margokk, в May 14 2009, 10:15 PM, написа:
П.п. Кучето е недоверчиво към непознати и май не обича мъже.
Входа е добре. Разпитай и ако няма друга информация ще ида да питам хората от входа. Определено съм се ангажирала вече. И съм му намерила местенце. Стига само жената да го даде. Все пак няма да го взема без съгласието и. Но мога да и обещая да е на сигурно място. И много обгрижван.
Благодаря момичета за хубавите пожелания. Вече сме 4 кг. След днешната разходка и малко по грубата игра с бийгъла беше толкова мръсен, че не издържах и го изкъпах с шампоан. А знам, че не бива да го правя много често. Предното му (и първо) къпане беше преди месец след втората ваксина. Вие как се спасявате от мръсотията и калта? Иначе след онзиденшният дъжд, който ни заваля навън беше станал като пуканка бял и много пухкав. Тогава само му измих лапичките и коремчето. Както правя след всяка разходка всъщност. Бодлите и клечоците свалям с гребенчето. И ушите. Искам да питам и за тях. Защото аз много му ги пазя заедно с главичката и де факто остават неизкъпани. И стоят по мръсни на фона на цялото му тяло. Извинявайте, въпреки, че чета назад във темата има неща, които просто не откривам.
Целувки на всички и спокойна нощ.

Вход

Горе
Цитиране +