Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 05 January 2010 - 01:45 AM
Публикувано: 05 January 2010 - 01:47 AM
Има в магазин Jusk от тези ролки и са по 2 лв.вчера минах и заредих за вкъщи 4 броя,че само те ме спасяват
Публикувано: 05 January 2010 - 03:45 AM
Има в магазин Jusk от тези ролки и са по 2 лв.вчера минах и заредих за вкъщи 4 броя,че само те ме спасяват
Благодаря, много ми помагате, ще потърся
Публикувано: 05 January 2010 - 09:46 AM
Малкото звяр е невероятен.С рани по ръцете и краката си сме.Ръмжим когато нещо не ни хареса и започна да лае.
А вчера сутринта докато си пия кафето ,малкият дрисльо се беше възкачил на крака ми и ме клецаше.Голям майтап.Инстинкт.Това значи ,че много ще го тачат като любовник предполагам.Така съм се смяла с него.Започна да ходи почти на всякъде докато преди го беше страх да излезе в коридора даже.
Имам въпросче.Една приятелка ми предлага клетката на нейното куче.Каза ми че е добре докато ме няма да стои в нея ,защото ще ми изръфа цялата покъщнина.Но как да го оставя затворен 6 часа ,при условие че клетката е голяма .Беше я купила за нейния кокер ,който беше много възрастен и последните му дни преди да го приспят го затваряше вътре защото не виждаше и не чуваше и се блъскаше по ъглите.Пълна трагедия.
Та както и да е .Четох за тоя метод на възпитание ,но имам чувството че ще вдигне блока на главата си от рев и скимтене ако го затворя.Има и нещо друго .Страх ме е да не наръфа някой кабел и да го убие тока.Незнам, дайте ми съвет приятели?
Публикувано: 05 January 2010 - 10:07 AM
Вземи клетката,която ти предлагат,голямо удобство е.Пробвай в началото да затваряш кучето за малко,
докато си там,после като посвикне излизай от стаята където е пак за малко и така докато се научи,в началото
е хубаво да усеща че си наблизо.Винаги му оставай играчки вътре.
Съвета ми обаче е да не го държиш в клетката повече от 3-4 часа.
Кабелите са голям проблем,хубаво е максимално да ги покриете,за да не стане беля.
Публикувано: 05 January 2010 - 01:57 PM
Днес още като се прибера ще го махна и дано да е хубаво времето че да го запера и да може да изсъхне.
Чак ме е яд на себе си, че понякога почвам да се вманиачвам.
Като малко дяволче е яд ме е като направи беля ама като го погледна и ми става мило.
Сега се научи като седнем на масата че се яде.Стои на земята и ако ви опиша как плачи между квичини мяукане и джавкане.Голяма терца е .
Публикувано: 05 January 2010 - 02:58 PM
че зак и лигите й течат като усети нещо за хапване.
Вземете на бебо легълце,на което да спинка и да не му е студено (мойте си ги изядоха,разкъсаха
им е да се гушкат в клетката)
Публикувано: 05 January 2010 - 03:01 PM
Публикувано: 06 January 2010 - 11:18 AM
kara and cveti аз бях споменала че ни подариха разкошна къщичка с допълнителна възглавница вътре .Цялата е от мек плат тип полар и съм му сложила две хавлиени кърпи да му е още по готино.Като го взехме първите дни квичеше искаше да спи при мене но си навих на ината и го научих да спи в нея.Де ръката ми вътре в къщата му де топлата бутилка/пак по ваша препоръка приятели/и стана.Но се съмнявам че тая къща ще оживее до месец най много.Плюс това той като стане на 4 месеца най много няма да може да се събира в нея.Яде като за световно взех да включвам около сухата храна моркови и ябълки.Тук таме попара със сирене и извара,а снощи му дадох и малко кисело мляко 0,1%/така ми казаха нискомаслено/.За секунди е омел всичко и чака за още. Незнам при вас но не дава да го галим ,а веднага се обръща и ти сръфва ръката.Не ,марш,ни вестника го оправят.Даже хапе вестника с който го плаша .Терминатор .
Въпреки всичко между другото от време на време пишка в тоалетната си .Напредък в това отношение.Утре сме на втора ваксина и ще ни мерят тъй като го гледам 2 кг.си ги има .На 23.12.беше 1,200 гр.
Пак много се разприказвах . Ама нали за това сме се събрали я !
Публикувано: 06 January 2010 - 11:36 AM
Това може да помогне в разбирането на кученцето
линк
Защо са препоръчали нискомасленно мляко?
Публикувано: 06 January 2010 - 11:48 AM
Публикувано: 07 January 2010 - 10:55 AM
Публикувано: 07 January 2010 - 11:53 AM
Успх!
Публикувано: 07 January 2010 - 01:33 PM
Ch@Rlie ще опитам да му дам от твоята каша.А колко струва вашата храна.Рояла е с убийствена цена.И като се има напредвид че съм го тъпкала без да искам/за 4 дни изяде 0,500гр.храна./,защото постоянно мецка около хладилника.Научи какво излиза от там ,а не научи къде де пишка и ака.Страшни са.
Chiita относно млякото и доктора ме предупреди и в магазинчето дето купувам храната ме предупредиха изришно за нискомаслено мляко.Явно имат нещо напредвид.
Публикувано: 07 January 2010 - 01:53 PM
От всичко, което знам за кучетата, през първата година от живота им храната е много важна и не бива да се правят компромиси. В никакъв случай не го хранете с човешка храна. Представете си, ако имахте бебе, бихте ли го хранили с кучешка. Гответе специално за него или най-добре се насочете към подходящ клас гранули.
Публикувано: 07 January 2010 - 02:47 PM
Това и попитах какво се има в предвид?
Защото горките ми кучета ,довчера пукаха домашно кисело мляко ,което е далече от нискомасленото

Вход

Горе
Цитиране +