Щом е с сини очи, значи не е и шпиц, така че каквото стане - най важното е да си го обичате.
ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 21 July 2009 - 11:16 AM
Щом е с сини очи, значи не е и шпиц, така че каквото стане - най важното е да си го обичате.
Публикувано: 21 July 2009 - 11:25 AM
ние сме на планина. на 9 август заминаваме за рони там е по добре,морето хич не му е по вкуса на калпазанина
Публикувано: 21 July 2009 - 12:04 PM
И аз ще кажа страхотен сладурчо имаш. Да ти е жив и здрав, това е най-важното.
Публикувано: 21 July 2009 - 12:07 PM
Публикувано: 21 July 2009 - 12:48 PM
марея да показваш снимки от почивката после .
марапепеляшка айсе е страхорен.
зоя според мен ще и е тъжно без вас но вие си знаете , аз лично съм на мнение да си го вземетес вас но това си е ваше решение .
момичета аз се чудя ако ходя на море каде да е даите съвет ?
Публикувано: 21 July 2009 - 12:59 PM
марея да показваш снимки от почивката после .
марапепеляшка айсе е страхорен.
зоя според мен ще и е тъжно без вас но вие си знаете , аз лично съм на мнение да си го вземетес вас но това си е ваше решение .
момичета аз се чудя ако ходя на море каде да е даите съвет ?
Ние бяхме на Царево и останахме много доволни. Има много плажове, където може да се води и куче. Обиколихе всичко от Приморско надолу, но си седяхме най-много на Попския плаж.
nik_tan, няма значение колко кг. важното е да си го обичаш. От снимките, които видях не ми се струва слаб. Да ти е жив и здрав и много да му се радваш!
марея и аз се включвам в призива за много снимки от почивката!
Публикувано: 21 July 2009 - 06:11 PM
Публикувано: 21 July 2009 - 08:29 PM
Публикувано: 21 July 2009 - 11:19 PM
Здравейте! Прибрахме се от морето. Фокс супер много ми се радва и много ми липсваше докато ме нямаше.
Другата седмица ще ходя в Смолян , но ще вземем Фокс ( разбира се аз настоях ) . Много ще е готино ако
отидеме на Витоша някои ден , на разходка с ку4етата . Днес е премиерата на новата ни Фотосесия . Ето
малко нови снимки на Фоксу . Поздрави ! 4ао
Публикувано: 22 July 2009 - 08:21 AM
И аз като си взимах Бари само той беше с пъстри очи,а сестричката му пак е с розов нос,но с черни очи.както и да е мен по принцип не ме интересува какъв е,наистина няма да го водя на изложби,просто исках да разбера за себе си.
ето снимки от разходката ни в парка.

Публикувано: 22 July 2009 - 08:40 AM
а ясно мерси аз тамън да ти предложа да доидеш довечера
Публикувано: 22 July 2009 - 09:05 AM
аз съм една от щастливките собственичка на шпиц/май среден, взехме го за мини но вече е 11 месеца и тежи 7кг/-казва се Дарси. Не знам при вас как е в тези жеги, но нашето момче доста се мъчи. Не се храни даже и не отива към купата. Всъщност като се замисля от 1-2 месеца го прави този номер-викам го и му слагам купата - не идва като се отдалеча тогава отива да яде. Но сега изобщо и не помисля за храна, а е доста хърбав. По принцип се опитваме да го храним с гранули, но ги яде само ако са овкусени с това което ние ядем и то не винаги. ДАже имаше случай в който на него му овкусяваме с пилешко месце а ние ядем боб. Отиде помириса хапна малко, дойде да провери ние какво ядем и се нареди до мен давам му едно бобено зрънце и момчето си го изяде все едно е най-вкусното нещо на света. Иначе е голям щурак и сексуално активен-не подбира-мъжко женско голямо малко на всяко куче се опитва само да се докопа. Даже се сприятели с едно малко коте и то не беше пожалено-аз естествено не го оставям, но ....

Публикувано: 22 July 2009 - 09:22 AM
вчера реших да притегла рони,ей така за информация и се оказа,че е надал килограм ,тежи цели 9 та клони и към 10кг даже,което хич не ми хареса,май ще има ограничение в храната
жорко,доре дошъл как прекарахте на почивката?пусни малко повече снимчици забравихме му муцунката на сладура
Публикувано: 22 July 2009 - 09:40 AM
Публикувано: 22 July 2009 - 09:49 AM
За какво става въпрос? Ако ще имате разходка и ние може би ше дойдем само да не е много далеко от нас .

Вход

Горе
Цитиране +