Здравейте и от нас с Линда!
Меги, успех на щерката в сесията и дано Тисата си влезе бързо "в ритъм " в интимното си календарче!
По темата със зеленчуците - и Линда яде плодове и зеленчуци всякакви - и тя, и аз сме фенове на доматите! Иван пък я научи да яде орехи - умира за тях! Мисля, че в малки количества и не всеки ден все пак

плодове и зеленчуци са полезни, стига да не се прекалява... А с тия орехи на Иван си имах шок-емоции първия път - на следващия ден като чистех след Линда на тротоара (
marapelia6ka, има не само малки дрисльовци, има и големи дрисли!

) - видях там едни такива малки, бели, кръгли ... бр, сори, ако ще вечеряте! Едва не ме втресе, че се е опаразитила моята хубостница, докато не вдянах, че това са парчета от орехите!

Но казват, че и в такъв вариант са полезни - стимулират прочистването на аналните жлези. Така или иначе - давам и по-малко от всичко незабранено за кучета, все пак душичка и тя носи...
_SuZi_, и ние имахме подобни проблеми - след разгонването. В депресия беше изпаднала моята хубостница, нито искаше да се разхожда, нито да играе, на храната се цупеше. Май си беше разбила сърцето момата - още не знае май, горката, че тия мъже не го заслужават!

Решила бях да я водя на лекар за пълна кръвна картина - дали пък няма нещо сериозно? - ама тя като надуши, че ще ходи при вета да я боцкат - бързичко забрави да се прави на "страдаща красота

"!
Та моя съвет - наблюдавай кученцето, опитай се да общувате повече - разходки, игри - но не я насилвай да прави нещо против волята си, старай се повече да я заинтересуваш с нещо. Измисли нещо ново и интересно за нея - нова играчка, игра някаква... За апетита се посъветвай с вет-а за нещо, стимулиращо апетит, аз съм чувала за бирена мая, ама не съм пробвала и не рекламирам. По принцип през лятото в жегите кучетата ядат по-малко, и моята се е "вталила", а беше бая дунда!
Не се шашкай - случва се да нямат настроение, минава и това. Ако продължи по-дълго - пак при вет-а за по-обстоен преглед и изследвания.
Това е от мен, дано скоро сте пак весели и игриви!
Поздрави на всички!