Здравейте на всички от нас с Линда!
Нямам снимки, но имам весела история от вечерната ни разходка.
От няколко седмици Линда си има ново приятелче за игри в парка - момченцето Ричи, почти пинчер, ама не съвсем, 7 месеца - на размер, а и на акъл колкото моята хубостница, що се отнася до игрите. Да, ама днес пред очите ми се разиграха две латино-драми, в които Линда изигра първо ролята на "фаталната жена", а после - на "прелъстена и изоставена".
Та играят си те с Ричи и изведнъж - появява се известния вече тук в темата шпиц Цезар. Линда го кани да се надбягват, но Ричи скача смело насреща му - "Долу лапите от моята дама!"
Стана едно наджафкване - мале-мале! Привиках си моята "хубава Елена" да не налива и тя масло в огъня, докато страстите се уталожат. Че знае ли човек - във всяко мъжкарче може да се крие по някой Отело!
Както се полага по сценария, във втората серия ролите се размениха. Минаха покрай нас момче и момиче с лабрадорка на повод, може би разгонена или предстои това, ама нашия рицар Ричи подуши, където трябва ... и се влюби!
Детските забавления - игрите с Линда, бяха забравени, хукна той подире й и ... зачезна!
Стопанката на Ричи (възрастна дама с проблеми в гоненето на влюбени тинейджъри) примирено беше готова да го чака да се върне, не не и ние с Линда. Тръгнахме да си го търсим и ... намерихме го, през две алеи и три полянки! Изправен на задни лапки, неверния Казанова беше си сложил предните на раменете на равнодушната лабрадорка и страстно я целуваше по муцуната!
М-да, такива се мъжете!

Гадни, долни, противни - и най-важното - абсолютно еднакви!
Линда шумно изрази възмущението си, а аз не губих време, закопчах Ричи на линдиния повод, който извадих от чантата, и го завлякох вързан, в цялост и съхранност, на стопанката му, като по пътя Линда подтичваше покрай нас и хапеше неверния вързан Ромео по ушите.
Та така е при нас - почти "Дързост и красота"!
Лека вечер, дано ви развеселихме, защото аз добре се посмях и забавлявах!
Целувки на всички!