Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 29 January 2009 - 05:10 PM
Цитат
Хей.....Невероятно идеен и сладурски е този гащиризон, до сега не съм виждала такъв!!! Страшни сте с него :wub:

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 29 January 2009 - 05:25 PM
Безкрайно се учудих един ден преди два месеца, когато получих писмо от развъдчика с молба да измеря кучето на височина , широчина , гърди и т.н. Всичко стана ясно когато получих по пощата малкия пакет и го отворих , беше с много мило писмо вътре и инструкции за употреба ;D
А ,манекенката въобще не се зарадва, започна да се мьчи да го сваля със зъби.Затова на снимката е с такъв нещастен поглед , след "караницата" B).
Публикувано: 29 January 2009 - 05:31 PM

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 30 January 2009 - 09:35 AM
Цитат
Ако искаш ще ти го снимам разгънат.
Ами би било супер, мерси. :blink: А то с копчета ли е отдолу?

Публикувано: 30 January 2009 - 10:28 AM
Цитат
Учудена ;D,по скоро чувствата са възмущение и обида ;D
Цитат
ще го снимам довечера.Не ,няма копчета отдолу.
Публикувано: 06 February 2009 - 11:36 AM
Цитат
;D ;D ;D и аз й се кефех, много сладка беше. Напомни ми за Рапан, каракачанчето от " Господарите"

Публикувано: 17 February 2009 - 10:56 AM
Трябвало е обаче някакъв по-актуален и примамлив текст да си измисли ... нещо тип :
Цитат
П.П.: Иначе комбинезона ви е много готин! :meche: :meche:
Публикувано: 17 February 2009 - 10:59 AM
Цитат
"saposnanstvo
Цена: 20 BGN
Порода : Френски булдог
Данни : Тригодишен красавец - френски булдог иска да си има дечица. Търсим майка "
Само заглавието казва всичко....... ;D

Публикувано: 17 February 2009 - 11:07 AM
Порода : Френски булдог
Данни : Продавам женско кученце френски булдог тигрово с всички ваксини и паспорт, със собствени родители
Интересно щеше да е, ако родителите бяха чужди..... ;D
Да не говорим пък за друга обява, която не само ме възмути, а направо ме ядоса. Продават кученце на 8 месеца, за което когато видях снимката, ми стана адски мъчно. То горкото хърбавичко, още не изправило ушите, с нещастен поглед. Явно, обаче, спешно заминаващата му стопанка смята, че е положила достатъчно грижи и го беше оценила по достойнство с доста "скромна" цена..... :huh:

Публикувано: 17 February 2009 - 11:37 AM
Или пък продажби на по-големи 1-2 годишни, което вече хич не го разбирам ,отгледал си го и го продаваш после.Дано си намерят своите хора.

Вход

Горе
Цитиране +