п:п: И аз се надявам да се видиме!
ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 04 August 2009 - 03:25 PM
п:п: И аз се надявам да се видиме!
Публикувано: 04 August 2009 - 03:26 PM
е много е сладък като се заиграе с нещота на габата ама ками ти защо не ги наснимаш да ги пуснеш да ги видим
Публикувано: 04 August 2009 - 05:28 PM
ето ви линк вигте какво ще дават в бтв новините от 19 часа
http://www.btv.bg/videos/
Публикувано: 05 August 2009 - 08:13 AM
Нещо гледам нашата тема не е от най-активните!
Айде пишете и пускайте снимки де
Аз нямам нови снимки , мойто диване е много срамежлив и като види апарат отива под дивана
Роро има навика като седя някъде из къщи, да се изправя на задни крачка и се опира с предните на раменете ми , отваря колкото може по голяма уста и ме захапва по гушката, а като се дръпна и го избутам застава настрани и ми се зъби и лае лекичко все едно недоволно
ПП А шпица от снимката с мен е момчето което видяхме случайно на улицата!Много е готин и пухен
Поздрави !
Публикувано: 05 August 2009 - 09:23 AM

Камка ще се оправи очето. А за профилактичното капване на другото защо не?
Боби ще гледам линка с удоволствие.
Целувки на всички.
Публикувано: 05 August 2009 - 10:37 AM
целувки от нас
Публикувано: 07 August 2009 - 10:19 AM
Хеййй момичета къде се покрихте всички. Вече не е толкова горещо. Обадете се, че сте добре.
Публикувано: 07 August 2009 - 12:50 PM
Хеййй момичета къде се покрихте всички. Вече не е толкова горещо. Обадете се, че сте добре.
ще видиш зимата какъв ще е пухчо . а и сега е страхотен , как сте сички се покриха незнам защо така маи сте на море а ?
Публикувано: 07 August 2009 - 02:15 PM
Мара Пепеляшка,ние сме добре ... другите предполагам-също ...Някои ловят риба,другите си пекат дупетата на морето с всичките му там екстри
Камка,Бобче,щикате ли с кучовците?Аз,още си чакам обещаните снимки от горещия период.Как е Рорката ...,очето му оправи ли се?
Публикувано: 07 August 2009 - 02:52 PM
Нито аз го усетих, нито той. Аз бях на работа, а Айси у нас със съпруга ми. Изобщо не се е държал неадекватно. Но ние сме на вторият етаж. Мамини на 7 казват, че било страшничко.
Целувки от нас.

Публикувано: 07 August 2009 - 04:31 PM
Оправи се най-накрая гадинката , но имаме друг проблем дето вероятно утре ще го решим
Чеша се много и даже си направи рана на главата , утре ще ходим да го преглеждат и да направят нещо с това животинче,защото ми писна да ми дерата кожата а кучето ми да се мъчи.Давам си парите с удовоствие за него за каквото и да е! Като става въпрос за здравето му обаче и ми казват че е добре ,аз вярвам ама после друго излиза!
Освен това отново си влачи дупето и жлезата го дразни , а точно преди да го тръшне "корона-та" му я промиха и пи антибиотици.
Както и да е , ще се оправяме на някъде , ако трябва цяла София ще обиколя , ама ми се иска да попадна най- накрая на ветеринар ,който да ми помогне!!!
Публикувано: 07 August 2009 - 05:32 PM
сигурно ще ми се смеете,ама искам да ви кажа че утре отиваме на море и аз вместо да се радвам,днес цял ден като погледна моя сладур Бари и ми се пълнят очите,абе направо си рева като малко дете.Незнам как ще го оставя,знам че ще му е добре защото отива на гости при родителите ми ,а те живеят в къща,а ние сме в апартамент и знам че по цял ден ще е на двора,ама незнам как ще издържа без него.Всяка сутрин като ме събужда в 6ч. съм доста изнервена и ми е криво и си мисля оле ако го нямаше как щях да спа до късно,но ето в такива моменти разбирам колко ми е миличък и колко много го обичам.Ето и сега пак започвам да рева.офффф мосля че не ми се ходи на море,поне не без Бари,но тази година ще е така,за друга година здраве и живот никъде без него.

Публикувано: 07 August 2009 - 07:20 PM
Камка,все си мисля,че трябва да му подсилиш имунитета на Рорката ... Всички неволи ви идват от там,а и двамцата сте ми такива душици златни.Попитай ветовете за това ...да ти препоръчат някакви витамини.Каква храна му даваш?
Публикувано: 08 August 2009 - 08:49 AM
Публикувано: 08 August 2009 - 09:47 PM
Мара Пепеляшка,ние сме добре ... другите предполагам-също ...Някои ловят риба,другите си пекат дупетата на морето с всичките му там екстри
Камка,Бобче,щикате ли с кучовците?Аз,още си чакам обещаните снимки от горещия период.Как е Рорката ...,очето му оправи ли се?
е щъкаме как даже днес бяхме пак заедно ти кои снимки точно искаш ? а за айс просто думите не ми стигат
Публикувано: 09 August 2009 - 01:18 PM
Прибрахме се в София, отпочинали, доволни, леко почернели - аз от слънцето, а Линда - ще разберете от какво...
Чудесно си изкарахме на планината, времето беше супер и почти не валя, само по TV гледахме какви порои удавиха София, цъкахме и се чудехме като как тоя път ни се размина?
Само Иван беше леко разочарован, защото рибата хич не се заинтересува от стръвта, която и предлагаше (а той изреди всички варианти), а явно и към захранките, защото нямахме даже и кълване...
Но да карам по ред!
Слязохме до язовира още веднага след пристигането си и Линда, естествено, не се чуди дълго и се бухна вътре, за "радост" на рибарите. Наложи се спешно да се изнесем по-далече, където хубостницата се развихри...
То това добре, ама на брега, където бяхме спряли и Иван реши, че тук и само тук ще излови рибата на язовира, някой беше палил огън - имаше няколко огнища с въглени, които вятърът беше разнесъл навсякъде наоколо, така че след обичайните "търкул"-церемонии след баня Линда изглеждаше така:
В отговор на справедливия ми гняв получих...
Публикувано: 09 August 2009 - 01:32 PM
Преди му давах педигри за мини породи, после след разболяването Роял Кънин( но я ядеше само с добавка консерва,иначе не) от днес яде Про План на Пурина.Хареса ми че както му сипах веднага се метна на нея.
Вече съм му взела витамини на канина V25 , както и Преднивет ни дадоха, и сега момчето се чувства много добре
Леле Римелка,как не си я убила тази пакостница незнам
И ние вчера имахме "рибарски час" ,който се превърна в "рибарски 10 мин", без кучета обаче и по добре че не ги бяхме взели първо защото се мяткат във водата , второ беснеят и блъскат всички видове въдици и трето най-важното от вчера - ние за 5 мин се ознесохме на бегом като пред нас се изпречиха две дебели водни змии
Поздрави!
Публикувано: 09 August 2009 - 01:38 PM
Ама нещо имам проблеми с качването на повече снимки в един пост, та ще се наложи да пусна повече постове един след друг - извинявам се, ама ... има някакви ограничения май?
Та както се досещате - вечерта се наложи импровизирана баня в хотела - със сапун, щото не носех шампоан. Чак такова нещо не бях си представяла...
Заспа си като къпана!
Ками, и ние минахме през това - и Преднивет пихме - Линда де, не аз!

Вход

Горе
Цитиране +