Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 14 May 2010 - 01:57 PM
Публикувано: 14 May 2010 - 02:55 PM
Chiita ,забелязвам че и при нас около 90% от хората си водят кучетата на повод.Ами нормално е .Ако и те са попадали на такива "разбирачи"от които всички явно сме се опарили.
Не просто времената станаха абсурдни за всички ни - за хората и за животните.
Публикувано: 02 June 2010 - 10:43 AM
Елате на Сангрия парти
06.06. - 16 часа - София - Лозенец
Един прекрасен следобед - едно направено добро!
Заповядайте отново на купон с нас и подкрепете животинките в приют Богров!
06 юни неделя 16 часа бул.Джеймс Баучер 23 кв.Лозенец - София

Ще се радваме да ви видим отново
За да опресним спомените - вижте как премина чаеното ни парти с вас миналия месец:
http://arsofia.com/bg/tea-bg /
Ще ни бъде приятно да се видим отново, доведете и приятели -все пак, колкото повече, толкова повече!
Ние очкаваме вас,
а вас отново ви очкават изненади
Темата за Партито
Публикувано: 09 June 2010 - 01:43 AM

Публикувано: 09 June 2010 - 12:09 PM
Публикувано: 10 June 2010 - 10:38 AM
PHILIPOPOLIS, в 09 June 2010 - 10:51 PM, написа:
Публикувано: 10 June 2010 - 10:41 AM
lonesome, в 09 June 2010 - 02:07 PM, написа:
Това едва ли ще помогне , единственото е ,че ще имаш мокро куче в колата
Публикувано: 10 June 2010 - 11:48 AM
Относно за цитата на PHILIPOPOLIS...и аз съм на мнение ,че трябва да се подкрепяме (кучкарите).Много се ядосвах,когато в къщата плюеха против кучетата!И да аз съм на мнение ,че едно дете може да живее заедно с куче и това няма да му навреди по никакъв начин(разбира се зависи от кучето)!!!
Да ви споделя една новина - декември месец,живот и здраве ще си имаме бебенце и за миг не си и помислих да махна Чара!!!
Сега постоянно се карам и споря с майките,които ме упрекват ,че имаме куче в апартамента и чакаме бебе.Казват ми ,че дори и кучето да не влиза в стаята на дедето аз пак съм щяла да разнасям косми и болести
Писна ми от хорската глупост и невежество!!!!
Спирам до тук,че пак се разпалих

Публикувано: 10 June 2010 - 02:48 PM
Аз малко упреквам хора( безгласно естествено, всеки си има право на избор) , които взимат куче, след година две решават да имат деца и после се чудят как да го разкарат. Все пак би трябвало да си достатъчно разумен да си прецениш всички възмножни варианти преди да вземеш кучето. Нали предстои да го гледаш (пожелавам на всички) петнадесетина години. Ако неможеш вземи си хамстер. А да не говорим, че има и хора, който изобщо не си правят труда да търсят нов дом. Просто ги откарват някъде си и ги зарязват на улицата.
Аз като млад човек, на който му предстоят тепърва деца и семейство никога не бих си изхвърлила кучето. Това е и една от причините да не взимаме ( още
А относно BigBrother съм много разочарована. Хич не даваха Шанелчето и Рая. В началото само следях да ги видя. Ако бях аз, само тях щях да снимам
Ох, много се отплеснах, поздрави на всички и на косматите муцунки
Публикувано: 10 June 2010 - 06:21 PM
На мен ми беше много чудно как ще реагира Навара ,като види бебето
Въпроса с космите и чистенето ,трябва накой да ти помага иначе ще ти е трудно ( имайки предвид ,че ще пускаш на ден по около 5 перални и тези миниатюрни дрехи трябва да се гладят и после да се заемеш с режима на бебо-хранене-къпане-чистене),ако можеш да убедиш поне една от бабите ще е чудесно
Та мисълта ми беше (и аз се улях )
Публикувано: 11 June 2010 - 08:18 AM
Благодаря ви за разбирането ,макра че не съм се съмнявала във вас.Аз прецених,че Чара може да живее с бебе ,тъй като компанията ми е само от млади майки и постоянно сме заедно с дечурлигата и Чара(въпреки ,че получавам упреци от тях).Децата и бъркат в носа,дърпат и ушите,а тя им се радва и ги ближе.Лошото е ,че ги разревава често като им краде играчките и ги дъвче и олигавя,но това едва ли ще е проблем за съвместно съжителство.Пък и диването се е кротнало малко.Вече не прави бели и слуша като и се каже нещо.
Относно бебето ще имам много помощници,които още от сега заявяват желание да ми помагат.Разбира се на първо място е майка ми

Публикувано: 11 June 2010 - 10:32 AM
The Girl,честито! Въобще не се притеснявай, чудесно ще се разберат бебо и куче!!!Трябва да обмените опит с jurko,нали и те са с малко бебе
Публикувано: 14 June 2010 - 09:49 AM
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА КУЗМОВИ
The Girl новината е страхотна.Пожелавам ти успешно износване и раждане /както разбрах са две бебенца/.Моя син беше на 1,8 месеца сато взех куче- моя незаменим пекинез.Две бебета гледах .Взаимно си ядяха от храната и кой знае колко косми е изял сина ми от кучето ,а няма да казвам че и играчките им бяха общи.Как да ограничиш едното да не взема от другото.Само чистенето и бърсането ще са в повечко .
При нас разходките са късно вечер и рано сутрин.Горкия сам си търси сянката и направо от хлиптене не може дъх да си поеме.Трябва да нося и аз вода по разходките.

Вход

Горе
Цитиране +