Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 23 June 2009 - 11:27 AM
Здравейте, регистрирах се във този форум и се надявам , че хората тук ще ми помогнат с въпросите които имам относно породата френски дулдог. Моето куче е на 3 мес. и е много палаво, всеки ден ми поднася нови щуротии. Все още не го извеждам на вън, но до една седмица и това ще стане.
Публикувано: 24 June 2009 - 12:31 PM
като за начало искам да попитам за храната. Вече е на 3 мес. и я храня с ROYAL CANIN mini jr по 150 гр дневна дажба, обаче прочетах ,че е добре да и се дава ROYAL CANIN medium jr. По колко грама е добре да и се дава и по-добре ли е да и давам ROYAL CANIN medium. Имам я от 1 месец и е надала с 2 кг
Публикувано: 24 June 2009 - 12:36 PM
френския булдог е средна порода, значи най-добре е медиум джуниър..отзад на опаковките пише по колко грама в зависимост от това колко е голямо кученцето и колко се очаква да е теглото му в зряла възраст, но мисля че беше над 150 грама...може да помолиш и за брошури на ройал канин би трябвало да ги има в зоомагазините или ветеринаря ти, в тези брошури пак я има табличката с грамовете дневно
Публикувано: 24 June 2009 - 01:54 PM
ами по добре е да храниш френчито ти с роял канин медиум джуниър.....защото френските булдоци са от средните породи... а за дневната дажба....на всяка храна има таблиичка,но ако я вземаш на сипно също би трябвало да те оведомят...
ами да ви кажа аз мисля че про план е по-подходяща храна....но това си е лично мое мнение..
ами да ви кажа аз мисля че про план е по-подходяща храна....но това си е лично мое мнение..
Публикувано: 26 June 2009 - 01:02 PM
magiz, в Jun 25 2009, 08:17 PM, написа:
Ивии наистина клипчето е интересно.....(поне за тези които разбират английски)

нАистина клипчето е много интересно
Публикувано: 27 June 2009 - 10:59 PM
Дойде момента и аз да представя новия член
на нашето семейство
Hard Black Jack Sinead O'Connor
на нашето семейство
Hard Black Jack Sinead O'Connor

Вход

Горе
Цитиране +