ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 29 June 2009 - 12:47 PM
марея, в Jun 29 2009, 10:28 AM, написа:
Oт сърце ти го пожелавам. Честно да ви кажа момичета напоследък изобщо нямам доверие на млечните ни продукти. Зимата бях малко на диета и всеки ден ядах млека. После като гръмна скандала за маслеността на млякото не бях сигурна какво всъщност съм консумирала и тотално го спрях. Добре, че бързо сте реагирали и вече сте добре. Нагушкай и от мен сладкия пухчо. Милинкия. Дано не му се случват повече такива неща. Всъщност като се замисля аз не знам какво бих сторила в такава ситуация. Такава паника съм. Господ да ми е на помощ.
Хубав ден и от мен на всички.
Целувки от Айси.
Публикувано: 29 June 2009 - 01:06 PM
Публикувано: 29 June 2009 - 09:47 PM
Ани, съчувствам ти за неприятностите и за кой ли път се питам - какви ли боклуци ядем и в каква ли "екологична" среда живеем, щом нещо толкова безобидно като прясно мляко може да предизвика такива реакции.
То да не знае човек вече нито какво сам да яде, нито с какво да си храни кучето!
Гледам я и моята хубостница как пак се чеше от няколко дни насам и си блъскам главата от какво ли ще е, ама казва ли ти някой? Аман от проблеми...
Ние се стягаме за заминаване, днес Линда беше безпощадно изкъпана, утре ще минем през вет-а за Адвантикс против комарите, дето разнасяли дирофилариоза - новомодна болест в Бг, само тя ни липсваше.
Е, ще опъна и каишката Килтикс за реактивиране и тръгваме смело в горите тилилейски - стискайте ни палци!
Дано нямаме премеждия, че там най-близкия вет е на километри.
Все пак този път е по-добре, че миналата година беше и разгонена - мале-е, що страхове брах! Ама така си е то с момите...
adetoo, в Jun 29 2009, 12:01 PM, написа:
Любезни adetoo, тук е форум на любителите на животни, а не сайт за доги-запознанства. И писането на маймуница, и обяви за търсене на партньори за нерегламентирано развъждане са забранени от правилата на форума, с които не е зле да се запознаеш, преди да пишеш - ПРАВИЛА
Поздрави на всички!
Публикувано: 30 June 2009 - 05:49 PM
Цитат
Здравейте сладури!
Съжалявам, че не присъствахме на срещата, но ние сме от по-далечко и решихме, че е по-добре да изчакаме за друг ден с по-хубаво време. Много хубави снимки сте направили и си личи, че сте изкарали добре!
Марея, радвам се, че всичко е минало добре с Ронито. Много са кофти тези алергии, а и мъничетата не могат да си кажат като им има нещо. Дано да нямате повече такива неприятни емоции!
Ние в неделята също заминаваме малко на почивка. Ще озвучим плажа на Царево с малко шпиц-симфония!
Малко снимки да не ни забравите!
Франи се мисли за плюшена играчка и всеки път разбутва конкуренцията...
И една оранжева усмивка, с пожелания за приятна вечер!
Публикувано: 30 June 2009 - 07:32 PM
да си пишеме ! Трябва да излеземе на разходка на Витоша някои ден с ку4етата . Новини около Фокс .. Ваксинирахме
го скоро. Много му се скубеше козината , но му давам витамини и се оправи . Ще ви прата негови нови снимки .Много
смешно си играе с котката ни :Д .Да знаете 1 ден ( Фокс нали много оби4а да лае по хората дето минават по улицата)
отиде до оградата оба4е не лаеше а душеше нещо. Като погледнах видях едно ку4енце йоркширски териер със
син ластик на главата мхого изплашено.Беше се загубило.
улицата ми махна . Тя е била тук на гости и ку4енцето се е изплашило от някакви ку4ета и е избягало . Много ми
стана готино 4е съм помогнал. Но от друга страна щеше де е супер да си го задаржиме и Фокс да си има френд4е , с
което да си играе . Разказвайте какво интересно се е слу4вало до като "ни е нямало" ( :д) . Виждам , 4е май имаме
нови хора във форума така , 4е привет и от нас с Фоксу . Пращам ви снимки .
п.с Другото ку4е на сминките с Фокс е най-добрия приятел на Фокс- Кай (лабрадор е ( знаете де ))
Публикувано: 02 July 2009 - 07:21 AM
и също да ви предам едно съобщение от marapepelq6ka предава ви много поздрави на всички понеже има проблем със влизането и чака отговор за отстраняването му
Публикувано: 02 July 2009 - 10:39 AM
Публикувано: 02 July 2009 - 02:12 PM
Megian, в Jul 2 2009, 11:39 AM, написа:
Не милинка Меги. Моите пароли са навскяъде едни и същи. Незнам защо, но като изчистя компа си от кукита (на месец, два веднъж) и като ми се изтрие настройката автоматично да влизам, повече не ме пуска софтуера. Пише невалиден или неактивен потребител. Писах на администраторите, но отговор нямам. И тъй като ми харесва много тук при вас просто се регистрирам наново. Добре, че имам повече от един мейл.
Сега да ви се похваля. Днес сладката ми беля Айси съвсем по мъжки беше устискал до сутринта. За първи път вместо да размахвам стирката излязохме на разходка. Напоследък му се поскарвам повечко като пишка в къщи. Голямо момче е, време му е да се научи. С нетърпение чакам съботната разходка с Мишка и нейната хубавица. Ако има варненци, които четат тук ще се радвам да се присъединят към нас. За сега се уговорихме за 17 часа около Пантеона. Задължително ще заредя батериите на фотоапарата. Няма начин да не документираме запознанството.
Поздрави и целувки на всички.
Публикувано: 03 July 2009 - 05:50 PM
Megian, в Jul 2 2009, 08:39 AM, написа:
Да добре сме с Айс.Вие как сте?Не пиша във форума ,защото не сядам много на компа,а и до преди 1 седмица имах изпитвания,оформяния и по цял ден навън с приятели и не ми остава време.. :) Ние заминаваме утре за вилата ни,ше поседим 1седмица малко на спокойствие и ше направя много снимки. Пуснете някоя снимчица на пухчовците,че ги забавих.. :( Ето няколко на мен и Айс да не ни забравите.Поздрави и много целувки от нас :*
Публикувано: 04 July 2009 - 07:38 AM

Последните две са от преди месец. За мен поне разликата е очевидна. Абе расте ми момчето. И да се похваля от три дена нито веднъж не е направил локвичка в къщи. Но излизаме веднага щом даде сигнал, че има нужда. Ще се научим ей. Много му се радвам. Днес сме на разходка с Мишка. Очаквайте нови снимки по късно.
Целувки и хубав ден на всички.
Публикувано: 04 July 2009 - 10:08 PM
но баба ми ще го гледа в нас и се надявам да се справи.
Поздрави и хъгчета на вси4ки . До след 2 седмици . Бай-бай :Д

Вход

Горе
Цитиране +