Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#1401 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating
Публикувано: 21 July 2010 - 12:13 PM

Показване на мнениетоChiita, в 21 July 2010 - 11:58 AM, написа:

А, според мен по-добре нашийник :mg_062:

Аз мислех,че заради дишането не е много добре нашийник...но щом казваш вярвам ти :md_064: Еми май и аз ще направя като Чарли...ще взема и нашийник и ще ги сменям ...Благодаря
User's Signature

Качена снимка

#1402 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 July 2010 - 12:19 PM

Аз искам да попитам има ли начин да се намали нагона на мъжки френски булдог, без да бъде кастриран. Четох, че някога в природата, когато са живели на глутници, някои от мъжките кучета никога не са си удовлетворявали страстите, но това не им пречило да водят нормален живот.

Ако беше женски щях без колебание да го кастрирам, но за мъжките споделям тази теория и ми се иска да не се налага. В момента обаче може да се каже, че хормоните му създават проблеми. Скача на всички млади и женски кучета. Даже днес избяга на улицата, гонейки едно малко бездомниче. А също стана и агресивен към кучета. Това отминава ли с годините и има ли начин да се контролира?
User's Signature

Качена снимка

#1403 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 12:31 PM

Показване на мнениетоValka, в 21 July 2010 - 12:18 PM, написа:

Аз мислех,че заради дишането не е много добре нашийник...

Aко кучето има проблем с дишането и нашийника му пречи ,естествено , че трябва да използвате нагръдник.Но кученцето е още много малко за да проявява някакви проблеми с дишането.
User's Signature

Качена снимка

#1404 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 12:35 PM

Показване на мнениетоCh@Rlie, в 21 July 2010 - 12:24 PM, написа:

Аз искам да попитам има ли начин да се намали нагона на мъжки френски булдог, без да бъде кастриран. Четох, че някога в природата, когато са живели на глутници, някои от мъжките кучета никога не са си удовлетворявали страстите, но това не им пречило да водят нормален живот.

Ако беше женски щях без колебание да го кастрирам, но за мъжките споделям тази теория и ми се иска да не се налага. В момента обаче може да се каже, че хормоните му създават проблеми. Скача на всички млади и женски кучета. Даже днес избяга на улицата, гонейки едно малко бездомниче. А също стана и агресивен към кучета. Това отминава ли с годините и има ли начин да се контролира?

В природата живеят с други мьжки екземпляри ,които съответно доминират и всеки си знае мястото , това е по скоро въпрос на йерархия.Чарли също инстиктивно се опитва да сьздава някаква йерархия и затова скача-възмажава и иска да си знае мястото и ако може той да доминира.
За теб, въпроса опира до възпитание и принизяване в йерархията.Има много хубави теми в раздела "Възпитание" ,разгледай ги , а и там има наистина хора ,които разбират от тези неща.
User's Signature

Качена снимка

#1405 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 12:40 PM

Благодаря, Чийта. Сега ще разгледам, просто исках да знам дали е възможно чрез възпитание, както ти се изрази.
User's Signature

Качена снимка

#1406 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2010 - 11:52 AM

Привет и то нас,приятели!Да не си помислите ,че сме ви забравили.
Моля за извинение ,че толкова време не съм писала ,просто така се случи.Ангажименти ,работа и какво ли не - претрупано ежедневие.
Чета ви и ви се радвам от сърце ,гледам снимките във фотото и все повече се убеждавам ,че сме се спряли всички ние на най - добрата порода кучета.
Джестър Ван Крюгер /това е продължението на името ни/е вече почти на 9 месеца.Това е най забавното същество ,най миличкия звяр на света и най - своенравния индивид който познава.Почти нямаме маса в хола щото е изядена /всички ъгли които бяха от дърво/,столовете са за смяна ,два ,три чифта сандали и чехли и накрая диоптричните ми очила са с пукнато стъкло и назъбени и изкривени дръжки.НО АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ГО ОБИЧАМ ,ПРОСТО ЗАЩОТО Е ТАКЪВ-БАНДИТ И ХУЛИГАН.
Започнахме да кротваме /поне за сега е така/,да се обучаваме на команди .Прави ми впечатление ,че е страшно попивателен особено ако в ръката ми има вкусотийка.
Искам да споделя ,че може да ви е от полза .Наскоро в зоомогозина купих храна за булдоци - със специална вълнообразна форма,незнам дали мога да споделя името на храната да не ме "плясне" по ръцете Админа.Страхотна вкусотия.Веднага я пробвах/всяка купена храна на кучето се души или пробва от моя милост- не преувеличавам защото бях купила мухлясала наскоро/.Най интересното е, че не предизвиква газове и наистина е така.Явно е съобразена с пръдльовците .Който се интересува да ми пише на лични.Горещо я препоръчвам.
Пак ще наминавам като ми остава време.За сега си останете с пожелания за дълги разходки и игри.И по малко жега.

.

#1407 Потребителят е офлайн   Bullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Фотография
Публикувано: 11 September 2010 - 08:49 AM

Здравейте :re_037:

Имаме френско булдоче на почти 6 години и син на 3 :))) Когато малкия се роди Булет беше на 2 години и беше изпратен да живее при родителите ми, които също обичат кучета, особено френчита :)) Преди години, когато бях малка имахме френски булдог и те са запленени вовеки от тези тазманийски дяволчета :ab_041: Гледаха го много добре, виждахме се всяка седмица и може да се каже, че Стефчо /синът ни/ израстна в контакт с нашия бандит. От доста време мислим да си приберем Булет, много ни липсваше, въпреки че се виждахме често - ИЗОБЩО не е същото :) И преди няколко дни най-сетне се случи случката. Вече сме четирима у дома :))) Понеже се преместихме , докато той живееше при родителите ми малко се притеснявах как ще свикне с новото си място, с новото си легло, с непрекъснатия контакт с малкия :) Оказа се, че свикна от самото си влизане. На всичкото отгоре е много послушен и спокоен - като го знам какво торнадо е иначе. Порсто като му видя доволния поглед и като се гушне в мен ми се насълзяват очите. Сега си мисля, че можеше и по-рано да го приберем, но каквото такова. Важното е , че сега е с нас и в момента доволно похърква в чисто новата си "котурка" :)))

Ами, това е, всичко си казах :ab_041: Много се радвам, че има такъв форум, направо се изненадах! :af_089: Ставаме редовни посетители и се надявам, че ще се запозная с много любители на тази невероятна порода :))
User's Signature

Стефчо е на 3г. и 1м.

Bullet е на 5г. и 8м.

#1408 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating
Публикувано: 14 September 2010 - 08:32 PM

:mg_062: :mg_062: :dog: :dog: :dog: :beer:
User's Signature

Качена снимка

#1409 Потребителят е офлайн   RS6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2010 - 03:16 PM

Да ви попитам - защо кучетата ядат изпражнения?
Днес с Айк бяхме на една полянка и докато стигна до него, той доволно изяде едно кравешко..... :zz_020:
Много го пердаших после, и сега ми е гузно.....
User's Signature

Качена снимка

#1410 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2010 - 10:32 AM

За кравешките....вероятно са му вкусни.Не случайно за кучетата е голям деликатес "зеленото" непочистено телешкошкембе,богато е на храносмилателни ензими.
User's Signature

Качена снимка

#1411 Потребителят е офлайн   deesi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 September 2010 - 03:26 PM

Здравейте, може ли да ми дадете инфо за козината и как се поддържа. Някъде четох, че е като при мопса-непрекъснато си сменя козината , другаде, че е лесна поддръжка т.е. нисък косопад. Ще се радвам ако ми дадете и повече инфо като цяло за отглеждането на тази порода кучета.

#1412 Потребителят е офлайн   niko2010 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 September 2010 - 01:20 AM

здравейте и от нас.нашето френчи е почти на четири месеца вече,но не знаем дали това е мястото на,което да се представим...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1413 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2010 - 11:23 AM

Здравейте! Невероятен сладур е :wub: Разкажете повече за него :smile:
User's Signature

Качена снимка

#1414 Потребителят е офлайн   dELpI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2010 - 11:33 PM

Колко дни след 3-та ваксина може да излиза ?
User's Signature

Levski Sofia 1914

#1415 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2010 - 12:31 PM

за най-сигурно поне 10... :)
User's Signature

Качена снимка

#1416 Потребителят е офлайн   juji21 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 05 October 2010 - 04:56 AM

ИСКАМ ДА СИ ВЗЕМА ФРЕНЧИ , НО НА МНОГО МЕСТА ЧЕТОХ ,ЧЕ ПОСТОЯННО ПЪРДЯТ ,ИМАТ ЛОШ ДЪХ , ВИНАГИ ОТДЕЛЯТ СЕКТЕТ ОТ УСТИТЕ СИ И КОСМИТЕ МНОГО ИМ ПАДАТ ???? АЙДЕ МОЛЯ ВИ ОТВОРЕТЕ КОНКРЕТНО ЗА ВАШЕТО КУЧЕ И БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ЧЕСНОСТА :))

#1417 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2010 - 08:33 AM

Не,не е вярно!
Всичко това ,което сте описали ,говори , че кучето има здравословни проблеми.Здрав френч няма такива симптоми.

PS:Можеше да не правите нова тема , а да зададете въпроса си в няколкото други подходящи теми.Темата ще бъде слята.
User's Signature

Качена снимка

#1418 Потребителят е офлайн   juji21 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 05 October 2010 - 09:48 AM

http://cosmopolitang...ost_9138_0.html ВИЖТЕ ТУКА МАЛКО ПРЕДИ КРАЯ НА СТРАНИЦАТА ИМА 13 ПРИЧИНИ ДА СЕ КУПИШ ТАКОВА КУЧЕ ?? ДОСТА МЕ ПРИТЕСНИ ТОВА ИНФО :ud_009:

#1419 Потребителят е офлайн   KAIPY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2010 - 11:31 AM

Не си вземайте Френски булдог ,всичко което го четете е Вярно !!!!! Освен това те дишат, хранят се, бягат, лаят, гледат, чуват и ред други гадни неща правят!!!! Изобщо отвратителни са , ако знаеш колко нагло и безпардонно спят , направо отврат.
User's Signature

Качена снимка

#1420 Потребителят е офлайн   kle500 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2010 - 11:36 AM

Показване на мнениетоKAIPY, в 05 October 2010 - 11:36 AM, написа:

Не си вземайте Френски булдог ,всичко което го четете е Вярно !!!!! Освен това те дишат, хранят се, бягат, лаят, гледат, чуват и ред други гадни неща правят!!!! Изобщо отвратителни са , ако знаеш колко нагло и безпардонно спят , направо отврат.

И аз заставам зад това твърдение. Нищо човешко не им е чуждо... :ba_025:

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

7 потребители четат тази тема