Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 18 November 2009 - 12:19 PM
Относно вземането знам че по дълго при мама е по добре, но си мисля че като ме извикат да си го взема, не става да имам някакви претенции.Даже предложих ако трябва да се включа в изхранването на малчовците ,но ми отказаха.
Като начинаещ сигурно ще ви пришпорвам с въпроси ,но нали разбирате че съм страшно панирана първоначално.Малките кученца са като малки бебенца.Кое какво беше ,как беше съм позабравила.Така ,че ще питам.
Снимки ще има и още как.
Публикувано: 18 November 2009 - 02:01 PM
Бъдете сигурни, че ви предстой много смях от това обичливо същество.
И да споделя една забавна случка от тази сутрин с моя калпазанин. Вече се прави на мъж, не е бебе. Ще се пробва да п*шка прав. Първи опит доста сполучлив, до едно дърво. Позалитна, попотпря се, получи се. Втори опит до един храст, пак позалитна, ноооо като нямаше къде да се подпре и падна в храста. В един чемшир. Целия стана в листа и се изплаши, голямо квичене и аз от смях немога да го измъкна. Ама немога да ви опиша какво падане направи, без изобщо да се опита да се стабилизира, направо като талпа.
Публикувано: 18 November 2009 - 02:48 PM
Моята Хера ,беше такава непохватна...върви и се спъне или тича и изведньж се превърти или се блъсне някьде
А момчета ,докато бяха в кьщи от рано (някьде след 2-рия месец)започнаха да се опитват да вдигат крак , но го правиха някак си по инстинкт ,без да вдигат крака на високо , по скоро чишкаха на три крака , без да се опират на четвъртия
Публикувано: 19 November 2009 - 11:15 AM
Приятен и усмихнат ден на всички !
Публикувано: 19 November 2009 - 12:14 PM
Искам да споделя, че вече започна да проявява някакво отношение към мен
Публикувано: 20 November 2009 - 10:07 AM
Вече направо сте големи
Публикувано: 20 November 2009 - 10:18 AM
Честито
Публикувано: 20 November 2009 - 10:25 AM
Какво му беше станало, незнам.
Моя като се събуди и хапне е постоянно така, но не мисля, че е злоба, а някаква по-грубичка игра. Ръмжи само на пантофите ми, и ги хапе, като освирепял. Не ме оставя да ходя и го влача с пантофа
Публикувано: 20 November 2009 - 11:03 AM
оХо .. Не го оставяй да ти гризе пантофите ..
На 7 месеца, а какъв талант проявява в актьорството
Публикувано: 20 November 2009 - 05:19 PM

Вход

Горе
Цитиране +