Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9201 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 July 2009 - 10:01 PM

Показване на мнениетомарея, в Jul 8 2009, 11:56 AM, написа:

Цитат

здравеите искам да ви се похваля че си имаме другарче

малееее,много е сладка тази чаровница,как се казва,да ти е жива и здрава :ab_041:

казва се Нана но днес вечерта я върнахме на стария собственик че нещо не се разбраха с наш Бари . Надяваме се само че ще ч виждаме от време на време
User's Signature

Качена снимка

#9202 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 08 July 2009 - 10:21 PM

Здравейте,муцуни готини!
Бобче,язък за Нана ... Много е сладка и е толкова мъничка на възраст.Не знам,защо сте избързали да я върнете ...опознаването и приемането си иска време и малко търпение.
Камка,какво да ти кажа ... и на мене вече взе да ми става много криво за Рорката.Нагушкай го от мене и скоро да ви забравят и подминават всички ядове!
Ани,ама вие с Рони не бяхте ли също на риболов?
Мара Пепеляшка,разликата във възрастта между Айси и Рокси е два месеца,пък на ръст момата много води.Мишееее,с какво я храниш хубавицата? Големи разкошки са двамата!
Целувки за всички! :wub:

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9203 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 10:34 PM

Показване на мнениетоMegian, в Jul 8 2009, 11:21 PM, написа:

Мара Пепеляшка,разликата във възрастта между Айси и Рокси е два месеца,пък на ръст момата много води.Мишееее,с какво я храниш хубавицата? Големи разкошки са двамата![/left]
Целувки за всички! :wub:

Олее верно голяма хубавица е Рокси. (като стопанката си между впрочем). Ама на килограми са еднакви- 6кг. Само дето ние сме така плешиви... :rf_011: . А Мишка сподели, че Рокси не е оставала с толкова малко козинка. Утре сме при вета за един профилактичен преглед и ще го питам. И аз искам по-скоро да заприличаме на вас. Иначе напредваме с новите зъби. И е все така най-щурото и обичливо зъбещо се, лаещо и подскачащо същество.
User's Signature

Качена снимка

#9204 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 July 2009 - 10:45 PM

Не плачкай,Мара Пепеляшка! Ще видиш Айси какъв хубав косматко ще стане.Такава яка ще отпере,че ще се чудиш как да му чистиш космаците :ab_041: .Нагушкай го от мене това зъбливо и обично същество! :wub:
User's Signature

#9205 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2009 - 10:23 AM

Такааа
според вета понеже Айси сменя козинката лятото ще стане гъста и хубава чак на зима. Надявам се да греши. Но и така да е моят пухчо пак е най-красивото куче на света. Тъкмо няма да му е топло в горещите дни. Каза също, че не се нуждае от допълнителни витамини защото го храним с Проплан и те били достатъчно качествени. Което не означава, че не бих се вслушала във вашите съвети и предложения.
User's Signature

Качена снимка

#9206 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 July 2009 - 10:24 AM

Цитат

Ани,ама вие с Рони не бяхте ли също на риболов?[/

меги,ние сме от 9 август ,нека римелка първа да сондира почвата :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9207 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 July 2009 - 10:57 AM

тя е най - жизненото и хубавото куче на света обаче с бари не се разбраха почнаха да се хапят на сериозно да си налитат и ние преценихме че по добре да не ги мъчим и ч върнахме . а и двамата са страшно ревниви и ако обърнем внимание на единия другия налита да хапе и общо зето много ми се искаше да се разберат амане се получи вечерта сичко беше ок а на сутринта се почнаха . страшно ме е яд и мен и прияте ми че така стана обаче по добре така от колкото да ги мъчим тя заслужава стопанин които ще и обръща внимание само на нея . но смело мога да кажа че тч е наи страхотното куче за което съм се грижила макар и малко
целувки от нас
User's Signature

Качена снимка

#9208 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 10 July 2009 - 07:36 AM

Здравейте!

Бяхме вчера на преглед с Рори и му дадоха още антибиотик за една седмица.
Казах им да го изследваме за подкожни гадове,но ми казаха че няма смисъл,защото кожата му изглежда много спокойна.За гъби също не взеха посявка,защото трябва да има засегнато ,оголено местенце.
Според докторите Рори е добре с изключение на жлезта,за която пие хапчетата в момента.
Това е положението :smile:

marapepelia6ka999 - пусни снимки на шпиц-срещите ви с Мишка :dog:

Поздрави !
User's Signature

Качена снимка

#9209 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 July 2009 - 09:12 AM

ками,и какво се оказа с тази жлеза от какво се е възпалила?скорошно оздравяване му пожелавам на роро :smile:
User's Signature

#9210 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 10 July 2009 - 12:02 PM

Незнам как се възпалява.Ако има някой ,който знае да се включи.Попринцип знам че трябва на някои животни периодично да се стиска.
Иначе два вета гледаха Рори и ми казаха че много добре му е жлезата,а когато му я преглеждаха последния път тази ветка каза че е доста възпалена,а и аз сама можех да предположа след като от 2 месеца си търка дупето в земята,ама като ми казаха че е добре не един а два пъти :ea_103: Не ме е яд за нищо,освен че животното го отнася и се мъчи,то не може да си каже какво му е...
User's Signature

Качена снимка

#9211 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 July 2009 - 12:25 PM

ками,прочети тук http://forum.dog.bg/...opic=10313&st=0 може да намериш полезна информация,а и можеш да попиташ каквото те интерисува има много компитенти лекари който пишат тук.
User's Signature

#9212 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 05:41 PM

Привет на шпиц-компанията от нас с Линда! :smile:
Прибрахме се - слава Богу, живи и здрави, макар че не липсваха приключения. Времето ни прецака - валеше всеки ден :ud_009:. До обед - слънце, нито едно облаче в небето, следобед - порой, привечер - пак слънце! Родопите ни посрещнаха с буря - дъжд и градушка, добре, че Линда не се плаши от гръмотевици, макар че си беше страшничко...
Но пък е толкова красиво там - просто е като приказка!
Линда се запозна с язовира, хареса го и ... хоп вътре! :af_089:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
А после, разбира се...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
С изключение на времето всичко друго беше супер - всеки ден се разхождахме и Линда тичаше като бясна по баирите, просто не знам откъде толкова енергия да се катери по урвите и да скача по камъните - все едно имаше моторче под опашката! :ab_041:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Разбира се, после беше гроги и хъркаше на тревата или на любимото си място - познайте къде? :db_046:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
А плуването в язовира - е, нямаше по-щастливо куче от нея, когато пляскаше с лапки във водата - кеф! А играта с топка - "Линда, донеси топката!" се трансформира в "Линда, донеси шишарката" :mg_062:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
По въпроса с рибата - докладвам: има риба в язовира! :ba_025: А като има и добри рибари...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
... резултатите не закъсняват! :beer:
Тук на снимката Линда само дето с глас не пита - "А за мен ще има ли рибка?" :ab_041: Прикачена снимка
Освен тази, дето си я изяде в паничката - изпроси си и от софрата...
Прикачена снимка
:af_089:
В гората намерихме огромна гъба, а Линда се запозна с растението "радостта на туриста".
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Накрая се наложи да се изнесем по спешност, защото от дъждовете пътя се превърна в блато и ако бяхме останали още ден - можеше да не успеем да се измъкнем на свой ход.
Не мога да не похваля моята хубостница - държа се перфектно, не създаваше никакви проблеми, просто куче-мечта! Ходеше подире ми като залепена, а най-смешното беше, че не искаше да пишка на полянката - чакаше си разходките! :ab_041:
Целувки на всички от мен и послушната Линда!
Прикачена снимка
:re_037:

#9213 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 06:29 PM

Ето,това чаках цяла седмица,но си заслужаваше! :af_089: Божествената Линда с репортаж от риболова ...ииииес,Ииииес,ИИИИЕС :ac_007: ! Римелка,добре сте си дошли!Радвам се,че сте си изкарали чудесно!Ноооо,Балкана пази своите тайни,нали знаеш? Сигурно,някоя баба е решила да говори за билки и мерудии,та затова е трещяло и валяло :mc_004: . То и тука ни помля от поройни дъждове и вятър,ама устискахме. А,Линдето е уникална ...много е умна и забавна ...и как плува смело ...Браво на нея! Благословени сте двечките,че сте се намерили.Да сте ми живи и здрави!Направо ми напълни душата с тези снимки :wub: ,за което много ти благодаря!Много гушки и за двете ви от мен! :gb_023:
User's Signature

#9214 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 06:55 PM

еи супер стте си искарали браво . като я гледам на снимките направо и на мен ми се доходи на риба . радвам се че сте си искарали добре и че малката се е забавлявала .
User's Signature

Качена снимка

#9215 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 July 2009 - 08:58 PM

римелка,добре дошли и от мен!
много хубави снимки,нямам думи,както казва меги напълнихте ми душата,много ви се радвам :smile:
а,като гледам не сте тичали само по поляните а,сте свършили и работа :zz_212: бая рибка сте хванали.
дано и ние се представим подобаващо . :ab_041:
много ме кефи линдичка колко смело се къпе в язовира. рони като види толкова вода на едно място и хич не допарва до нея :af_089:
лека и спокойна от мен

п.с римелка,вие на широка поляна ли почивахте?
User's Signature

#9216 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 10:04 PM

Да, язовирът е Широка поляна - за мен най-красивия язовир в Родопите.
За разлика от повечето други язовири, които представляват езеро с една подпорна стена, яз.Широка поляна е "разлят", има много стени - насипни, безброй малки заливчета, острови и полуострови, така че всяка компания "палаткаджии" си има своя си залив и своята си полянка. Ние тази година бяхме във VIP апартамента - до един издаден във водите на язовира нос. От трите страни - страхотна панорама, от четвъртата - гората. Красота където и да погледнеш!
Това е въпросния "нос".
Прикачена снимка
Ходим в тоя район на почивка вече много години. Все същата красота си е там, само дето ние не сме вече същите...
За жалост - а може и за добро, кой знае? - районът е "див", цивилизацията все още го е подминала. Няколко години отсядахме в едно вилно селище наблизо - местността се нарича Кавал тепе, бунгалата са дървени, тип "алпийски", с баня, топла вода, кухня... За жалост го купиха нови собственици - това че вдигнаха безумно цените може да се преглътне, ама това...
Прикачена снимка
Хи-хи, не че съм злобна, ама хак им е - стоят си бунгалата празни! :af_089:

Радвам се, че харесвате снимките ни! :af_089:
А сега да се оплача от "божествената" Линда... :dh_188: Днес сутринта я изкъпах с шампоан и балсам, изсуших я със сешуар, стана бяла и пухкава - рошава снежинка! :wb_052:
Привечер я заведох я в парка - ами надуши се там с един палав Ричи, гониха се и се боричкаха, а в паузите на турнира моята хубостница тичаше да си вземе "баня" във фонтана! :dry: Кавалерът, както се полага, търпеливо чакаше до басейна дамата да се изкъпе, после да се отръска и отъркаля :dh_188: преди да подновят играта...
Честно - докато я къпех днес за ВТОРИ път - проклех деня, в който я научихме да плува!
Мога да я спра да не влиза във водата, но трябва да викам подире й така, че да ни слуша целия парк ... махнах с ръка и я оставих :dry: ,а после пак я мих и суших в къщи.
Ама пък беше толкова щастлива завалийката...
:af_089:

#9217 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2009 - 06:49 AM

Незнам как се възпалява.Ако има някой ,който знае да се включи.Попринцип знам че трябва на някои животни периодично да се стиска.
Камка за жлезата нашия вет каза че специално при кучетата се възпалява защото има и някакав друг вътрешен проблем каза че каквото и да стане в тялото му го избива от жлезата... например на Рокси жлезата се възпали когато имаше паразитчета на коремчето(глисти) нямаше 2 месеца милинката а и стискаха жлезата и то беше доста сериозно възпалена но нашия лекар каза че няма смисъл да и даваме хапчета за жлезата тя сама ще се оправи когато минат глистите и така и стана после започна да събира много по малко и сега ходим на месец веднъж да провеяваме как е не е казано че и при теб трябва да е същия проблем незнам дори дали имате друг но това бяха думите на нашият ветеринар

Римелка снимките на линда са страхотни много е фотогенична направо си е родена звезда :oc_171: на много красиво място сте си починали и е голяма плувкиня хубавицата ако споделиш икак я научи да плува ...?:) наша Рокси я водих на плаж и я е страх от водичката още я гледа с недоверие :ud_009: само веднъж незнам как се засили и цамбурна във додата да плува а останалите пъти ние я пускахме вътре и тя плува до брега след което има 5 секънди покой за почивка и почва да се въргаля в пясъка :zh_112: ето сега и аз ще пусна малко снимки от срещата ни с марапепеляшка :af_089:
Прикачена снимка
Прикачена снимкамалък Айси
Прикачена снимка
Прикачена снимкаАйси и Рокси любопитна колкото любопитна ....
Прикачена снимкатолкова и страхлива
следва запозннство с Цезар
Прикачена снимка
а после със този младеж казва се Кен
Прикачена снимка
Прикачена снимка това беше от мен за сега поздрави и :va_010:
User's Signature

Качена снимка

#9218 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2009 - 12:59 PM

мале Рокси каква е сладурана да ти е жива и здрава ... а що се отнася до Линда тя е голям бяс а снимките са и повече от раскошни. аз исках да питам как и каде да проверя дали Бари е с родословие
User's Signature

Качена снимка

#9219 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 02:49 PM

Токова са ви хубави снимките,а аз трябва да ви развалям настроението.
Днес цял ден ми се пълнят очите и не мога да се успокоя.
Роро от вчера запачна да повръща спря да яде,получи разтройство и през ноща пак повръща стомашен сок само.
Сутринта вече не беше същия Роро-унил,не тича,НЕ ЛАЕ :ud_009: и към 8.00 го закарах в Син кръст .Направиха му два теста и CCV и се оказа положителен :dh_188:
Оставиха го в клиниката на системи за 3 дни :rg_057:
Разкарвах се по улиците цял ден и не ми се прибира у нас даму гледам празното кошче.
Адски ми е мъчно и не мога да повярвам че го оставих на чужди хора и най-вече в такова състояние,ама нямам избор.
Утре ще отидем да го видим щом стана сутринта.
Вече нямам търпение!
User's Signature

Качена снимка

#9220 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2009 - 03:49 PM

Камка, много ти съчувствам и стискам палци за Роро!
Каквото и точно да е това CCV - постъпила си най-правилно, като си го оставила в клиниката, там докторите ще му помогнат да се пребори с болестта, той е млад и силен!
Не унивай, всичко ще е наред! Много ви се събра и на теб, и на Роро, но ще мине всичко, ще свърши кошмара!

Ума ми не побира как ваксинирани кучета се разболяват от болести, срещу които уж са предпазени...
Не разбирам наистина!

Чакаме и ние новини за Рорката - ще е по-добре утре, сигурна съм!

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни