Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 10 February 2010 - 10:49 AM
Искам да ви се похваля също, че вчера нашето момче за първи път вдигна краче, докато пишкаше:) Изпитах направо такава радост, че вече се притеснявам за себе си:) Обадих се на приятеля си и той също реагира емоционално, което до някъде ме успокои, че може и да е нормална реакцията ми:) Тази сутрин и двамата го гледахме как ще си свърши работата с такъв интерес, че направо не е за разправяне, а той се притесни явно и не вдигна крачето:)))
Публикувано: 10 February 2010 - 03:17 PM
Публикувано: 10 February 2010 - 04:38 PM
Какво мислите за "SANAL Puppy" - витаминни таблетки за малки кучета, намерих го в един сайт и ми се стори подходящо.
Публикувано: 10 February 2010 - 04:54 PM
Иначе от витамините ВМП аз съм доволна дадоха ми ги във ветеринарната клиника за Кара (за укрепване на имунната
система) може да ги пробвате също така им давам Петнил за козинката
а за пърхота сменете шампоана може би е от него ние така се сдобихме с пърхот точно за изложбата от един шампоан
за черна козина -)))
Голяма мъка ми е писането айде да се оправя вече форумчето
до колкото разбрах вируси са го налазили
Публикувано: 10 February 2010 - 05:02 PM
Публикувано: 10 February 2010 - 05:02 PM
ПП: Между другото аз нямам проблем със сайта, поне не забелязвам.
Публикувано: 10 February 2010 - 05:44 PM
Какво мислите за "SANAL Puppy" - витаминни таблетки за малки кучета, намерих го в един сайт и ми се стори подходящо.
Подкрепям Цвети за витамини на Канина ГАГ Форте (те са за кости и стави), хубави са, а за очите: НЕ е нормално да текат!!! Мноо често това се дължи на храната, и мноо хора се оплакват от този проблем, които хрнаят с Роял Канин!
Други витамини на Канина пак не са лоши. Последния ни курс беше с полски витамини Фън - доволна съм, хубава козина, лъскава, енергичен е.
П.С. Форумът се оправи - браво
Публикувано: 10 February 2010 - 05:53 PM
Витамини, няма да помогнат в случая.
Публикувано: 10 February 2010 - 05:55 PM
Persona Grata кажи за тези витамини ФЪН
Публикувано: 10 February 2010 - 06:03 PM
Ами, какво би могло да помогне?
Аз предполагам, че е от храната, защото състоянието му беше по-добре, докато ядеше натурална храна. В момента обаче нямам възможност да готвя, яде Happy dog
Публикувано: 10 February 2010 - 06:09 PM
Persona Grata кажи за тези витамини ФЪН
Нищо не намирам в нета за тях, но ние ги купихме от "Добро хрумване", те са едни олеми хапчета, но миришат много хубаво на шоколад
Между другото за сълзите: когато го храних с РК (когато беше бебе ) нямаше отърваване от петна от сълзите!!! Спрях ли да му давам гранули, проблемът със сълзите изчезна!
Публикувано: 10 February 2010 - 06:11 PM
Ами, какво би могло да помогне?
Аз предполагам, че е от храната, защото състоянието му беше по-добре, докато ядеше натурална храна. В момента обаче нямам възможност да готвя, яде Happy dog
Сам си отговори на въвпроса
Публикувано: 10 February 2010 - 10:30 PM
може и да е алергия,но може и да има някъкво възпаление.Виж дали са му зачервени
конюктивите.Шая като беше малка имаше подобен проблем,много й сълзяха очичките
и ни дадоха капки Тобакулин,от който се оправи.Заведете кучо на лекар все пак
Витамини не им давам,освен петнил и бирена мая.
Сега се сетих да ви питам мажете ли им лапичките с вазелин,сега в този сняг и студ
много им изсъхват и преди и след разходка ние се омазваме хубаво.Странно как обичат
да ближат всякакви такива мазила
Публикувано: 11 February 2010 - 11:15 AM
Помогнете ми със съвет.Сега се обади сина ми ,нашия съборил покривката и счупил захарницата.Ял е захар 300% и ме е страх да не направи някой диабетичен шок.Обаждах се на доктора ,той ме посъветва да не му давам днес цял ден да яде.
Притеснявам се че няколко часа ще е сам .Кажете какво да правя?
Още едно въпросче.Да му поставя ли противогъбична ваксина?Слагали се от 2 до 4 .Попитах доктора той ми каза че е желателно ?Някой от вас слагал ли е .Миналото ми куче беше с гъбички и краста .Вярвайте така и не се намери кой да го оправи когато можеше.Като намерих доктор нещата бяха хронични.И така 5 години.
Публикувано: 11 February 2010 - 12:15 PM

Публикувано: 11 February 2010 - 02:39 PM
Сега ще експериментирам.
Кара и Цвети, аз му мажа лапите и муцуната с тоалетен вазелин в най-студените дни. Ближе го като деликатес направо.
Дари, направо съм потресена от тези французи, могат да се самоубият с нещата, които поглъщат. От къде този апетити? Човек ще си каже, че не са хранени
The girl, ще й се вдигнат пак ушетата, щом веднъж са били вече правички.

Вход

Горе
Цитиране +