Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 18 May 2009 - 09:26 AM
Важното е вие да сте доволни от решението.А иначе ви предстоят много прекрасни мигове с новия ви домашен любимец.
И още нещо , надявам се , че всичко ,което през този период на търсене прочете и видя,няма да се забрави и ще продължиш ,поне(!) да пазиш породата.Успех.И ще чакаме редовно снимки.Като гледам, май майката е рода на наш Леонардо.
Публикувано: 19 May 2009 - 01:07 PM
още около 8 дни, започнах като се разхождам из Младост и да се заглеждам в кученца и да си мисля кое от тях ще ни стане приятелче за разходка, вече тотално изперках
Публикувано: 19 May 2009 - 01:23 PM
За жалост ние още не сме намерили в квартала друго френчи, с което да играе и да може да издържи на начина на игра на Тара, защото честно казано другите кучета не успяват, доста е буйна..

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 20 May 2009 - 01:00 AM
Публикувано: 20 May 2009 - 12:17 PM
infetka, в May 19 2009, 12:07 PM, написа:
А кой е бащата? Че е бял е ясно , то се вижда от кученцата.Чисто бял без тъмни петна по тялото или имаш предвид без тези точки на бялото?
А дали ще станат далматинести зависи дали майката е хетерозиготна по този ген(ако наистина бащата е рецесивен по него ) ,тогава има някакъв шанс ,част от кученцата да нямат далматинска окраска.
ПС:Изчакайте малко с разходките , поне да минат ваксините ;а и малките току що са навършили един месец, колкото по-дълго останат при майката ,толкова по-добре за тях
Публикувано: 23 May 2009 - 11:25 AM
бебето няма да остава повече от 4ри часа само, и то само 2-3 дни в седмицата, докато си взема отпуска юли
Публикувано: 23 May 2009 - 12:52 PM
Само един сьвет за храната.Първите дни най-добре да се храни с това ,което е яло при майка си.постепенно се преминава към друга храна(това ако има разлики в храната,може и там да си го хранят с тази)Разпитай ,добре собствениците на женската.
Публикувано: 23 May 2009 - 02:43 PM
това че тя няма родословие...според мен не трябва да те притеснява....нали пак ще си е твоето кученце което ще обичаш и за което ще се грижиш...
Поздрави..и ти пожелавам да имаш само хубави моменти с ЛАЛА ...
Публикувано: 23 May 2009 - 08:53 PM
мисля първата ми работа като я взема е да отида с нея на ветеринар, да види как й е паспорта, как е и кога да отида за следваща ваксина. Говорила съм вече с ветеринарите наблизо и изобщо не знам какво друго....чувствам се все едно чакам щъркела с бебето...фууу
Публикувано: 23 May 2009 - 09:30 PM
infetka, в May 23 2009, 07:53 PM, написа:
мисля първата ми работа като я взема е да отида с нея на ветеринар, да види как й е паспорта, как е и кога да отида за следваща ваксина. Говорила съм вече с ветеринарите наблизо и изобщо не знам какво друго....чувствам се все едно чакам щъркела с бебето...фууу
казвам се Симона просто сам с регистрацията на мама....
С млякоо ...
Поздрави и Лека Нощ...
Публикувано: 24 May 2009 - 12:14 PM
А колкото до млякото, че не било полезно, това за пръв път го чувам и ми се вижда меко казано странно

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

Вход

Горе
Цитиране +