Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9091 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 June 2009 - 09:56 AM

Ами аз съм най-лесна, че с Линда идваме до Борисовата градина пеша - често я разхождам там, че на моята глезла вече Оборския парк й е тесен. :ab_041:

Добре е jijafka и Ива да се включат и да кажат кога им е удобно, защото живеят по-далече и им трябва транспорт...

#9092 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 10:01 AM

Здравейте
Добре дошли на боби-888 и нейния красавец при нас. Вие знаете как да ни заразите, снимка с три шпица на куп - това си е направо тежката артилерия. Аз такова нещо отдавна не съм виждала. Направо ни сразихте. :wub:
Колкото до срещата - аз предлагам да е следващата събота - 27,06, а за час друг да каже.
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#9093 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 10:19 AM

Следващата събота - супер! Там сме - когато кажете! :wb_052:

А за шпицове накуп - мога да твърдя, че шпиц-парка на София е нашия - "Оборище". Събирали са се по 6-7, малки и средни бели шпица. То само на Ивета са четири малки шпица, още Корина, Фея (за жалост се преместиха стопаните й в друг квартал), въпросния Цезар, имаме си и още един красавец - Оскар, ама него не пускат от повода, че бил много непослушен. Сега расте и младо поколение, ама не им знам имената на новите...
И така на полянката, като почнат да се стрелкат около тебе разни "белчовци", особено привечер на притъмняване - върви разбери кое е твоето! :ab_041: Веднъж Кори за малко да си го отнесе един "зад врата" от мен - мислех, че е Линда и не слуша, а то не била тя... :zz_219:

#9094 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 11:01 AM

Показване на мнениетоrimela, в Jun 19 2009, 09:19 AM, написа:

Веднъж Кори за малко да си го отнесе един "зад врата" от мен - мислех, че е Линда и не слуша, а то не била тя... :zz_219:

:ab_041: Един шамар зад врата ,никога не е излишен.

Значи се разбрахме за другата събота,сега ако кажете колко часа?
User's Signature

Качена снимка

#9095 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 11:04 AM

Показване на мнениетоkamkata, в Jun 19 2009, 09:00 AM, написа:

jijafka- ти в кой квартал живееш?

В Люлин. Аз нямам проблеми за ден и час, просто трябва да знам по от рано, за да си търся превоз.

Цитат

Жижатка да не ти е влюбено момичето? Хм аз най-малко опит имам. Нека кажат другите момичета. Или пък нещо да е уплашена. Наистина нямам представа, но каквото и да е дано не се повтаря, че да не се тревожиш така. Напоследък и аз разхождам Айси само с повода, че взе много самостоятелно да го раздава. И не толкова да бяга настрани, колкото да се прибира. Даже си мислех, че не иска да се разхожда защото му е топло.

Не знам дали е влюбена или загубена, но ми изкара акъла вчера! Тя не бяга, а си се прибира вкъщи както Айси. (Като я е хванала съседката, тя си е чакала асансьора да се прибира) Не мога да я разбера защо и какво не й харесва, затова и питам вас за съвет! Не е уплашена, защото с вирната опашка и уши ме гледа нагло и хуква на другата посока... :dry: Сега ще си търпи наказанието и ще излиза само на повод няколко дена и дано й дойде акъла!

Поздрави и лек ден! :ae_085:

П.П. А, Тисето и Мегиан, няма ли да се включат? :smile:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9096 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 11:39 AM

много се извинявам не знаех , че във вашия форум се пише на бг . ще се радвам ако се видиме а що се отнася до третото куче да найстина е Цезар. аз съм съгласна за др събота но предлагам да е по късно следобед за да не им е много жега иначе за мен няма проблем .
User's Signature

Качена снимка

#9097 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 01:55 PM

Показване на мнениетоboby_888, в Jun 19 2009, 11:39 AM, написа:

много се извинявам не знаех , че във вашия форум се пише на бг .

Няма проблем!
Сега вече това е и твоя форум! :smile:

Показване на мнениетоboby_888, в Jun 19 2009, 11:39 AM, написа:

аз съм съгласна за др събота но предлагам да е по късно следобед за да не им е много жега иначе за мен няма проблем .

И според мен е резумно да е следобед, като поспадне жегата.

В залисията си пропуснах да благодаря на jijafka за фотомонтажите със снимките на Линда - много са ефектни! :ae_085:
А за "номерцата" на Франи - и мен ми е чудно какво им идва в главите на тия кучета, ама е факт, че са способни да ни сюрпризират във всеки момент, най-вече когато не го очакваме. И моята ми е бягала така, ама само от кабинета на доктора! Иначе аз никога не излизам без пликче с някакви лакомства - за всеки случай, макар че рядко ги ползвам, а също и играчка - топката. Това спасява положението понякога, а ако не кандиса с добро - повишавам тон, накрая се развиквам яко и така... Не помня и аз кога последно ми направи подобен номер, отдавна беше, ама никой не е застрахован!
Поздрави!

#9098 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 02:12 PM

аз думи нямам по темата мога само да кажа , че моя палавник непрекъснато постъпва така и ми бяга в борисовата . аз за това не го и пускам само ако сме с роро или някое куче което слуша стопанина си . много пъти ми се е налагало да го гоня и се чудя вие как научихте вашите кутрета да са послушни в парка ? :dog:
User's Signature

Качена снимка

#9099 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 02:24 PM

Искам да кажа, тъй като се спомена темата за транспорта. Аз пътувам от Овча купел и тъй като съм с кола мога да мина да събера някого, който е затруднен с придвижването. Ние ще сме двамата с Аресито, така че има място за още един човек и едно куче. А относно часа, моля ви наистина да е след обяд, защото "хубавица - гица" - демек Аз ходя и тропам народни танци събота и неделя сутрин. Ако може, ако не - Аз ще се съобразя с вас.

:wub: :wub: :wub:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#9100 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 02:58 PM

Показване на мнениетоiva81, в Jun 19 2009, 03:24 PM, написа:

Искам да кажа, тъй като се спомена темата за транспорта. Аз пътувам от Овча купел и тъй като съм с кола мога да мина да събера някого, който е затруднен с придвижването. Ние ще сме двамата с Аресито, така че има място за още един човек и едно куче. А относно часа, моля ви наистина да е след обяд, защото "хубавица - гица" - демек Аз ходя и тропам народни танци събота и неделя сутрин. Ако може, ако не - Аз ще се съобразя с вас.

:wub: :wub: :wub:

Ами, ако наистина не те затруднява, аз бих се възползвала от предложението. :smile:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9101 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 04:40 PM

Показване на мнениетоboby_888, в Jun 19 2009, 02:12 PM, написа:

аз думи нямам по темата мога само да кажа , че моя палавник непрекъснато постъпва така и ми бяга в борисовата . аз за това не го и пускам само ако сме с роро или някое куче което слуша стопанина си . много пъти ми се е налагало да го гоня и се чудя вие как научихте вашите кутрета да са послушни в парка ? :dog:

Хе, на възрастта на твоя палавник и моята хукваше, където й видят очите, обичаше и да се вре в устата на всяко срещнато куче. Е, гризнаха я три пъти - стана по-предпазлива, а и порасна... Сега, след третото разгонване, още се кротна, улегна, стана много по-послушна. Така че всичко с времето си!

Според една таблица, която намерих в нет-а, 2-годишна възраст на кучето съответства на 24год. при човека. Та моята хубостница би трябвало вече да е с акъл на млада госпожица... би трябвало, ама не винаги! :ab_041:
А твоя Бари е съвсем "тийни" - нормално е да е палав!

Ето табличката, може би ще ви е интересно да я видите, макар че е съвсем относително това, разбира се, различно е и за едри и дребни кучета, но все пак на мен ми беше любопитно!

Възр. Коеф.на Възр.
куче съотв. човек

2 мес. - 7 - 14 мес.
6 мес. - 10 - 5 год.
8 мес. - 12,5 - 9 год.
12 мес. - 14 - 14 год.
18 мес. - 13,3 - 20 год.
2 год. - 12 - 24 год.
3 год. - 10 - 30 год.
4 год. - 9 - 36 год.
5 год. - 8 - 40 год.
6 год. - 7 - 42 год.
7 год. - 7 - 49 год.
8 год. - 7 - 56 год.
9 год. - 7 - 63 год.
10 год. - 6,5 - 65 год.
11 год. - 6,5 - 71 год
12 год. - 6,3 - 75 год.
13 год. - 6,2 - 80 год.
14 год. - 6 - 84 год.
15 год. - 5,8 - 87 год.
16 год. - 5,6 - 89 год.

#9102 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 04:45 PM

ох , много се надявам да се поокроти ама ще видим сичко с времето си . иначе много мило за отговора мерси . Ние с бари ви казваме чао за сега ,че отиваме на разхотка в борисовата . айде до по късно и Поздрави
User's Signature

Качена снимка

#9103 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 04:52 PM

Весела разходка! :re_037:

#9104 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 07:05 PM

Вече сме тук и в момента спиме на плочките скапани от дългата разходка :smile: :smile: :smile:
User's Signature

Качена снимка

#9105 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2009 - 09:40 AM

Здравейте хубавици и пухчовци. Да ви се похваля ние вече се обличаме. Новата ни козинка не е толкова пухкава и мекичка, косъмът е по твърд, дълъг и по-бял. В основата (подкосъма явно) свети като сатен. Много интересно. И напоследък ме питат къпан ли е. Толкова чистичък и беличък изглежда. Отдалеч изглежда голям и истински шпиц. Отблизо е моето малко непослушно момче. Все по рядко се изпуска в къщи. Търпеливо си изчаква разходката и докато излезем си свършваме работата и се отдаваме на лудо тичане и подскачане. Новото е , че изразява обичта си като малко дете. Хванат с уста или лапички за някой от краката ми (единият ми анцунг вече е за смяна) точно както бебешоците се държат за полите на мамите си. И така ходим (аз по скоро се препъвам опитвайки се да се освободя от мечешките му прегръдки) Все по-често сяда в скута ми и дъълго ме ближе и хапе по ръцете.Обещавам днес да заредя батериите на фотоапарата и да го снимам. Ще видите, че разликата е поразителна.
Хайде хубави почивни дни от мен. Аз малко ще поработя днес, а после отиваме на плаж. Да видим ще му хареса ли на Айси морето.

пп момичетааааааа току що видях, че сме загубили едно зъбче, хайде сега и усмивката ни ще е беззъба... :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#9106 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2009 - 10:41 AM

еи честито вече се разбира че ще става мъж :ae_085: :ae_085: :ae_085: много цунки от нас със Бари и ви пожелавам хубав ден .
User's Signature

Качена снимка

#9107 Потребителят е офлайн   marapelia6ka666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2009 - 07:06 PM

Eто ни и нас

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#9108 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2009 - 09:42 PM

Това ли е "малкия" Айси? :zz_219:
marapelia6ka, момчето ти расте като гъбка, да ти е живо и здраво! :smile:
Представям си как ти виси сладурко на крачола, докато си шеташ из къщи! :ab_041:

Ей, големи образи са тия шпицове! Просто няма как да не ги обичаш! :hb_027:

Целувки от нас с Линда!
:fo_156:

#9109 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2009 - 09:53 PM

много е слодък да ти е жив и здрав пухчото целувки от нас с Бари
User's Signature

Качена снимка

#9110 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 21 June 2009 - 10:24 AM

Здравейте,мили дружки! :re_037:
Добре дошли на boby_888 и на Бари!Много се радвам,че компанията ни се увеличава. :af_089: Мара Пепеляшка,Айси наистина много е порастнал :wub:.И аз като Римела си представям как сладкото диваненце ти виси на крачола :ac_007:.Ще чакаме да ни разкажеш за приключения из Варненския плаж и как сладура е реагирал при срещата с морето. Много е хубаво,че ще има шпиц-среща,но за огромно мое съжаление ние няма да можем да дойдем,защото Тиса е разгонена от 4-5 дни.През последните месеци на един-два пъти започваше да се разгонва,но за малко.Предполагам,че от антибиотиците,които и биха покрай стомашния вирус,нещо са и се объркали хормоните и май ще посещаваме чичо доктор. :dh_188:Иначе,тя е в много добра форма,но ми е малко притеснено.Все пак,според табличката на Римелка,слънчевото ми момиченце е на петдесет години.А,на тази достолепна възраст всички мъжки номера са и ясни и може би,заради това гони яростно четириногите пичове :fa_067: .
Джиджафчице,много са хубави снимките на Линдето с фото-шопа :ae_085:!Аз не умея да правя такива красоти и ще трябва да хвана щерката да ме научи,защото за някои неща все още си гледам като индиянец пред компа.
Напоследък не пиша често,защото детенце ми е отново в сесия и си учи пред компа,пише разни теми и не искам да я притеснявам.
Хубав,слънчев ден на всички и много целувки! :gb_023:

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема