Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 03 November 2009 - 03:42 PM
Веднага почна да го яде гладника,но не му се стори вкусен, и да ходи по него нещо първо не му допадна ама накрая почна да тича. Май му хареса на сладура.
Публикувано: 03 November 2009 - 06:40 PM
прави впечатление
няма майки с дечица и цял следобяд днес си играха на воля
Публикувано: 05 November 2009 - 05:35 PM
Голям сладур..
Много хубава дрешка..
Може ли да ме ориентирате в цените на дрешките..
Благодаря
Дрешката, която му купих аз, струваше 23 лв. В магазина имаше най-различни цени, но най-скъпата мисля, че беше около 30 лв. Честно казано, Чарли не си харесва дрешката засега, но се надявам да свикне, за да не настива
Публикувано: 05 November 2009 - 05:51 PM
И ние смятаме да вземем на Джако дрешка за вкъщи и дрешка за навън.. За навън сме харесали една черничка, много симпатична..
Чийта мисля че беше казала, че зимата най- много им замръзват ушите.. Но няма приспособления за уши..
Публикувано: 05 November 2009 - 06:04 PM
Весели игри сред снега от нас на всички батковци и каки
Публикувано: 14 November 2009 - 06:23 PM
Явихме се на експертна оценка, написаха ни някакви работи, малко от които разбирам. Оценките ни са добър и много добър, трябва да се опитам да напиша нещата от листа и някой да ми ги разкодира.
Писах на Атанас Христов за да го питам какъв е регламента на развъдната ни дейност.
Снимки след малко вфотото, включително на шашната Лала в ринга, хохох.
Публикувано: 18 November 2009 - 10:10 AM
Току що се регистрирах във вашия форум,защото съм страшен почитател на кучетата.Преди 3 години умря пекинеза ми /на 9 години с хиляди болести/ и бях решила че повече няма да вземам куче но уви...........В момента чакам да поодрасне френското ми булдоче което ми е подарък от близки приятели.Не съм и предполагала че така ще ме зарадват.Просто нямам търпение да си го взема у дома .В момента малките французи са на 10 дни .От момента на добрата вест не съм спряла да търся информация и съмишленици .Така попаднах на вас.Кучкаря си е кучкар и който е свикнал с куче като че ли му остава за цял живот.Много е тежка раздялата,но така се случва в природата.
Надявам се че мога да разчитам на компетенто мнение от ваша страна.
Приятен и ползотворен ден на всички.
Публикувано: 18 November 2009 - 11:20 AM
darito_71
Добре дошли! :)
Чудесно куче сте си избрали, наистина големи сладури са френчита! Ще си имате един много добър приятел! Пожелавам Ви много-много нзабравими щастливи моменти с него!
И наистина е хубаво, да изчакате докато порасне (поне да стане на 40-45 дена ).
Успех с кучо!!!
Публикувано: 18 November 2009 - 11:47 AM
Радвам се,че булдочешката банда се увеличава все повече,
поздравления за избора и от мен и с нетърпение очаквам да видя снимки на малчо

Вход

Горе
Цитиране +