Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9592 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 23 September 2009 - 09:16 PM

Здравейте,сладури!

Много сладурски снимки сте постнали ...особено бебешорските. Мили спомени ha_081.gif

Така,така,Мара Пепеляшка ...на всяко фото-надпис,защото иначе нъц да разбереш кой,кой е ab_041.gif.Айси си става пич отвсякъде.Много са готини с Фреди,а и Цезар е случил на весела компания.

Glamour_spark,какво стана със зайчето?Как се държи Фредо с него?

Пепи,Дарсито голяма свалка е направил.Няма начин да си фудболист и мацките да не си падат по тебе af_089.gif.

Зойче,Пуфата си има много сладка компания.Така се е разнежила покрай тези котенца,сякаш са нейни рожби wub.gif.Не се шашкай,че е пършивичка!Я,виж Линдето каква е била ...и тя така,пък сега каква чаровна хубавица е.И Тисата беше плешо като малка,обаче дебело плешо,та не и се забелязваше толкова,защото пупата и отвличаше вниманието ab_041.gif.Няма начин и Пуфи да не стане красавица.Само търпение aa_002.gif!

Тисата и Изи са добре.Сутрин,щом вдигна щорите,двете клюкарки се намърдват на клюкарницата /прозореца/ дупе до дупе и започват да коментират околоблоковата фауна с облайване и мяукане.Когато се изморят,лягат близо една до друга и замъркват.Жалко,че не мога да извеждам и Изити с нас на разходка.Мрънка като малко детенце,когато излизаме с Тисата навън и не мирясва,докато не се приберем.Много се обичат двенките fe_079.gif .

Прикачена снимкаПрикачена снимка

Прикачена снимка

Тук съм успяла да хвана само едното клюкарче wb_052.gif
Прикачена снимка

Много поздрави от нашата банда и много цунгушки за всички! gb_023.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9593 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2009 - 02:20 PM

големи сладури са тисата и мацата, ab_041.gif ,можете да направите филм черна маца,бял кучо ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif,римелка нещо се изгуби по терена,какво ли прави с нейната лудетина?хайде изчезвам на работа,весел ден на всички и пускайте снимчици, af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9594 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 September 2009 - 06:47 PM

Здравейте и от нас с Линда!
Хм, пита Зойчето какво ли правим? Ами Линда живота си живее, а аз... dh_188.gif
Ех, гледам на снимките кученцата ви на разходка какви са чисти, бели, спретнати! - а моята все ще ми отвърти някой номер, че да се чудя откъде да я захващам. Мислех, че след онова овалване в пепелта на огнището не може да ми сервира нищо по-"фешън", ама съм се лъгала горчиво!
Та ето историята.
Бяхме на дачата и решихме да отидем на разходка до близкия язовир Огняново.
Оказа се - лоша идея.
Въобще не ми хареса - голи брегове, заблатена вода и, най-гадното - невероятна мръсотия! zz_020.gif Направо си беше огромно сметище по брега - всеки дошъл на риболов или разходка си беше оставил буклуците, навсякъде бутилки, опаковки от храна, найлонови торбички в безмерно количество, скъсани джапанки, камари спринцовки (явно кой е бил тук!), имаше и метални кутии от консерва риба - явно какъв улов са имали рибарите! ab_041.gif
Естествено, на Линда това не й правеше впечатление и тичаше като бясна! Намерихме накрая една по-чисто местенце да се изкъпе - е, щом пробва и водата, тя съвсем откачи и се започна...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Е, то това лошо няма - лошото беше, че след излизане от водата следва тичане по брега, търкаляне, завиране по храсталаците...
Примирих се, че няма да се размине без къпане и чистене на някой-друг бодил, ама това, което видях ud_009.gif
Прикачена снимка
Цялата й козина чак до кожата се оказа пълна с тия бодилчета - стотици, хиляди, милиони! Така и не разбрах откъде ги събра - докато се обърна и ... rf_011.gif
Е, сестрички мили, представете си как се чисти това чудо!
Прибрахме се на дачата, аз се заех с Линда, Иван - като видя, че ми се реве - се включи и той.
Разпределихме си я - на мен опашката и потурките, Иван се зае с ушите и яката.
Първо - с цялата си наивност - клекнахме до нея на земята и се заехме да я пощим. С триста зора изчистих опашката, но докато успея да събера бодлите - хубостницата направи с опашунката раз-два и си ги качи обратно там.
ub_013.gif
Аз се отчаях съвсем, тогава Иван предложи да я качим на масата - иначе няма да стане.
"Ами тя няма да иска" - казах. Линда не трае да стои върху маса - дърпа се, иска да скача.
"Ха! А ти защо реши, че някой ще я пита?" - отсече Иван, грабна ошашавената Линда и я постави върху масата, донесе столове, транзистора да свири приятна музика, аз си сложих, да ми е под ръка, пепелника - въобще направихме си удобства и започнахме седянката. ab_041.gif
Линда се опита да се дърпа, но след един дружен рев от двама ни "НЕЕЕ!" миряса, стоеше си кротко и само тихо си мрънкаше.
Е, изпощихме я накрая - де с гребени, де с голи ръце - ама ни се разгони фамилията! После я изкъпах, суших я там с кърпата, колкото можах...
Пладне мина - замина, ние гладни, жадни... Е, накрая приключихме, оставихме я на тревичката отпред да съхне и седнахме да хапнем. Аз- с гръб към Линда, хапвам - пийвам доволна, че свършихме и кучето най-сетне е чисто.
По едно време Иван се хили:
"Обърни се и я виж тая какво прави!" ab_041.gif
Обръщам се.
ud_009.gif
Копа нашата дупка, та пушек се вдига - рови с лапи, завира главата, души, пак рови! И сияе с оная шпиц-усмивка! ie_146.gif
А аз... sf_101.gif
Е, това е то - да ми е жива и здрава!
af_089.gif

#9595 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2009 - 08:46 PM

здравейте на всички!!!!!!линда се е постарала да ви е ,,забавно,, но това е тръпката да имаш шпиц. ab_041.gif иначе фреди се държи добре с каспър ближи го и си играе с него. wub.gif всички кучовци са мн мн мн красиви.снимки от нас ще има утре целувки
User's Signature

Качена снимка

#9596 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 24 September 2009 - 10:26 PM

Римелке и Айс беше станал целия в такива топченца и му бях махнала повече от 40 :( ама с много ресане става.. Поздравии af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9597 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2009 - 12:01 PM

Е не! Не е истина просто колко много се забавлявам с всяка следваща история на Римелка за пакостите на Линда. Ако се съберат в едно става "истински истории на един шпиц" af_089.gif Невероятно семейство сте. И тримата. Просто съм влюбена във вас и чувството ви за хумор. Само не разбрах защо пощите Линда на ръка. Вярно Айси е с по-къса козинка, но пък е ужасно гъста. Не гледайте снимките, че е беличък и чистичък. Такъв е само първите 10 минути навън. Умира да се търкаля и става все едно е болен от шарка. Неизбежно вечер следва дъълго ресане с четката. Тогава всичко пада, а и той е по-мирен. Иначе явно го скубя и не ми позволява.
Нацелувайте всички пухкави пакостници от мен. И онази черно/бяла двойка, която ми е влязла в сърцето също като Линда, Айс, Фредо.....и компания.

пп Жижатка се загуби, домъчнало ми е за нея напоследък....
User's Signature

Качена снимка

#9598 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2009 - 05:53 PM

Цитат(marapepelia6ka999 @ Sep 25 2009, 12:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Само не разбрах защо пощите Линда на ръка. Вярно Айси е с по-къса козинка, но пък е ужасно гъста. Не гледайте снимките, че е беличък и чистичък. Такъв е само първите 10 минути навън. Умира да се търкаля и става все едно е болен от шарка. Неизбежно вечер следва дъълго ресане с четката. Тогава всичко пада, а и той е по-мирен. Иначе явно го скубя и не ми позволява.

Тези гадости по Линда се оказаха узрели семена от някакъв трън или нещо подобно, с кукички по тях, заплитат се в козината и ... няма откачване! Без преувеличение - бяха стотици еднакви! ud_009.gif
С четката - абсурд, опитахме - нищо не правим. Единствено металния гребен свърши работа в тоя случаи, ама той ни е само един, а ние - двама, та се наложи да извадя от чантата си моя, за коса - ама и той неудобен, що псувни отнесе... ab_041.gif Имаше и четири истински големи, хубави бодила - висяха като буздуганчета. Те са си баш за "ръкоделие" - гребен не ги лови! ud_009.gif

Та внимавайте, сега зреят подобни трънаци, бодили, осили - дръжте кучовците по-далече от тях.
Съвет на препатила! wb_052.gif

Много са готини Пуфи с писанчетата и футболиста Дарси! af_089.gif

А Каспър - а бе и на мен ми заприлича на зайче, ама нещо ушите му ми се видяха много къси за заю-баю, то явно аз толкова разбирам от зайци... dh_188.gif

Меги, удари джак-пота с това коте! С Тисата са страхотна двойка, че май и по акъл си уйдисаха, а? ab_041.gif

Поздрави на всички!
re_037.gif

#9599 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 September 2009 - 01:10 PM

re_037.gif

Ха-ха-ха ... Римелка,добре сте си изкарали на дачата.Линдето се е погрижило и този път да ви вдигне адреналина на тебе, и на Иван ab_041.gif. Доколкото виждам от снимката,дегизираната с бодилчета скица чак е горда с постигнатия резултат ...така сладко е навирила муцунка ab_041.gif wub.gif. Мисля,че ги познавам тези топченца ...като ги допреш,се пръскат на стотици малки кукички и иди ги чисти после zz_031.gif.Преди години бях извела Тисата и Чара на едно поле близо до нас,което от едната страна беше обточено с шубраци.Двете муцунки се завряха за секунди из тях и когато излязоха,бяха целите накацани от тези гадинки.За капак,Тисата се овъргаля много качествено и в една кравешка торта,която срещна по пътя си zz_020.gif ...ужас ....На връщане,хората,които срещахме по пътя, се превиваха от смях,а аз бях бясна-побесняла и се чудех кое по-напред и как да изчистя.Разгеле,прибрахме се някак и ги натиках и двете в банята ...честно казано,бяха ме докарали до рев,но ги изкъпах и "изпощих" като вторият процес продължи два-три дни.Никой не искаше да ми помогне.Сега като се сетя,се смея от сърце,ама тогава ...леле-мале ... rf_011.gif .

Наистина ударих джак-пота с Изито af_089.gif .Направо е разкошно маце ...и добричко,и умничко ...пу-пу-пу,но и доста щуро и изобретателно в игрите си.Тисата сякаш се подмлади покрай нея и май наистина са си на един акъл двенките ab_041.gif.
Надявам се, скоро да мога да кача клипчета,за да ги видите калпазанките в действие.
Хубав и спорен ден,и много целувки за всички!Уникални сте и съм много щастлива,че ви има! hb_027.gif

User's Signature

#9600 Потребителят е офлайн   Дея Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 September 2009 - 01:41 PM

Здравейте на всички и от мен! Първо искам да благодаря за страхотната тема! Наистина бе страшно полезна за мен и най-сетне успях окончателно да се ориентирам към породата немски шпиц. Разглеждах снимки и четях историите ви, като искам да ви поздравя за страхотните ви съкровища! Благородно завиждам на всички ви! В момента съм в усилено убеждаване на домашните, че имам нужда от едно такова пухче и се надявам силно да успея. Дано съвсем скоро и аз да пусна снимка на бъдещото ми сладурче! aa_002.gif

#9601 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 September 2009 - 10:54 PM

Меги, чакам клипчетата с Тисата и Изи и се облизвам предварително - от кеф!
Много ти завиждам! smile.gif И затъвам в едни такива мисли... дали и аз да... ама ако...
dh_188.gif

Добре дошла при нас на Дея!
Много се радвам на всеки нов фен на породата, защото немските мителшпицове наистина го заслужават!
Ако се нуждаеш от доводи за убеждаване на домашните ти - ето няколко:
- неголеми кучета, не заемат много място и изхранването им не е сериозен проблем за семейния бюджет;
- по принцип не страдат от сериозни болести, типични за породата;
- по природа не са агресивни и сравнително лесно могат да бъдат подчинени на установения в дома порядък;
- много весели, игриви, закачливи, любопитни и любознателни, отзивчиви на всякакви идеи за промяна, новости, пътешествия, едновременно с това способни да приемат дадености и да се приспособяват към всякакъв ритъм на живот;
- не на последно място - красиви, чаровни, любвеобилни, силно се привързват към хората си и им го показват явно, така че рядко може някой остане равнодушен - в крайна сметка стават любимци на цялото семейство.

Това, което трябва да се отчете предварително като даденост за всеки, решил да вземе немски шпиц в дома си:
- гласовити са - лаят! (подлежи на корекция, но изисква време и усилия от стопаните, за да успеят);
- искат внимание, игри, разходки - е, това важи за всички кучета!
- малко са инатчета, със свое мнение по всеки въпрос и желание да го наложат, но при правилен подход от страна на стопаните проблемите се решават.

Е, това беше от мен кратка характеристика - нека и други шпиц-стопани да допълнят или коригират, ако искат...

Желая успех и дано скоро си имаш своя верен шпиц-приятел, който да те радва с любовта си.
Пиши - ако искаш - как се развиват нещата при вас, чакаме и - живот и здраве - снимки!

Поздрави на всички!
re_037.gif

#9602 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 September 2009 - 11:01 AM

привет на цялата шпиц компания af_089.gif много красоти сте пуснали,всички сте чудесни,а линдата както винаги е на ниво -омазана,кална,но прекраснааааааааааа wb_052.gif ние скоро не сме снимали,но скоро ще се реваншираме.
успех на дея в начинанието,избрала си една чудесна порода куче smile.gif
меги,много са сладки твойте красавици,много целувки от нас с ронката
лек и успешен ден на всички ae_085.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9603 Потребителят е офлайн   Lissa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 September 2009 - 10:41 AM

Ето и нас с Лиска !!! Малко снимки

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9604 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 September 2009 - 11:38 AM

брей,много е хубава тази лиска smile.gif особенно на снимката с панделката :smile
много целувки от нас gb_023.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9605 Потребителят е офлайн   Lissa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 September 2009 - 04:01 PM

Цитат(марея @ Sep 29 2009, 09:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
брей,много е хубава тази лиска smile.gif особенно на снимката с панделката :smile
много целувки от нас gb_023.gif

ооо,благодаря благодаря!!!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9606 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2009 - 04:22 PM

Като картинка е.
А всички тези фигурки на прозореца как оцеляват? Айси ще им види сметката за нула време. Откак е у нас ходя след него досущ като след малко дете. Мразя безпорядъка и така и не свикнах с разхвърляните му играчки. Току му ги събирам, а той веднага се втурва да ги разхвърля. Щерката се научи по-бързо от него... ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9607 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2009 - 03:37 PM

Поздрави от нас с Линда!
Привет на порасналата хубава Лиска, надяваме се стопанката й да пише по-често при нас и да ни я показва.
smile.gif
marapepelia6ka, внимавай какво си пожелаваш! Тисата е "най-прибрания" шпиц - питай Меги как си открива нещата, след като Тиса й спретне някоя "уборка" в къщи и подреди всичко по свой вкус! ab_041.gif

Днес водихме Линда в "Син кръст", че нещо от известно време й текат очетата. Обещахме й награда, ако седи мирна при прегледа - кебапче и разходка на Панчарево.
Нищо сериозно не й откриха, слава Богу, предписаха капки и чичо доктор й обясни, че не трябва да се вре из треволяците, защото може да прави алергия към някой бурен. Линда всичко разбра и обеща - да, няма вече! wd_043.gif
Отидохме на Панчарево и ... ха познайте къде първо тръгна да се завира! То трае ли сърце ловджийско - нещо шава там в треволяка и хубостницата веднага обърна ушите напред.
Прикачена снимка
Изкарах я бързичко оттам и ... е, а после - то се знае!
ab_041.gif
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Кратка почивка за размисъл сред природата:
Прикачена снимка
Прикачена снимка

и ... ГА-А-а-з! dog.gif
Прикачена снимка
Прикачена снимка
af_089.gif
Поздрави на всички от мокра Линда! re_037.gif
Прикачена снимка

#9608 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 10:18 PM

Цитат(rimela @ Sep 30 2009, 04:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
marapepelia6ka, внимавай какво си пожелаваш!

Тъй, тъй ab_041.gif . Ама другото, което си пожелавам е да се къпем като вас. И Инка (щерката) оня ден вика "как искам и Айси така да плувааа" af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9609 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 October 2009 - 11:52 AM

Цитат(rimela @ Sep 30 2009, 04:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тисата е "най-прибрания" шпиц - питай Меги как си открива нещата, след като Тиса й спретне някоя "уборка" в къщи и подреди всичко по свой вкус! ab_041.gif
ac_007.gif Наистина ми е много прибрано момичето,че и Изито чак е научила на ред и сега не мога да разбера,коя от двенките е "шетала и подреждала" ac_007.gif.Оня ден си намерих под завивката една глава чесън и крема ми за ръце,който е в туба и го държа нависоко ud_009.gif.По-късно им схванах играта ...Изито скача на някои рафт из секцията,където има "плячка",бута я долу на Тисата и съответно предмета бива прилежно покрит.Така са се сработили в маймунджолъците,че понякога ме правят дива и щастлива df_061.gif.Черната фръцка дори се грижи за прехраната на снежинката.Когато лови мухи,една част от тях складира пред носа на Тиса и сякаш и казва: "Папкай!Много са вкусни." А,скублата /Тиса много се скубе в момента/ ги поглежда с отвращение и и отговаря: "Бльок ...,яж си ги ти!" ac_007.gif Много са ми сладинки wub.gif .

Римелка,Линдето се налудува на воля това лято af_089.gif.Направо си падна на дъто с тебе и Иван.Да я нагушиш лудетината много от мене gd_044.gif !Надявам се,че очичките и вече са добре! А,дали да си вземеш и писанче,е много съблазнителна идея,но си е и допълнителна грижа ...банята и коридора отново са за ремонт,но на мене не ми дреме.

Мара Пепеляшка,и Айси ще се научи да плува,стига да го водите често до рекички и язовирчета zz_211.gif .

Лиска си е мадамче отвсякъде ...голяма сладурана е и съм сигурна,че и тя спретва купони на стопанката си,които следва да бъдат прилежно споделени с нас mc_004.gif.

А,сега,мили дружки,как да кача клипче тук?Мога ли да го направя директно от компа или трябва първо да е качено в някакъв сайт с регистрация?Още съм си индианче в тази област bm_008.gif ....

Поздрави и много целувки за всички! gb_023.gif

User's Signature

#9610 Потребителят е офлайн   Lissa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 03:04 PM

Цитат(marapepelia6ka999 @ Sep 29 2009, 02:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Като картинка е.
А всички тези фигурки на прозореца как оцеляват? Айси ще им види сметката за нула време. Откак е у нас ходя след него досущ като след малко дете. Мразя безпорядъка и така и не свикнах с разхвърляните му играчки. Току му ги събирам, а той веднага се втурва да ги разхвърля. Щерката се научи по-бързо от него... ab_041.gif

smile.gif ами фигурките оцеляват тъй като са на високо и тя не може да се добере до тях!!! Единствено стои на прозореца под строг контрол и наблюдение! smile.gif

#9611 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 October 2009 - 03:55 PM

Цитат(Megian @ Oct 1 2009, 12:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А,сега,мили дружки,как да кача клипче тук?Мога ли да го направя директно от компа или трябва първо да е качено в някакъв сайт с регистрация?Още съм си индианче в тази област bm_008.gif ....

Препоръчвам да го качиш в youtube - след като използвай Вмъкни YouTube - намира се вляво от полето за писане на ново съобшение, под емотикончетата. Успех!
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема