Да, разходките започват около седмица след третата ваксина
Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 29 November 2011 - 10:59 PM
Да, разходките започват около седмица след третата ваксина
Публикувано: 29 November 2011 - 11:12 PM
Има теми свързани с възпитание и обучение, хигиенни навици и т.н.т. които ще ти помогнат за отглеждането на кучето.
Публикувано: 29 November 2011 - 11:20 PM
Публикувано: 30 November 2011 - 12:32 AM
keli, в 29 November 2011 - 11:03 PM, написа:
Мога ли да попитам(ако не е много не-учтиво) на каква възраст си?

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))
Публикувано: 30 November 2011 - 12:57 AM
Публикувано: 30 November 2011 - 07:07 AM
Публикувано: 30 November 2011 - 10:46 AM
Малка си....но същевременно си достатъчно голяма да се грижиш за куче.....щом се интересуваш това е добре. Дано наистина вземеш правилното решение или по точно семейството ти също да разбере за какво става въпрос....защото финансово едва ли зависи само от теб :)
Не ти се нахвърлям.....просто всички ти казахме,че може да се поровиш малко из форума, не само този за френски булдог,а в целия дог.бг и да отговориш на много от въпросите си.
В началната страница на форума (dog.bg)...преди да влезеш на френски булдог има форуми за обучение и възпитание,
има и форум - "да запазим и развием породите"-защо да си вземем породисто куче и т.н. И там, и тук има теми за храната.....за грижите - почистване на уши,очи,къпане,нагръдник или нашийник............. и всичко което се сетиш....
Кучето,което си си сложила на профила е много хубаво и е родословно....само имай предвид,че кучетата "от 300-500 лв." няма да станат такива......90% от тях са с малки глави,по-слаби и с малки опашки.....надявам се сега разбираш какво имаме предвид .....в темата Фото,моля сама можеш да направиш разликата,но най-основната причина е ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА КУЧЕТАТА,КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАТ,което се опитахме да ти обясним с bojkataraa....
Приятен ден !!!
Публикувано: 30 November 2011 - 11:38 AM
Попитах за годините, защото както се оказа, детето е на 12г. и не съм сигурен(а може и да съм) дали има представа какво иска!
Ясно ми е, че Френчи е сладко кученце с чипа муцунка което "крещи" ела и ме нагушкай(поне за деца на нейната възраст)!
Но това е живо същество, което има своите нужди, извеждане, хранене, внимание,къпане и четкане...!
Но детето ще порасне, ще започне да се заглежда по момчета, ще ходи по купони и кафета, ще му се спи до късно...!
Мама и тати ще ходят на работа и няма да имат възможност да се занимават с домашния любимец!
Тогава!
Кученцето ще е пораснало и няма да е толкова сладко и атрактивно за детето както новите неща в живота, напиращи от нормалното развитие на един тийнейджър!
Какво става с кученцето ТОГАВА???
Естествено сега очаквам отговор от типа: Не аз много ще се грижа, много ще го обичам, ще го обучавам и ще му отделям всичкото си свободно време!!!
И съм сигурен, че детето няма да излъже, но само защото има желание и в момента наистина мисли точно по този начин!

Публикувано: 30 November 2011 - 01:23 PM
Публикувано: 30 November 2011 - 09:14 PM
А Keli....ти мило вече започваш да задаваш малко глупавки въпросчета
Не е нужно да ходиш на изложби или където и да било......просто си взимаш куче-каквото и да е то и си го гледаш. Това,че евентуално може да е родословно ( в което малко се съмнявам) не означава ,че трябва да го водиш някъде извън областта ти ..... и понеже няма да ме послушаш и да прочетеш малко из темите,а ще задаваш всеки безмислен въпрос тук.....аз спирам да отговарям ! Не се сърди-сладка си,но мисля,че достатъчно всеки от нас се опита да ти помогне
Публикувано: 30 November 2011 - 10:01 PM
Публикувано: 30 November 2011 - 10:06 PM
Публикувано: 30 November 2011 - 10:31 PM
berguni, в 30 November 2011 - 10:01 PM, написа:
Ние досега се счупихме да и обясняваме за болести и проблеми
Нека спазваме добрия тон :)
МОД

Вход

Горе
Цитиране +