Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9412 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 04 August 2009 - 03:25 PM

Ох,Ками ...не знам вече ..сигурно е някакъв конюктивит.Вземи му някакви витамини...да му подсилиш организма!Инат,инат .... ама,я гледай какъв е обичен.Такъв сладък щурчо е ...особено,като си го представя как къта играчките на Габето ab_041.gif

п:п: И аз се надявам да се видиме! ae_085.gif Все някой ден ще се прежаля да се доберем с Тисата до Борисовата ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9413 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 03:26 PM

Цитат(Megian @ Aug 4 2009, 04:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ох,Ками ...не знам вече ..сигурно е някакъв конюктивит.Вземи му някакви витамини...да му подсилиш организма!Инат,инат .... ама,я гледай какъв е обичен.Такъв сладък щурчо е ...особено,като си го представя как къта играчките на Габето ab_041.gif

е много е сладък като се заиграе с нещота на габата ама ками ти защо не ги наснимаш да ги пуснеш да ги видим ab_041.gif че са много сладки
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9414 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 05:28 PM

гледаите бтв новините от 19 часа ще ни дават с камката бари и рорко
ето ви линк вигте какво ще дават в бтв новините от 19 часа
http://www.btv.bg/videos/
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9415 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 05 August 2009 - 08:13 AM

Вчера майка ми донесе Цилоксан за Мишо и днес окото му е значително добре, по-леко зачервено е и си го държи напълно отворено smile.gif С едно шамарче успявам чудесно да му сложа капки на момчето.Само да питам да сложа ли профилактично и на другото око капки ( то няма вид да му има нещо)?

Нещо гледам нашата тема не е от най-активните!
Айде пишете и пускайте снимки де smile.gif
Аз нямам нови снимки , мойто диване е много срамежлив и като види апарат отива под дивана ab_041.gif

Роро има навика като седя някъде из къщи, да се изправя на задни крачка и се опира с предните на раменете ми , отваря колкото може по голяма уста и ме захапва по гушката, а като се дръпна и го избутам застава настрани и ми се зъби и лае лекичко все едно недоволно dog.gif Аз ставам и нарочно се затичвам към него уж да му се скарам, а той започва да се върти като луд бързо в кръг на едно място ud_009.gif Както и обича да ми дъвче косата, когато си лежа и естесвено и за това получава караница, защото ако го оставя ще имам най-странната прическа на света ab_041.gif

ПП А шпица от снимката с мен е момчето което видяхме случайно на улицата!Много е готин и пухен wub.gif

Поздрави !
User's Signature

Качена снимка

#9416 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 09:23 AM

Здравейте момичета. Още малко и жегите ще отминат. После пък ще търсим слънчицето, ноооо така е. Няма как сезоните вървят, ние растем. Неизбежният ход на времето. Хубави снимки сте направили пак. Аз май ще сменям фотоапарата. Трябва ми за бързо движещи се обекти. ab_041.gif Иначе е невъзможно да направя хубава снимка. Ето все пак една съвсем нова. От тази сутрин.

Камка ще се оправи очето. А за профилактичното капване на другото защо не?
Боби ще гледам линка с удоволствие.
Целувки на всички.
User's Signature

Качена снимка

#9417 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 10:37 AM

md_064.gif md_064.gif md_064.gif мале marapepelia6ka какъв хубав ти е станал момъка направо немога да му се нарадвам ... много е пораснал да ти е жив ии здрав и го нацелуваи от нас с бари . md_064.gif надявам се още да го има клипа дето ни снимаха но не ни дадоха в емисията само на рекламата r_181.gif
целувки от нас
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9418 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 10:19 AM

Мерси Бари. Още си чакаме лъвското окосмение, предполагам на зима ще е в целият си блясък. Иначе е все така щур и неуморен. Обаче от ден на ден ме обича все повече. Не мога да направя и стъпка без да е залепен до мен. И как ме гледааа. Знам какво ще ми каже ако можеше да говори. В очичките му го чета.
Хеййй момичета къде се покрихте всички. Вече не е толкова горещо. Обадете се, че сте добре.
User's Signature

Качена снимка

#9419 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 12:50 PM

Цитат(marapepelia6ka999 @ Aug 7 2009, 11:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Мерси Бари. Още си чакаме лъвското окосмение, предполагам на зима ще е в целият си блясък. Иначе е все така щур и неуморен. Обаче от ден на ден ме обича все повече. Не мога да направя и стъпка без да е залепен до мен. И как ме гледааа. Знам какво ще ми каже ако можеше да говори. В очичките му го чета.
Хеййй момичета къде се покрихте всички. Вече не е толкова горещо. Обадете се, че сте добре.

ще видиш зимата какъв ще е пухчо . а и сега е страхотен , как сте сички се покриха незнам защо така маи сте на море а ?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9420 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2009 - 02:15 PM

Здравейте,банда! re_037.gif

Мара Пепеляшка,ние сме добре ... другите предполагам-също ...Някои ловят риба,другите си пекат дупетата на морето с всичките му там екстри oj_088.gif.Много е пораснал Айс ,а и без лъвската грива пак е много хубав wub.gif . А,леле,па мале зимата какъв ще стане ...пу-пу-пу ac_007.gif .Имаше ли някакво по-странно поведение при него,покрай земетръса?Страшно си е било при вас ...

Камка,Бобче,щикате ли с кучовците?Аз,още си чакам обещаните снимки от горещия период.Как е Рорката ...,очето му оправи ли се?
Хубав следобяд на всички и gb_023.gif !

User's Signature

#9421 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 02:52 PM

Цитат(Megian @ Aug 7 2009, 03:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Имаше ли някакво по-странно поведение при него,покрай земетръса?Страшно си е било при вас ...

Нито аз го усетих, нито той. Аз бях на работа, а Айси у нас със съпруга ми. Изобщо не се е държал неадекватно. Но ние сме на вторият етаж. Мамини на 7 казват, че било страшничко.
Целувки от нас. wub.gif

User's Signature

Качена снимка

#9422 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2009 - 03:15 PM

леле май доста време ме е нямало Айси какъв е стана пуфкафелчоо душица ra_180.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9423 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 04:31 PM

Цитат(Megian @ Aug 7 2009, 12:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Как е Рорката ...,очето му оправи ли се?

Оправи се най-накрая гадинката , но имаме друг проблем дето вероятно утре ще го решим dry.gif
Чеша се много и даже си направи рана на главата , утре ще ходим да го преглеждат и да направят нещо с това животинче,защото ми писна да ми дерата кожата а кучето ми да се мъчи.Давам си парите с удовоствие за него за каквото и да е! Като става въпрос за здравето му обаче и ми казват че е добре ,аз вярвам ама после друго излиза!
Освен това отново си влачи дупето и жлезата го дразни , а точно преди да го тръшне "корона-та" му я промиха и пи антибиотици.
Както и да е , ще се оправяме на някъде , ако трябва цяла София ще обиколя , ама ми се иска да попадна най- накрая на ветеринар ,който да ми помогне!!!
User's Signature

Качена снимка

#9424 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 05:32 PM

здравейте,
сигурно ще ми се смеете,ама искам да ви кажа че утре отиваме на море и аз вместо да се радвам,днес цял ден като погледна моя сладур Бари и ми се пълнят очите,абе направо си рева като малко дете.Незнам как ще го оставя,знам че ще му е добре защото отива на гости при родителите ми ,а те живеят в къща,а ние сме в апартамент и знам че по цял ден ще е на двора,ама незнам как ще издържа без него.Всяка сутрин като ме събужда в 6ч. съм доста изнервена и ми е криво и си мисля оле ако го нямаше как щях да спа до късно,но ето в такива моменти разбирам колко ми е миличък и колко много го обичам.Ето и сега пак започвам да рева.офффф мосля че не ми се ходи на море,поне не без Бари,но тази година ще е така,за друга година здраве и живот никъде без него. ud_009.gif
User's Signature

#9425 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2009 - 07:20 PM

nik_tan,пожелавам ти много хубаво изкарване на морето!Догодина-Барито с вас ab_041.gif ,за да не тъгувате нито ти,нито той!Нацелувай сладкото му розово носле от мен и от кака му Тиса gb_023.gif !

Камка,все си мисля,че трябва да му подсилиш имунитета на Рорката ... Всички неволи ви идват от там,а и двамцата сте ми такива душици златни.Попитай ветовете за това ...да ти препоръчат някакви витамини.Каква храна му даваш?
User's Signature

#9426 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2009 - 08:49 AM

Здравейте вчера моята малка хубостница ми се разгони за първи път... ae_085.gif и искам да попитам понеже в понеделник трябва да и дам хапче за вътрешно обезпаразитяване има ли някакав проблем или да се обадя на вета да си го питам да не би да й стане нещо незнам... ud_009.gif да не би да трябва да изчакам да имине..?
User's Signature

Качена снимка

#9427 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2009 - 09:47 PM

Цитат(Megian @ Aug 7 2009, 03:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,банда! re_037.gif

Мара Пепеляшка,ние сме добре ... другите предполагам-също ...Някои ловят риба,другите си пекат дупетата на морето с всичките му там екстри oj_088.gif.Много е пораснал Айс ,а и без лъвската грива пак е много хубав wub.gif . А,леле,па мале зимата какъв ще стане ...пу-пу-пу ac_007.gif .Имаше ли някакво по-странно поведение при него,покрай земетръса?Страшно си е било при вас ...

Камка,Бобче,щикате ли с кучовците?Аз,още си чакам обещаните снимки от горещия период.Как е Рорката ...,очето му оправи ли се?
Хубав следобяд на всички и gb_023.gif !

е щъкаме как даже днес бяхме пак заедно ти кои снимки точно искаш ? а за айс просто думите не ми стигат wub.gif айде де момичета качваите и вие снимки
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9428 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2009 - 01:18 PM

Шпиц-привет от нас с Линда! fs_158.gif
Прибрахме се в София, отпочинали, доволни, леко почернели - аз от слънцето, а Линда - ще разберете от какво...
wb_052.gif
Чудесно си изкарахме на планината, времето беше супер и почти не валя, само по TV гледахме какви порои удавиха София, цъкахме и се чудехме като как тоя път ни се размина? af_089.gif
Само Иван беше леко разочарован, защото рибата хич не се заинтересува от стръвта, която и предлагаше (а той изреди всички варианти), а явно и към захранките, защото нямахме даже и кълване... dh_188.gif , за улов да не говорим! Единствено Линда прояви интерес към съдържанието на кофата със захранка, а когато беше изгонена от там - седна до рибарите, които дремеха с въдиците си и зяпаха заспалите плувки, и се залови съсредоточено да лови мухи. В интерес на справедливостта - от всички ловуващи само тя отчете успех с няколко трофея - мухи! ae_085.gif

Но да карам по ред!
Слязохме до язовира още веднага след пристигането си и Линда, естествено, не се чуди дълго и се бухна вътре, за "радост" на рибарите. Наложи се спешно да се изнесем по-далече, където хубостницата се развихри...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
То това добре, ама на брега, където бяхме спряли и Иван реши, че тук и само тук ще излови рибата на язовира, някой беше палил огън - имаше няколко огнища с въглени, които вятърът беше разнесъл навсякъде наоколо, така че след обичайните "търкул"-церемонии след баня Линда изглеждаше така: ud_009.gif
Прикачена снимка
Прикачена снимка
В отговор на справедливия ми гняв получих...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

#9429 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2009 - 01:24 PM

rumela с вас винаги е весело като е гледам линда се пренасям при вас ... разкажи как си искарахте даи още снимки
целувки от нас с бари
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9430 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2009 - 01:32 PM

Цитат(Megian @ Aug 7 2009, 06:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Каква храна му даваш?

Преди му давах педигри за мини породи, после след разболяването Роял Кънин( но я ядеше само с добавка консерва,иначе не) от днес яде Про План на Пурина.Хареса ми че както му сипах веднага се метна на нея.
Вече съм му взела витамини на канина V25 , както и Преднивет ни дадоха, и сега момчето се чувства много добре ab_041.gif

Леле Римелка,как не си я убила тази пакостница незнам ab_041.gif Обяче пък и отива и черна happy.gif

И ние вчера имахме "рибарски час" ,който се превърна в "рибарски 10 мин", без кучета обаче и по добре че не ги бяхме взели първо защото се мяткат във водата , второ беснеят и блъскат всички видове въдици и трето най-важното от вчера - ние за 5 мин се ознесохме на бегом като пред нас се изпречиха две дебели водни змии zz_020.gif А моя Мишо като види нещо шаващо моментално се мятка във водата.

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#9431 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2009 - 01:38 PM

Хе, снимки да искате и весели истории! ab_041.gif
Ама нещо имам проблеми с качването на повече снимки в един пост, та ще се наложи да пусна повече постове един след друг - извинявам се, ама ... има някакви ограничения май? dry.gif

Та както се досещате - вечерта се наложи импровизирана баня в хотела - със сапун, щото не носех шампоан. Чак такова нещо не бях си представяла... ud_009.gif
Заспа си като къпана!
Прикачена снимка

Ками, и ние минахме през това - и Преднивет пихме - Линда де, не аз! ab_041.gif Взимам й Про План със сьомга - лапа я, животинката...

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни