ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 June 2009 - 08:30 PM
Публикувано: 27 June 2009 - 10:30 AM
Аз реших да дойда, но....
Времето навън не е никак хубаво. Даже на сутрешната разходка ми се наложи да изпробвам мога ли да изпреваря дъжда... Е, не мога!
Как мислите вие?
Публикувано: 27 June 2009 - 12:40 PM
Май срещата се проваля, а?
Все пак, ако не вали проливно - ние с Линда ще наминем към Борисовата градина. Обещала съм й днес разходка там и ако не си сдържа обещанието - лошо ми се пише, луд скандал ще ми устрои!
Ако някой успее да дойде - чудесно ще е!
А за следващи срещи - винаги готови!
Ние заминаваме на
Лошата новина при нас е, че от вчера хубостницата ми започна да се скубе. Като тичаше в парка от нея хвърчаха бели пухчета - уф, пак се почна...
Хубавата новина е, че вече си имаме фризби!
Поздрави!
Публикувано: 27 June 2009 - 06:04 PM
ками искам само да ти кажа , че явно сме си навехнали крачето защото едвам вървяхме и накрая си го донесох до в къщи дано да не е нищо сериозно целувки от нас и чакам и другите снимки
Публикувано: 27 June 2009 - 07:19 PM
май все пак срещата се е състояла,паднала е голяма игра като гледам по снимките,всички сте много хубави,ама дайте още фото не се стискайте
Цитат
римелка,после ще си мерим улова,кой е хванал повече риба,
Публикувано: 27 June 2009 - 11:25 PM
Макар и в камерен състав, днес се състоя шпиц-среща в София, в Борисовата градина.
Двама кавалери - Роро и Бари, и моята госпожица Линда.
Не знам за другите, но ние си прекарахме супер!
Надяваме се на следващата среща да има повече присъстващи, за да е по-весело.
Боби, много съжалявам за навехнатото краче на Бари, надявам се да не е нещо сериозно и скоро пак да си припка лудетината!
Малко снимки - съжалявам, че качеството не е от най-добрите, но моята сапунерка явно не харесва облачно време...
Тук Ками казва "Уф, нещо ми намирисва тоя Роро..." Докато се тюхках с нея от солидарност, се оказа че и моята хубостница мирише на същото!
Няма да уточнявам какво - вие се досещате.
Като добри другарчета трите шпица не пазеха в тайна един от друг откритите на полянката ароматизатори и по ред на номерата се търкаляха щастливо...
Който не слуша - стои вързан!
Враг на хоризонта - да полаем дружно!
Хм, този пък кой е?
Я да го гризна за опашката...
Пу - ти гониш!
Шпиц - игри!
Да си попеем дружно...
Загадка - колко шпица има на снимката?
Да се погризем сладко...
Не знам за другите, но Линда се прибра доволна, пожела да й се сервира вечерята ВЕДНАГА и след като хапна - отмърка!
До нови срещи!
Публикувано: 28 June 2009 - 09:06 AM
Напълнихте ми душата с вашите снимки. Ужасно сте хубави. Явно е било забавно.
Сега да честитя Р.Д. На Бари. Да е жив и здрав и все така да ви радва.
Ани честит бебок. Димитър да расте щастливо и усмихнато бебе. Нацелувай го от мен.
А ние вчера си намерихме едно закътано плажче. Нямаше хора та добре поровихме в пясъка. И дупки дълбахме, и тичахме (ние отдавна имаме фризби) ядохме солети и бисквити, и го окъпах в морето. Нещо обаче не му хареса. Дали шумът на вълните го плашеше не знам, но докато го пусна във водата плуваше в посока към брега. Но определено се прибрахме разбити от емоции и умора. На секундата заспа без дори да си изяде вечерята.

Иначе сме добре. Направихме и последната ваксина. Зъбките никнат като гъбки. Новата козинка също. Продължава да прави бели по начин който просто няма как да му се разсърдиш. И все така ни радва с обичта, която демонстрира към нас.
Хубав ден на всички с много шпиц игри и забавления.
Публикувано: 28 June 2009 - 12:07 PM
Боби, чудесно е, че се е разминало бързо на Бари-белята!
Покрай тях и моята хубостница вчера си припомни щастливото детство!
Ани, за уловените рибки сигурно ще мога да дам отчет поименно за всяка...
Още малко снимки от вчера, с риск да ви досадя ...
Роро

Палавият Бари - него можах да го снимам май само докато седеше вързан, иначе любопиткото все беше някъде на проучване из парка!

Линда

Поздрави на всички, приятен неделен следобед и успешна нова седмица!
Публикувано: 28 June 2009 - 07:03 PM
айс е голям сладур как само се е опнал на пясъка,незнам за водата,но май повече му харесва да се препича на слънце като съда по позата която е заел
поздрави и целувки на всички още веднъж благодаря за хубавите кадри,напълнихте ми душата
Публикувано: 28 June 2009 - 09:04 PM
Мишка обещавам да се обадя и да направим една разходка заедно. Благодаря на бог за случайната среща. Определено много ви се зарадвах.
Римелка слагай снимки. Изобщо не досаждаш. Напротив. Една от друга ми се виждат по хубави и забавни.
Целувки на всички.
Публикувано: 29 June 2009 - 06:58 AM
шпиц срещата е минала супер със страхотни сними на хубавците
Публикувано: 29 June 2009 - 07:56 AM
Публикувано: 29 June 2009 - 09:04 AM
rimela, в Jun 27 2009, 10:25 PM, написа:
Снимките са перфектни
Горкия Бари!Вече добре ли е?
П.П. И Роро беше щастливо уморен от срещата.Като се прибрахме веднага се метна на леглото и заспа
Поздрави!
Публикувано: 29 June 2009 - 09:28 AM
момичета дави разкажа снощи какво ни се случи,вчера цял ден бяхме на вилата и както обикновенно ронката не спираше да гони котките ,а и сега имаме две бебета и от толкова разнообразие ,не му остава време да си хапни на горкия
усмихнат ден от нас

Вход

Горе
Цитиране +