marapepelia6ka, Айси и Цезар изглеждат чудесно заедно и е супер, че се разбират и си играят.
А ако се вгледаш в снимките, които си качила тук - ами двамата много си приличат по позите, които заемат, че и по външност (изключвам цвета)!
Нищо чудно - хъските са "брат'чеди" на шпицовете!
Големи образи са двамата "офис-работници", а Айси вече въобще не прилича на бебока, дето ни показваше тук - порасна ти момчето, да ти е живо и здраво!
А за историята ти с пръчката и очето на Айси - много се радвам, че се е разминало. И ние имахме подобен инцидент, когато Линда беше малка, и оттогава вече не й хвърлам пръчки. Научих я да играем на "Донеси!" с топката - пробвах всякакви размери, но тенис-топката се оказа без конкуренция. Лошото е, ако забравя да я взема, като тръгваме на разходка - целият парк научава за това, Линда лае и се изказва по мой адрес, докато ушите ми започнат да дават "заето"!
Не разбирам кучешки, ама май долавям нещо от рода на "Заспала шматка! Пак ли ми забрави топката? Аман вече - няма да се научиш, не знам какво да те правя!

Хора, вижте я тая - заплес и половина, къде й е акъла, забравя НАЙ-ВАЖНОТО!"
Веднъж се наложи, след подобни гневни тиради (при положение, че хората в парка се спираха да гледат и да се чудят какво става) да оставя Линда с Иван на една пейка да си лаят и да се върна за топката...
Е, оттогава не я забравям, щото знам какво че чака!
Меги, съчувствия за "космопада" - при теб черно-бял - класика!
Ние приключихме поредния такъв, чакам следващия... имам чувството, че таман порасне козинката -и почва да се скубе...
Поздрави и целувки на всички!