Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9221 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 July 2009 - 04:08 PM

И аз попитах защо слагам ваксини тогава???
Имало само някакви американски и тук не било практика да се ваксинира срещу това :ea_103:
Имам подозрения че се е заразил от малкото бездомниче у нас.То имаше съшите симптоми и го водих на системи и инжекции ,няколко дни и уж се оправи.Като е повръщало малкото,явно моя Мишо е близнал и ето от къде идва заразата.Но това е само предположение,защото аз лично не съм видяла нищо...
Незнам,обвинявам се себе си че заради мен Рори се зарази,затова излезне ли от Син кръст отива в апартамента при майка ми.Аз така или иначе по цял ден съм там,само вечер няма да сме заедно.От както го заведох в тази тъпа къща,проблем след проблем :eg_033:
Утре ще пиша как е разбойника ми.

ПП Първата снимка на Линда е за картичка!
User's Signature

Качена снимка

#9222 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 July 2009 - 04:30 PM

Мдам, сега проверих... Наистина ваксинациите не включват това CCV - коронавироза.
Не се самообвинявай, Ками - от всякъде може да си е лепнал заразата.
Моята хубостница миналата година точно по това време беше прихванала някакъв вирус и цяла нощ се дави под леглото ми, а аз слушах и ревях... Бяхме на вилата, даже на доктор не можех да я заведа посред нощ, мислех си, че си отива животинката... Оказа се, че не повръща, а кашля - някакъв кучешки грип пипнала, и то в парка, от други домашни любимци. Три седмици беше на антибиотици и, естествено, не помириса парка. Заведох я отново, когато вет-а каза, че вече не е заразна - ами цялата кучешка компания на полянката кашляше, та се късаше, някой беше раздавал вируси на калпак! :ud_009:

Бързо да се оправя Рорката, че да си направим още една шпиц-среща в Борисовата - а? :wb_052:
Целувки от нас!

#9223 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 07:04 PM

Римелка наистина невероятни снимки, направо се пренесох там с вас. А Линда е страхотна както винаги. И моята душичка напълнихте. И аз бих искала да науча Айси да се къпе така смело като вас. Но и нашитя опит с морето не беше по успешен от този на Мишка с Рокси.

РОРО ще се оправи. Сигурна съм. Толкова много го искаме всички и от сърце ви го пожелаваме. И бързичко да ни зарадвате с нови добри вести за него. Ей бога ми и аз се разплаках. Такива невинни душички са. Защо трябва да им се случва това. В момента ви пиша това, а Айси се е сгушил в мен с толкова доверчива обич. Да сте живи и здрави момичета, че ви открих. Научихте ме на нови по добри чувства и емоции. Прегръщам ви всички.

Мишка благодаря ти милинка за снимките. Утре живот и здраве ако е хубаво времето ще се обадя за една разходка и ще си направим още.
User's Signature

Качена снимка

#9224 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2009 - 09:37 AM

Благодаря на всички за похвалите, много ме трогнахте и се радвам, че с Линда като модел и аз като пишман-фотограф ви доставихме удоволствие! :md_064:
Имам още доста снимки, та като ги кача тук в галерията си - ще можете да ги разгледате. Нещо не мога да си направя нов албум - има някакво проблемче, но ще го оправят.

А как я научих да плува? Има тук една ТЕМА, там съм го разказала, и други споделят опит - мисля, че е интересна.
При нас основното беше, че използвахме топката като примамка - тя вече знаеше играта "донеси топката" и като я хвърляхме във водата - изгаряше от желание да я вземе, така че беше проблем само да преодолее страха. После разбра, че там е приятно и сега си влиза сама, за да се разхлади.

Много смешно беше, като пристигнахме в центъра на селото - и то се казва Широка поляна, спряхме да вземем някои неща от магазина. Пред кръчмата кибичеха двайсетина мургави "работливковци" и си пиеха бирата по пладне, а точно срещу тях, зад шосето, започва язовира. Та влизам аз в магазина и докато пазарувам - чувам някакви дружни крясъци, подвиквания, че и ръкопляскания. :wb_052: Кога излязох - що да видя! Иван извел от колата Линда, завряла от горещина при пътуването, завел я на повод до брега и я пуснал, а тя в луд галоп, без да се чуди и мае - бух във водата, кръгче плувайки, хоп на брега, изтръскване, отъркалване, два "тигела" бегом нагоре-надолу по брега и пак "бух"! :ab_041:
И това ЧЕТИРИ пъти! Публиката беше във възторг, направо се зачудих дали да не мина с шапката да събера някой лев за представлението! :af_089: А като минах покрай тях ме питаха "К'ва порода е туй куче?" :ab_041:

Та така, аз пак се разбъбрах... :wb_052: При нас от вчера вали гаден дъжд и е студено, та се налага да си седим пред телевизора - не е време за разходки. Дано във Варна времето е по-хубаво и Айси и Рокси да си направят весела разходка с нови снимки!

Стискаме палци за Рорката и чакаме Ками да пише как е момчето.
Целувки на всички! :fi_084:

#9225 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 01:41 PM

Преди малко се връщам от Рори.(Аз и вчера досаждах по тела за да разпитам как е момчето)
Той е слаб и имаше малко сила да ми се зарадва само с облизване :smile: ,но определено не е същото ми момченце. Като го оставях скимтя малко и аз гледах бързо да се изнижа от Син кръст,преди да започна да плача отново.
Днес ще го захранват малко,защото от както е на системи не е повръщал и не е имал диария.Ако до утре се задържи добре ще мога да си го взема :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#9226 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2009 - 02:47 PM

Ками, стискаме палци утре Рорката да е на крака и да върти опашка!
Явно е още слаб от обезводняване след повръщането и диарията, но щом те са спрели - остава да започне да хапва по малко и ще се възстанови бързо! :ae_085:
Е, събраха му се премеждия на момчето, ама дано тези да са последните!
Че ние с Линда си чакаме нова съвместна разходка, ама тя моята хубостница както се е проскубала - Роро няма да я погледне, камо ли да играе с нея... :dh_188:
Кураж и пиши утре как е Рорката, чакаме инфо, че си е при теб и си го гушкаш!

Поздрави!
:re_037:

#9227 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 07:47 AM

Здравейте момичета и пухчовци. Първо искам да кажа, че стискаме здраво палци Роро да се прибере днес у дома. Вярно, че му се събра на момчето, но дано вече всичко да е зад гърба ви. Камка да го нагушкаш много от мен и да му предадеш нашата подкрепа за бързо възстановяване. С нетърпение чакам да ни напишеш, че пак е твоето палаво и весело момче.

Римелка твоите снимки са невероятни, но и начинът по който описваш лудориите на Линда е толкова забавен, че чета всичките ти постове по няколко пъти.

Мишка замина по спешност извън града и срещата я отложихме за другата седмица. Изкарахме една мързелива неделя и се разхождахме само около нашият дом. Момичета от няколко дена козинката на Айси се сгъстява видимо вече и се надявам много скоро да е оперен и красив като вас. А онази вечер както си играехме на полянката пред блока гледам насреща ни един красавец в по-дребни размери но в цялата прелест на шпица. Първо помислих, че ми се привижда, така му се зарадвах. Оказа се, че е малък шпиц от съседният квартал, който всяка вечер разхождат до нас и обратно. Двегодишен и много добричък. Вчера дойдоха пак да си играят с Айси. Единствената разлика е в размера. Всичко останало като вид и поведение е като при средният шпиц. Казва се Арчи и е същият глезльо като нас. Ужасно се зарадвах на младата дама, която ни обеща по-често да идва при нас на гости. Ще го снимам с Айси и ще ви го покажа.
Сега тръгвам за работа, но ще влизам в очакване на хубави новини за Роро.
Целувки от мен и Айси.

пп Ками никакви сълзи, всичко ще бъде наред, ще видиш.
User's Signature

Качена снимка

#9228 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 04:17 PM

здравейте,аз съм зоя,много се радвам че открих този форум,аз също имам шпиц,но не съм сигурна дали е мини или среден,много интересни неща сте писали,който са ми доста полезни,взехме сладурчето преди 1 месец,иначе е на 3месеца,сега му предстой първото къпане от мен,посъветвайте ме с какъв шампоан да го къпя и колко често,благодаря предварително:)
User's Signature

Качена снимка

#9229 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 13 July 2009 - 04:28 PM

незнам как да да сложа снимка,не мога да я намаля
User's Signature

Качена снимка

#9230 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 04:54 PM

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#9231 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 04:55 PM

:ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#9232 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 July 2009 - 06:25 PM

Здравеи Зоя добре дошла при нас ... аз лично къпя моя звяр със beaphar sampoo white специално разработен за бели кучета моя съвет е да го купеш с такъв шампоан но ти си преценяваш и виж първо мнението на другите от форума . Аз мога да ти кажа че твоя пухчо е страхотен разкажи ни нещо повече за него
целувки от нас с Бари и Поздрави
User's Signature

Качена снимка

#9233 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 06:53 PM

мерси за съвета и за топлото посрещане,моето кученце е момиченце,казва се пуфи,утре му изтича карантината и започваме с разходките,тч е на почти 3 месеца,много я обичам,но много хапе,много е луда и още не сме се разбрали с пишкането, :wb_052: ,сега и две думи за мен,аз съм на 27 години,вече омъжена и от софия,много ще се радвам да открия нови приятели,особено който обичат животни,аз съм луда по тях,май много се разприказвах,ти от къде си,напиши ми нещо за теб и за твочт сладур :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#9234 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 July 2009 - 08:14 PM

Здравейте, Зоя и Пуфи и от нас с Линда!
Ура, еще една шпиц-госпожица в нашата компания! :af_089:
Пуфата е голяма сладурана, да ти е жива и здрава. А щом сега ще тръгвате на разходки - приготви се за много весели емоции! :md_064:
За къпането - според мен за всяка шпиц-козинка си има най-подходящ шампоан, който трябва да се открие. Но Пуфи е още с бебешко пухче, така че ви предстои да си намерите най-доброто за вас, като пробвате различни марки. На моята хубостница например една марка шампоан хич не й понесе - стана жълта като чай от лайка, макар че със същия шампоан друг шпиц е къпан съвсем успешно. Така че моя съвет - вземи си някой хубав шампоан от тези за бели кучета, например този, който ползва Боби, и пробвай. Важно е да го разредиш с вода, преди да го нанасяш на козинката - много по-удобно и икономично е, както и добре да изплакнеш след това.
Колко често да се къпе с шампоан - в зависимост от цапането, колкото по-рядко - толкова по-добре, но не по-често от един път месечно. Аз ползвам и сух щампоан - върши работа за освежаване между истинските къпания.
А иначе само с вода - винаги, когато трябва, задължително лапи и коремче след разходка. А при лудетини като моята - често не само лапи... :dh_188:
Ами това са съветите от мен, има доста писано по въпроса и тук в темата, и във форума - може да потърсиш и други мнения.

Пиши как е минала първата разходка и първата баня, както и за всичко друго интересно за сладуранката!
И на снимки се радваме много, особено на такива сладки бебешори!
Поздрави!
:smile:

marapepelia6ka, снимай често Айси, защото няма никога повече да го видиш такъв. Докато се усетиш - вече ще друса "шпиц-яка" и "шпиц-потурки"! :ab_041:

#9235 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 13 July 2009 - 09:30 PM

Преди час си бяхме в къщи с Мишо.
Вече е гражданче,а покрай него и аз :ab_041:
Още в приемната като ни чу започна да лае,което беше добър знак :smile: поне за мен.
Вече си е същия той,само дето е малко слаб.
Щом се прибра,веднага обдуши всичко и погледна подозрително новия си РОЗОВ кош :ab_041:
И се заигра с една нова играчка,която го чакаше...

Няма да мога да го извеждам една седмица Рори.Както и 6 дни е на антибиотик.Ще се оправи момчето.Сега започваме захранване.Утре ще е на една малка диетична консерва,от която вече му дадох една лъжица.Казаха ми да го наблюдавам и ако повърне веднага да се обадя или да го водя,но толкова ми се иска да не става и не искам да си мисля повече за това.
Още е с превръзка на лапата и ме е страх да му я срежа :smile: .Сменила съм му купичките,гребена и коша.
Миличкия само да стане дебелак,веднага отиваме на една дъъълга разходка,която си правим :md_064:
Вече съм спокойна .

Поздрави !

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9236 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 July 2009 - 09:48 PM

зоя аз се казвам Борислава и имам шпиц на 1 годинка на име Бари а аз съм на 17 и също съм от софия много ми е приятно.
Румелке мерси за тва че ме подкрепяш за шампоана аз лично съм много доволна от него винаги ни искъпва добре а що се отнася до Линда ние си я знаем каква е палавница .
Ками страшно много се радвам на Рорката че вече е добре и ти пожелавам от сега нататука да е се добре без ядове .
И ВИ ПРЕДЛАГАМ като се оправи Рорката напълно да си направим пак шпиц среща та да се позабавлщваме както си знаем естествено се надявам и ти Зоя да доидеш с малката шушка , та да поиграем едно хубавичко и Линда да ни покаже как се плува на необичаини места :ab_041: :ab_041: :ab_041: (тя в това е най - добра) . и моля сички от нашата тема този път като се разбереме да сте сериозни , че да се съберем стабилна групичка.
а Зоя ти от кои квартал си ?
ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ ОТ НАС СЪС БАРИ :wub:
ето ви един мокър мишо за лека нощ

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9237 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 July 2009 - 09:56 PM

Ками - СУПЕР!!!!!
Ками, много целувки на Рорката и да не те плаши повече така, да си папка диетичната консерва и бързичко да се оправя!
:ae_085:
Целувки от нас с Линда!
:fp_160:

#9238 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 July 2009 - 10:03 PM

Показване на мнениетоrimela, в Jul 13 2009, 07:56 PM, написа:

Ками - СУПЕР!!!!!
Ками, много целувки на Рорката и да не те плаши повече така, да си папка диетичната консерва и бързичко да се оправя!
:ae_085:
Целувки от нас с Линда!
:fp_160:

румелке защо ме пропусна :ud_009:
User's Signature

Качена снимка

#9239 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 July 2009 - 10:05 PM

Показване на мнениетоboby_888, в Jul 13 2009, 10:03 PM, написа:

румелке защо ме пропусна :ud_009:

Писали сме заедно... :md_064:
С две ръце за нова шпиц-среща и целувки за всички!
:gb_023:

#9240 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2009 - 07:56 AM

Здравейте искам да ви питам моето кученце шпиц ли е?

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • Последна »