Много котки имат нужда от помощ, Пловдивска област кастрация, лечение, дом
Публикувано: 09 January 2011 - 10:03 PM
Публикувано: 17 January 2011 - 01:06 PM
Ще ги представям със снимки и инфо всяко в отделен пост (надявам се, че това не е проблем). Иначе поста ми ще стане огромен. Предварително се извинявам, че ще трябва да изтърпите 27 нови мнения. Ще ги описвам по реда и номерата, както ги водим в нашия регистър. И така:
№1 - Асия
Родена през декември 2009г, кастрирана, ваксинирана, обезпаразитена. Леко е плашлива, но само към непознати хора. С други котки се разбира добре, според мен избягва да общува с кучета.

Публикувано: 17 January 2011 - 01:17 PM
Брук е момиче (да не стане някоя грешка :)), родена е през Август 2004 година. Кастрирана, ваксинирана, обезпаразитена. Много гальовна котка. При първите ни посещения не идваше при нас да се запознае и доста време я мислихме за дивачка. Докато един път не дойде при мен и започна едно търкане и мъркане... Оттогава е редовна за подобни процедури.

Публикувано: 17 January 2011 - 01:24 PM
Бръмби е момче, роден е през Юни 2007 година. Гальовен, хубав и спокоен котарак. Млад е, обаче са му останали само 2 зъба. Той има обратна захапка и е страдал от някаква инфекция много време. През лятото го водихме на лекар с мисълта да направим нещо, ако е възможно. Доктора каза, че котето трябва да се лекува, но за целта трябва да има дом. Поради нямане на зъби, той не може да се храни с гранули, трябва или да се накисват или да се храни с мека храна.
Много, много се надяваме, че момчето ще трогне нечие сърце и ще има възможност да живее пълноценно.

а това е целия му "комплект", с който разполага

Публикувано: 17 January 2011 - 02:47 PM
Кривчо е възрастен, но много добър котарак. Роден е през 2000-та година. Кастриран и обезпаразитен. Винаги тича да ни посрещне и да се гали. Още като малък е претърпял някакв инцидент и оттогава върви на една страна, затова и е Кривчо.

Публикувано: 17 January 2011 - 02:53 PM
За Кукла знаете, че е възрастна, родена през 1998 г. Писах, че имаше здравословен проблем, сега стопанката казва, че е по-добре, но ще гледаме при първа възможност да и направим необходимите изследвания. Оказа се, че при нас няма възможност да се направят и трябва да я закараме в Пловдив. Тя не е кастрирана, понеже е възръстна и не се разгонва вече. Но е обезпаразитена. Тя също би се радвала да изживее остатъка от дните си в топъл дом.

Публикувано: 17 January 2011 - 02:59 PM
Родена е през Август 2004-та, кастрирана и обезпаразитена. Относно характера - зависи в какво настроение е. След кастрацията обеща да изяде и докторите и нас, но не беше излязла още от упойката. Понякога и се гали, понякога бяга.

Публикувано: 17 January 2011 - 03:06 PM
Тази ми е първата любимка още от първото ни посещение. Маца е родена през Октомври 2005-та, кастрирана, ваксинирана и обезпаразитена. Въпреки това, че живее с много други котки, тя предпочита да общува с хора. Не се бие или се кара с други себеподобни, но все гледа да се присламчи към някой човек.

Публикувано: 17 January 2011 - 03:12 PM
Това е уникален котарак! На около 5 години е, кастриран, ваксиниран и обезпаразитен. Той е най-гальовния котарак, който съм виждала някога. Ако решиш да клекнеш или седнеш, той веднага се качва при теб, прегръща те и започва да те ближе. Миналата неделя бях качествено олигавена от него. Наистина, просто е уникален :)

Публикувано: 17 January 2011 - 03:20 PM
Родена през Януари 2009-та. Кастрирана, ваксинирана, обезпаразитена. Името и казва всичко за тази котка. Тя си е Принцеса. Когато пожелае може да дойде да общува, иначе те наблюдава от разстояние и чака - ще даваш ли нещо вкусно или не? ако да, може и да видя какво даваш, ама иначе не ме интересуваш.

Публикувано: 17 January 2011 - 03:26 PM
Роден през Януари 2010-та, кастриран, ваксиниран, обезпаразитен. Първоначално го водихме "тъжното коте", преди да им научим имената. Като малък изглеждаше невероятно тъжен и разстроен. Сега вече е друга работа, сега той е весело и игриво коте. По план, вместно Сивчо трябваше да пътува той за чужбина. Но когато ги взимахме за ваксина и чип, той се изплъзна и се скри. Нямаше време да го търсим и взех Сивчо. Така че вече Пухчо продължва да чака свои хора. Може би е знаел, че са някъде тук и затова не поискал да пътува? Знае ли човек.
Ето така изглеждаше "тъжното коте":

но с времето всичко се промени :)