Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9421 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 August 2009 - 02:52 PM

Цитат(Megian @ Aug 7 2009, 03:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Имаше ли някакво по-странно поведение при него,покрай земетръса?Страшно си е било при вас ...

Нито аз го усетих, нито той. Аз бях на работа, а Айси у нас със съпруга ми. Изобщо не се е държал неадекватно. Но ние сме на вторият етаж. Мамини на 7 казват, че било страшничко.
Целувки от нас. wub.gif

User's Signature

Качена снимка

#9422 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2009 - 03:15 PM

леле май доста време ме е нямало Айси какъв е стана пуфкафелчоо душица ra_180.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9423 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 04:31 PM

Цитат(Megian @ Aug 7 2009, 12:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Как е Рорката ...,очето му оправи ли се?

Оправи се най-накрая гадинката , но имаме друг проблем дето вероятно утре ще го решим dry.gif
Чеша се много и даже си направи рана на главата , утре ще ходим да го преглеждат и да направят нещо с това животинче,защото ми писна да ми дерата кожата а кучето ми да се мъчи.Давам си парите с удовоствие за него за каквото и да е! Като става въпрос за здравето му обаче и ми казват че е добре ,аз вярвам ама после друго излиза!
Освен това отново си влачи дупето и жлезата го дразни , а точно преди да го тръшне "корона-та" му я промиха и пи антибиотици.
Както и да е , ще се оправяме на някъде , ако трябва цяла София ще обиколя , ама ми се иска да попадна най- накрая на ветеринар ,който да ми помогне!!!
User's Signature

Качена снимка

#9424 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 05:32 PM

здравейте,
сигурно ще ми се смеете,ама искам да ви кажа че утре отиваме на море и аз вместо да се радвам,днес цял ден като погледна моя сладур Бари и ми се пълнят очите,абе направо си рева като малко дете.Незнам как ще го оставя,знам че ще му е добре защото отива на гости при родителите ми ,а те живеят в къща,а ние сме в апартамент и знам че по цял ден ще е на двора,ама незнам как ще издържа без него.Всяка сутрин като ме събужда в 6ч. съм доста изнервена и ми е криво и си мисля оле ако го нямаше как щях да спа до късно,но ето в такива моменти разбирам колко ми е миличък и колко много го обичам.Ето и сега пак започвам да рева.офффф мосля че не ми се ходи на море,поне не без Бари,но тази година ще е така,за друга година здраве и живот никъде без него. ud_009.gif
User's Signature

#9425 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 07 August 2009 - 07:20 PM

nik_tan,пожелавам ти много хубаво изкарване на морето!Догодина-Барито с вас ab_041.gif ,за да не тъгувате нито ти,нито той!Нацелувай сладкото му розово носле от мен и от кака му Тиса gb_023.gif !

Камка,все си мисля,че трябва да му подсилиш имунитета на Рорката ... Всички неволи ви идват от там,а и двамцата сте ми такива душици златни.Попитай ветовете за това ...да ти препоръчат някакви витамини.Каква храна му даваш?
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9426 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2009 - 08:49 AM

Здравейте вчера моята малка хубостница ми се разгони за първи път... ae_085.gif и искам да попитам понеже в понеделник трябва да и дам хапче за вътрешно обезпаразитяване има ли някакав проблем или да се обадя на вета да си го питам да не би да й стане нещо незнам... ud_009.gif да не би да трябва да изчакам да имине..?
User's Signature

Качена снимка

#9427 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2009 - 09:47 PM

Цитат(Megian @ Aug 7 2009, 03:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,банда! re_037.gif

Мара Пепеляшка,ние сме добре ... другите предполагам-също ...Някои ловят риба,другите си пекат дупетата на морето с всичките му там екстри oj_088.gif.Много е пораснал Айс ,а и без лъвската грива пак е много хубав wub.gif . А,леле,па мале зимата какъв ще стане ...пу-пу-пу ac_007.gif .Имаше ли някакво по-странно поведение при него,покрай земетръса?Страшно си е било при вас ...

Камка,Бобче,щикате ли с кучовците?Аз,още си чакам обещаните снимки от горещия период.Как е Рорката ...,очето му оправи ли се?
Хубав следобяд на всички и gb_023.gif !

е щъкаме как даже днес бяхме пак заедно ти кои снимки точно искаш ? а за айс просто думите не ми стигат wub.gif айде де момичета качваите и вие снимки
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9428 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2009 - 01:18 PM

Шпиц-привет от нас с Линда! fs_158.gif
Прибрахме се в София, отпочинали, доволни, леко почернели - аз от слънцето, а Линда - ще разберете от какво...
wb_052.gif
Чудесно си изкарахме на планината, времето беше супер и почти не валя, само по TV гледахме какви порои удавиха София, цъкахме и се чудехме като как тоя път ни се размина? af_089.gif
Само Иван беше леко разочарован, защото рибата хич не се заинтересува от стръвта, която и предлагаше (а той изреди всички варианти), а явно и към захранките, защото нямахме даже и кълване... dh_188.gif , за улов да не говорим! Единствено Линда прояви интерес към съдържанието на кофата със захранка, а когато беше изгонена от там - седна до рибарите, които дремеха с въдиците си и зяпаха заспалите плувки, и се залови съсредоточено да лови мухи. В интерес на справедливостта - от всички ловуващи само тя отчете успех с няколко трофея - мухи! ae_085.gif

Но да карам по ред!
Слязохме до язовира още веднага след пристигането си и Линда, естествено, не се чуди дълго и се бухна вътре, за "радост" на рибарите. Наложи се спешно да се изнесем по-далече, където хубостницата се развихри...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
То това добре, ама на брега, където бяхме спряли и Иван реши, че тук и само тук ще излови рибата на язовира, някой беше палил огън - имаше няколко огнища с въглени, които вятърът беше разнесъл навсякъде наоколо, така че след обичайните "търкул"-церемонии след баня Линда изглеждаше така: ud_009.gif
Прикачена снимка
Прикачена снимка
В отговор на справедливия ми гняв получих...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

#9429 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2009 - 01:24 PM

rumela с вас винаги е весело като е гледам линда се пренасям при вас ... разкажи как си искарахте даи още снимки
целувки от нас с бари
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9430 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2009 - 01:32 PM

Цитат(Megian @ Aug 7 2009, 06:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Каква храна му даваш?

Преди му давах педигри за мини породи, после след разболяването Роял Кънин( но я ядеше само с добавка консерва,иначе не) от днес яде Про План на Пурина.Хареса ми че както му сипах веднага се метна на нея.
Вече съм му взела витамини на канина V25 , както и Преднивет ни дадоха, и сега момчето се чувства много добре ab_041.gif

Леле Римелка,как не си я убила тази пакостница незнам ab_041.gif Обяче пък и отива и черна happy.gif

И ние вчера имахме "рибарски час" ,който се превърна в "рибарски 10 мин", без кучета обаче и по добре че не ги бяхме взели първо защото се мяткат във водата , второ беснеят и блъскат всички видове въдици и трето най-важното от вчера - ние за 5 мин се ознесохме на бегом като пред нас се изпречиха две дебели водни змии zz_020.gif А моя Мишо като види нещо шаващо моментално се мятка във водата.

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#9431 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2009 - 01:38 PM

Хе, снимки да искате и весели истории! ab_041.gif
Ама нещо имам проблеми с качването на повече снимки в един пост, та ще се наложи да пусна повече постове един след друг - извинявам се, ама ... има някакви ограничения май? dry.gif

Та както се досещате - вечерта се наложи импровизирана баня в хотела - със сапун, щото не носех шампоан. Чак такова нещо не бях си представяла... ud_009.gif
Заспа си като къпана!
Прикачена снимка

Ками, и ние минахме през това - и Преднивет пихме - Линда де, не аз! ab_041.gif Взимам й Про План със сьомга - лапа я, животинката...

#9432 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2009 - 01:43 PM

ab_041.gif
"Парен каша духа" - следващите ни разходки бяха далече от огнища и въглени. Но "шило в торба не стои" - Линда си намери други занимания...
Като начало - един таралеж!
Ежко-бежко веднага се сви на кълбо, но умницата наша огласи Родопите с лай и заплахи - "Сега ще те изям, само да те пипна... и махни тия бодли, ох!" ab_041.gif
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Естествено, катеричките също не си живяха спокойно, докато моята хубостница обикаляше гората!Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

В крайна сметка Линда беше абсолютно убедена, че няма дърво без катеричка - надушваше ги отдалече и тичаше към дървото, опитваше се да се катери по него, а когато и това не ставаше - гризеше сухите клончета по дънера, ръмжейки страховито! ab_041.gif
Прикачена снимка
Иван я усети колко й е акъла и чат-пат пускаше кодовото "Кой там?" със съпровождаща физиономия и поглед към дървото, а глупаната само това и чака, за да включи програмата "Лов на катерички" - джафкане, скачане! wb_052.gif
Ако не си я познавах - щях да си кажа "Мале, какъв звяр!" Ама като си я знам как в Борисовата градина се срещна на алеята с една храбра катеричка, дето хич не бягаше, ами я гледаше в очите... Линда се почуди, подуши я и ... я покани да си играят! ab_041.gif Е, родопските катерички се страхуват и бягат, а това пали кръвта на моята ловджийка!
Е, накрая си оставаше с пръст в устата... добре че има гранулки за вечеря! ab_041.gif
Прикачена снимка

Ходихме на едно малко язовирче - казва се Тошков чарк, заблатено и "зажабено". Линда побесня - просто нямаше спиране! Надуши водни плъхове в треволяка и хукна да гази в тинята и да се цамбурка в жабурняка.
За нагледност - едно клипче.

Като се качихме в колата - мале-е-е, какъв смръдляк на тиня! zg_074.gif zd_120.gif А псето се хилеше супер доволно от себе си...
Е, радостта й не продължи дълго! wg_053.gif Само до банята за поредното къпане! ab_041.gif
След тоя случай всеки път, когато се прибирахме в хотела, Линда се вмъкваше първа в стаята и се криеше на най-далечното място под леглото, за да не я къпят! Когато разбереше, че този път няма да има къпане - изпълзяваше от там със самодоволна физиономия - "Пак ги прекарах - размина ми се!"
ab_041.gif

#9433 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2009 - 04:02 PM

Аааааааа Римелка твоята поява е най-хубавото нещо днес. Имам майстори в къщи, Айси ги лае като луд. Ходи им в краката и от отпадъчните строителни материали стана такъв мърльо...ужасс. На всичко отгоре единият човечец го е страх много. Чудна работа дори и когато лае Айси изглежда толкова добричък. Наложи се да го затворя на терасата, а той гледа така тъжно. ЕЕеее пуснах го. По добре да е мръсен, а майсторът да свиква. И в други домове може да има "страшни" кучета. ab_041.gif

Камка и ние сме на Про План. Обикновено ги редувам пиле и сьомга. Айси ги хапва безотказно. Казват, че са хубави гранулките. Междувпрочем вече сме почти осем килограма. Дано се оправи твоето момче, че май множко му се събра напоследък, а покрай него и на теб.

Ник Тан да си изкараш хубаво почивката на морето. Не тъгувай скоро ще си пак с твоето кученце.
User's Signature

Качена снимка

#9434 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2009 - 04:23 PM

Хе, marapepelia6ka, Айси поне лае по случайни хора - майстори, а моята хубостница наплаши до смърт почтена женица - наша роднина, с която се засякохме в хотела в Родопите. Хем даже не я лаеше, а само искаше да я подуши и да й предложи да си поиграят - явно я хареса, ама дамата била хапана от куче и само дето не пищеше от страх! ab_041.gif
Естествено, строих я моята да седне до мен и да мирува, ама ... то като си е наумило нещо, спиране няма!
Седнахме да вечеряме, и докато се обърна - Линда пак там, под масата, навирила муцунка до краката й, а жената загубила образ и картина, свила се и само шепне "Недей, миличко..." ab_041.gif
А представи си какво стана, когато в един момент Линда отвори уста в прозявка и показа тия бели остри зъби! md_064.gif Оле-е-е, за малко да тичам за студена вода за свестяване! ab_041.gif

#9435 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2009 - 04:50 PM

Още няколко снимки от Родопите.
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Тук сме на язовир Доспат
Прикачена снимка

А това е "каналчето" между два язовира - Линда решително се насочи към другия бряг, аз се развиках подире й... мост няма, дълбоко е над 6м!
Прикачена снимка

На лов за скакалци!
Прикачена снимка

... и на пъстърва в планинската рекичка.
Прикачена снимка

Прикачена снимка

#9436 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2009 - 05:59 PM

еи румелке вашите истории и снимки ми оправиха настроението ... липсвахте ни с вашите историики ... линда си е плувкиня ама покраи нея и барката почна да се къпе наляво надясно ab_041.gif супер заразно е това къпане ...
радвам се че сте си искарали хубаво . цунки от нас
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9437 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2009 - 07:10 AM

Аз пък се радвам, че имах възможност да видя Римела. Друго си е като зад интересните разкази стои определено лице. Вече знам, че не само Линда е чаровна, явно прилича на стопанката си. Искрено и съвсем добронамерено ви завиждам за хубавите разходки и невероятно красивите места на които ходите. Чувството за хумор прави денят ми по-добър. Благодаря за което.

МИШКА не е ли малка Рокси да се разгонва? Моят Айси напоследък честичко обладава възглавничката на която спи, с което предизвиква възмущението на щерка ми (една шестнайсет годишна моралистка, за която секса още е нещо мръсно ab_041.gif )

На всички лека седмица и много хубави емоции.

User's Signature

Качена снимка

#9438 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2009 - 01:23 PM

Римелкаааааа af_089.gif ,леле-леле-леле, какви красоти споделяш с нас!
Линда е прекрасна,дори и в ролята си на пожарникар.Явно е имало тлеещо въгленче и тя го е загасила успешно ac_007.gif.А,на клипчето подскача като скакалец ...много е готина wub.gif.Постарала се е да ви осигури адреналин и интересни преживявания.А,рибата се е покрила,когато е разбрала за пристигането на тази чаровна хала ac_007.gif.Много сте хубави и двечките va_010.gif! Заредихте ме с много положителни емоции,за което благодаря от сърце!

Мара Пепеляшка,щракна ли го Айси как бърка латекс?Може да има мераци да усвоява занаят ac_007.gif.Как се възприеха със съпруга ти?Имаше ли сцени на ревност или се приеха без проблем?

Камка,и аз мисля да сменя храната на Тисата с Про План.От доста време е на РК,но нещо не и се кефи.Хапва я,но не с охота.А и забелязвам,че козинката и е станала някакси по-суха и няма такъв блясък.Чух,че РК сега я внасят от Русия и качеството и паднало ...не е като френския оригинал ...и фактите са налице.

Тисата и Изи са добре.Ловят дружно мухите вкъщи и се боричкат при разпределянето на плячката.Снимала съм ги,но не мога да си намеря блутута.Предполагам,че бялата хулиганка го е скътала някъде dh_188.gif .И,за да се отсрамя поне мъничко,поствам едно колажче,което щерката сдипли по случай рождения ми ден.На него е цялото женско царство в нашето фемили aa_002.gif.
User's Signature

#9439 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2009 - 01:27 PM

Прикачена снимка
Хубава и успешна седмица на всички!
gb_023.gif

User's Signature

#9440 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2009 - 01:55 PM

Меги колажа е страхотен. И аз получих за РД, но истински (не виртуален) с най-веселите моменти за изминалата година с приятели. Естествено и Айси е там. Със съпруга ми бързо се разбраха. Отначало го лаеше като луд, но явно от нашето поведение с щерката разбра, че е вътрешен човек. След първата прегръдка спря да го лае и дори го закача понякога. Обаче го дебне и следи на всяка крачка. Мъжът ми се оплаква, че не може да си пие ракията. Не снема поглед от него. Според мен Айси ревнува. Той е свикнал всичкото внимание да е за него. А с щерката бяхме обвинени, че сме го направили глезльо. ab_041.gif Продължавам да го храня и разхождам само аз, та за приятелство трудно можем да говорим на този етап. След десетина дни отпуската на нашият татко свършва. И Айси ще остане пак единствен господар на женското ни царство.
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема