ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 31 July 2009 - 08:51 AM
отдавна не съм писала.Бари няма две предни зъбчета и е много смешен.Искам да ви се оплача от един мой съсед,незнам какво толкова му пречи че имам куче ама май доста спорове ще имаме.Снощи Бари,като всяка вечер преди да си легне лаеше на терасата(той лае по 5-10 мин.не повече)и по едно време се звъни на вратата и моя съсед.Започна с думите "това куче си го гледай някаъде другаде"много лаело,пречило му,трябвало да се съобразявам и още какви ли не глупости,щял да се събере подпис от всички съседи и съм щяла да си махна кучето.ХАХАХАХА как ли пак ще го махна.Но много ме ядоса.Искам да ви кажа че има страшно злобни и лоши хора,които си търсят занимание за да им е забавно.

Публикувано: 31 July 2009 - 09:27 AM
Аз за това поне се радвам че на къщата всички съседи са ни или роднини или приятели и нямаме спорове за лаещия Роро или техните кучета.Пък аз е имало вечер дето не съм спала от лаене на куче и съм се будил през 5 минути,но никога не съм правила забелижки.Не че е много приятно , ама като знам моя каква аларма е и че по цял ден се прави на пазач
А в апартамента са ми правили забележка само един път, ама беше 1.30 през ноща и Роро беше малко кутре и като се разбесня събори някакви неща,вдигна такава шумотевица все едно бомба пада
Нищо че всяка събота и неделя(незнам защо точно тогава) все се карат с дядкото и тя крещи ,реве ,нарежда.Направоооо пълна лудница!Сега не смеят гък да кажат за Рори,даже му се радват, защото вече и аз имам за какво да правя забележки
Това е положението!
Публикувано: 31 July 2009 - 09:28 AM
ПП. pepa73 - другите съседи под нас ( до бабката и дядкото) също казват че гласа не му се чува на това куче
Освен това аз също му се карам като лае, защото в апартамента има и бебок все пак и понякога я буди
И ми много интересно като кажат : Кучето ти лае ! - Е какво да мучи ли ?! ( това по повод една "патица застреляна" , дето ми направи забележка на улицата че Роро лае по някакво коте ли куче ли, не си спомням вече
Като чуе някое улично да лае , нормално и той да издаде някой звук .
Публикувано: 31 July 2009 - 09:33 AM

Публикувано: 02 August 2009 - 09:22 PM
Публикувано: 03 August 2009 - 10:32 AM
как сте вие с тиската и изито,сигурно добре си живучкат двечките
жорко,действително изглеждате много щастливи и доволни добре ви се отразява почивката,май
фокс,много е пораснал и възмажал да ти е жив и здрав
лек и спокоен ден от нас
п.с римелка,май още ги няма сигурно се чудят как да извозят улова
Публикувано: 03 August 2009 - 02:19 PM
На Римелка и Линдето им е гот сега и дано да си изкарват хубаво!И аз чакам с нетърпения поредния чуден фоторепортаж от тях
Публикувано: 04 August 2009 - 01:36 PM
много хубаво си искарахме в събота даже и фризбита им купихме
чакаме камката с другите снимки
Публикувано: 04 August 2009 - 01:47 PM
тая снимка съм я качвала но айде пак да ни видите
Публикувано: 04 August 2009 - 02:29 PM
Публикувано: 04 August 2009 - 02:41 PM
Боби ви е писала че имахме случайна среща с два шпица , единия беше над 15 кила на 10 месеца - това не влиза ли вече в Голям шпиц?
Иначе беше мног красив и никак не си пестеше целувките и прегръдките
Казахме и на стопанката за форума, може би ще се регне тука, защото имаше въпроси относно куч.
А за черния шпиц - просто се влюбих
И друго от един гръцки магазин дето всички го знаят май
ПП Меги ти одавна не си пускала снимки на Изи и моята любимка
Поздрави ! И дано най- сетне захладнее че не се издържа !
Слагам ви и един линк,че незнам как се качват клипове тука да видите Мишо- http://vbox7.com/play:57680c85
Публикувано: 04 August 2009 - 02:47 PM
наистина защо не качвате снимки на пухчовците да ги видим че ни домъчня
Публикувано: 04 August 2009 - 03:05 PM
Бобче,Бари е бил много сладко бебче ...като всеки мъник
п:п: Камката с кой хулиганин е сега на снимката? Не мога да го позная,юнака ...Наистина е много хубава!
Бобче,у наше село си нямаме обществени чешми и езерца за бухане ...само треволяк
Публикувано: 04 August 2009 - 03:12 PM
Бобче,Бари е бил много сладко бебче ...като всеки мъник
п:п: Камката с кой хулиганин е сега на снимката? Не мога да го позная,юнака ...Наистина е много хубава!
Бобче,у наше село си нямаме обществени чешми и езерца за бухане ...само треволяк
еми аиде де чакаме снимките
а на снимката на камката не е рори
Публикувано: 04 August 2009 - 03:18 PM
Дам, вече официално обявявам второто му име
За клипа - това ни е дебюта във vbox7 и викам айде да е по скромно ,ама скоро ще му накачвам и детските клипчета(не че са мнного)
О и момчето ми пак има броблеми с окото

Вход

Горе
Цитиране +