ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 18 September 2009 - 08:06 AM
Добро утро на цялата банда!!!!
Римелка не пускам много снимки, за да не стана досадна, но тези мисля че си струва. На първата бяга след един хвърлен камък, но толкова е бърз че апарата не може да го хване чисто, а втората съм я кръстила "кой кого"
През почивните дни ще го водим на гости и смятам да направя нова фотосесия, но да видим как ще се получи.
Приятни почивни дни ви пожелавам, въпреки дъждовната прогноза.
Римелка не пускам много снимки, за да не стана досадна, но тези мисля че си струва. На първата бяга след един хвърлен камък, но толкова е бърз че апарата не може да го хване чисто, а втората съм я кръстила "кой кого"
През почивните дни ще го водим на гости и смятам да направя нова фотосесия, но да видим как ще се получи.
Приятни почивни дни ви пожелавам, въпреки дъждовната прогноза.

Публикувано: 18 September 2009 - 10:29 AM
здравейте и от мен,страхотни снимки сте качили,браво,много красиви кучета и страхотна козина,на нас ни е малко неудобно,като видите какви сме плешиви
,но все пак ще кача снимките след обяд,като се прибера,при нас новото е,че имаме малки котенца в двора,3 на брой,много мънички,и от снощи майка им ги доведе пред нашата врата,незнам защо,а моята Пуфи им се радва,направо им досажда,много е обичлива непрекъснато ги облизва и трите,скача около тях,абе изобщо цирк,аз не съм вярвала,че така ще им се радва,тя им се изявава като майка,ще и направя снимки с котета,много са сладки,иначе снощи като се разхождахме в парка,се срещнахме с един пинчер,такава игра падна,нали са си еднакви на височина,толкова се гониха и скачаха,че накрая легнаха един до друг и не помръдват,но това след около час скачане и тичане
,изобщо тези дни само приятни емоции,аз май се увлякох с обясненията дано не съм ви досадила,утре съм почивка и ще направя снимки на ;;цирка;;
,желая ви много весели мигове на всички и пускайте още снимки,искренно им се радвам на всички пухчовци
Публикувано: 18 September 2009 - 04:58 PM
ето малко снимчици и от нас
като стана на въпрос как се привързват животинките ето и рокси как се вълнува с 4и4ито ми
http://vbox7.com/play:bbff0536
Публикувано: 19 September 2009 - 07:22 AM
здравеите компания отдавна н съм писала защото училището ме зове яката. всички кучовци са много сладки. Онзи ден бяхме на гости на голямата поляна на Айси.Цирка беше пълен.Фредо се правеше на мъж( да да мъж ама се криеше зад мен :Д :Д)изглежда се беше стреснал от инцидента ни с дого-аржентиното и лаеше всички.Разбира се приятеля му Айси се опитваше да го разсее като го закачаше и го предизвикваше да си играят но след време нещата се нормализираха.нямам търпение да доиде неделя да се съберем в морската.ще има мнооооооооого снимки.а сега ето ви една снимка на дупето на фреди по време на водопой
:Д
Публикувано: 20 September 2009 - 09:28 PM
здравейте момичета ,скоро не съм се "отбивала"при вас
ама нещо доста ме налегнаха ангажиментите
всички сте направили един прекрасен фотоконкурс,с удоволствие разгледах и прочетох всичко.
рони,много ми заприлича на пуфка когато беше на тази възраст,как бързо си минава времето момичета все едно скоро беше и той един мишок,а оттогава минаха две години-млад мъж е вече,но по душа си е същото бебенце кротко и любвеобилно
ние скоро не сме се снимали,но ще си поправим грешката и ние ше се включим,за сега и аз пускам снимка на рони от бебешкото му време на 5 м.
всички сте направили един прекрасен фотоконкурс,с удоволствие разгледах и прочетох всичко.
рони,много ми заприлича на пуфка когато беше на тази възраст,как бързо си минава времето момичета все едно скоро беше и той един мишок,а оттогава минаха две години-млад мъж е вече,но по душа си е същото бебенце кротко и любвеобилно
ние скоро не сме се снимали,но ще си поправим грешката и ние ше се включим,за сега и аз пускам снимка на рони от бебешкото му време на 5 м.
Публикувано: 23 September 2009 - 08:15 AM
Според мен този сладур е заек.
Явно нашите кучовци са като хамелиони ту с косми ту без, не мога да повярвам Линда колко "плешива" е била, а сега каква пухкавелка е, докато Рони си е пухчо от малък.
Изобщо всички са толкова сладки и толкова различни, уникални, всеки по своему.
А ето и няколко снимки от почивните дни-пак се изявявахме във футбола това явно му е призвание види ли топка и полудява. На една от снимките съм го хванала с много интересна физиономия все едно е ял кисели ябълки/то като се замисля в двора имаше ама не знам дали бяха кисели/
Вчера на разходката срещнахме женско Хъски, то така налетя на Дарси-любов та чудо. Разделихме се и както си вървим ДАрси ме поглежда "през рамо" и така заметна глава все едно ми каза "видя ли колко съм готин и мацките ме харесват" паднах от смях.
Явно нашите кучовци са като хамелиони ту с косми ту без, не мога да повярвам Линда колко "плешива" е била, а сега каква пухкавелка е, докато Рони си е пухчо от малък.
Изобщо всички са толкова сладки и толкова различни, уникални, всеки по своему.
А ето и няколко снимки от почивните дни-пак се изявявахме във футбола това явно му е призвание види ли топка и полудява. На една от снимките съм го хванала с много интересна физиономия все едно е ял кисели ябълки/то като се замисля в двора имаше ама не знам дали бяха кисели/
Вчера на разходката срещнахме женско Хъски, то така налетя на Дарси-любов та чудо. Разделихме се и както си вървим ДАрси ме поглежда "през рамо" и така заметна глава все едно ми каза "видя ли колко съм готин и мацките ме харесват" паднах от смях.

Вход

Горе
Цитиране +