публикувано: 25 April 2009 - 01:20 PM
Ето така!
Публикувано: 25 April 2009 - 04:17 PM
Публикувано: 26 April 2009 - 05:25 PM
Моля те, когато имаш новини пиши, за да сме наясно как вървят нещата.
Милите ни животинки! Като знам как безмълвно страдат! Те не скимтят, не изразяват по никакъв начин болката, а страдат неимоверно. Ужасно е!!!
Успех Меган и скоро чакам страхотни новини!
Публикувано: 26 April 2009 - 07:29 PM
Публикувано: 27 April 2009 - 07:39 AM

Ако забелязвате ушичките ни вече са изправени. Муцунката ни се поиздължи. На размери вече сме два пъти по големи. Има надежда да станем красиви и големи като вас.
Успешна нова седмица и само хубави емоции на всички!!!
Публикувано: 27 April 2009 - 01:29 PM
Меги,радвам се тиската е вече по добре,не съм предполагала,че от люто може до такава степен да се раздразни стомахчето на животинчето,вече ще го имам и аз предвит.много целувки да и пратиш от нас с рони!
Мери,малкия сладур много е пораснал ,много целувки и на него.
ето малко снимки и от нашия уикенд
Публикувано: 27 April 2009 - 02:53 PM
Megian, в Apr 26 2009, 05:29 PM, написа:
Браво че нещата с Тиса са се оправили.Целувки на розовото носле от нас!
И аз не съм предполагала че от това може да стане такава беля,още повече да си призная съм давала на Рори много често от дюнер и сега като прочетох от какво и е станало зле на Тиса - ми стана и на мен лошо!
Иначе ние сме добре,едвам му слагам капки на онзи моя.Но важното е че с 1000 уговорки, дърпане и скубане стават нещата.След капките Роро ми се сърди известно време ама такъв е живота
Поздрави на всички!
Публикувано: 27 April 2009 - 04:38 PM
Много се радвам, че с Тисата всичко се оправя!
Малкият Айси много е пораснал и изправените ушички страшно му отиват! Сигурна съм, че с тях сега слушка повече - нали, marapeplia6ka?
Ками, поздравления за успеха с капките на сърдиткото Роро! С характерче си е той - а бе всеки шпиц си е чешит.
Моята не обича да й мия задната дясна лапа - битка е всеки път, дърпа се. Лявата - по-може, дясната - не! Ха кажете не са ли образи - всяко с характерче!
Малко снимки от пролетта
... и от пролетните забавления на Линда.
Поздрави на всички!
Публикувано: 01 May 2009 - 12:39 PM
Публикувано: 01 May 2009 - 04:43 PM

Вход

Горе
Цитиране +