kamkata фронтлайна не пречи на кърлежите да се качват върху кучето, но ги убива.
ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 08 July 2009 - 09:13 AM
ками,какво става с това хубаво момче едно мине друго дойде,горкичкия сигурно се чувства доста некомфортно,изследвахте ли го за подкожни паразити,при толкова чесане за тях ме навява мисълта,познавам едно кученце което като дойде лятото и тези подкожни паразити се събуждат и се започва едно дръгнене
навсякъде, та дори и по ушите,моето мнение е да му направите изследвания за тях,ако не сте правили до сега.
пожелавам му бързо възтановяване
а,малкия айси е супер сладурче,много е чаровен и винаги е в интересни пози на снимките,много ме радва,пращаме му много целувки и гушки
римелка и линдичка си ловят рибка на язовира
лек и спокоен ден на всички
Публикувано: 08 July 2009 - 10:03 AM
марея, в Jul 8 2009, 07:13 AM, написа:
навсякъде, та дори и по ушите,моето мнение е да му направите изследвания за тях,ако не сте правили до сега.
пожелавам му бързо възтановяване
Ами и аз мисля че е от паразитите ,но ми казаха че кожата му изглеждала спокойна.Все си мисля че има някоя и друга гад дето го дразни така .В четвъртък ще видим какво ще го правиме малкия Мишо.
Публикувано: 08 July 2009 - 10:01 PM
марея, в Jul 8 2009, 11:56 AM, написа:
Цитат
малееее,много е сладка тази чаровница,как се казва,да ти е жива и здрава
казва се Нана но днес вечерта я върнахме на стария собственик че нещо не се разбраха с наш Бари . Надяваме се само че ще ч виждаме от време на време
Публикувано: 08 July 2009 - 10:21 PM
Публикувано: 08 July 2009 - 10:34 PM
Megian, в Jul 8 2009, 11:21 PM, написа:
Олее верно голяма хубавица е Рокси. (като стопанката си между впрочем). Ама на килограми са еднакви- 6кг. Само дето ние сме така плешиви...
Публикувано: 09 July 2009 - 10:23 AM
според вета понеже Айси сменя козинката лятото ще стане гъста и хубава чак на зима. Надявам се да греши. Но и така да е моят пухчо пак е най-красивото куче на света. Тъкмо няма да му е топло в горещите дни. Каза също, че не се нуждае от допълнителни витамини защото го храним с Проплан и те били достатъчно качествени. Което не означава, че не бих се вслушала във вашите съвети и предложения.
Публикувано: 09 July 2009 - 10:57 AM
целувки от нас
Публикувано: 10 July 2009 - 07:36 AM
Бяхме вчера на преглед с Рори и му дадоха още антибиотик за една седмица.
Казах им да го изследваме за подкожни гадове,но ми казаха че няма смисъл,защото кожата му изглежда много спокойна.За гъби също не взеха посявка,защото трябва да има засегнато ,оголено местенце.
Според докторите Рори е добре с изключение на жлезта,за която пие хапчетата в момента.
Това е положението
marapepelia6ka999 - пусни снимки на шпиц-срещите ви с Мишка
Поздрави !
Публикувано: 10 July 2009 - 12:02 PM
Иначе два вета гледаха Рори и ми казаха че много добре му е жлезата,а когато му я преглеждаха последния път тази ветка каза че е доста възпалена,а и аз сама можех да предположа след като от 2 месеца си търка дупето в земята,ама като ми казаха че е добре не един а два пъти
Публикувано: 10 July 2009 - 12:25 PM

Вход

Горе
Цитиране +