Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#961 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 January 2010 - 04:30 PM

Sparky_TabY,напълно ви съчувствам.На колко беше твоя?Тъй като гледам моя е толкова своенравен ,че сигурно и мен ме чака същото.
Но смятам с клетката да си реша проблема докато ме няма.Ние сме на 2 месеца и гризе всичко , ами като стане на 4 и като почне да сменя зъби тогава трябва стоманени мебели да имам.НЯМА ДА СТАНЕ НА НЕГОВАТА.Но все нямам време да отида и да я взема ама ще се принудя тъй като гледам.
А относно пикането незнам.Всеки казва че като почнем да излизаме сам ще се научи което не ми се вярва.Ще видим?Но вестника постоянно играе по дупето му.Голяма страст към саксиите и пръста в тях.Ще им сложа фолио да не рови.

#962 Потребителят е офлайн   minkmink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2010 - 09:15 PM

Sparky_TabY При нас положението е същото dry.gif Яде само мойте дрехи и неща.Днеска например се е докопала до памука и цялата къща беше в памук ab_041.gif все едно е завалял сняг вкъщи ab_041.gif почерпила се и с нарчета -полу изгризени wb_052.gif Ммм, да -не е забравила и лябимата си четка ( за тоалетна дето се използва) zz_020.gif Карам и се ,но някъде нещо не разбира и се губи комуникацията(крие се под леглото ) ab_041.gif Незнам до кога ще я караме така ..... dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#963 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2010 - 09:09 AM

Здравейте дружки и дружковци!
Страхотен купон днес сутринта.Към 6,30 чувам нещо лангър мангър и Джестър лежи на една страна и не мърда.Ставам аз веднага под паника и какво виждам.Нашия се оплел в хавлията от къщата си и явно някой нокът се е закачил ,уплашил се е и ни звук ни стон, лежи на една страна и трепери.Взех го в мене ,започна да ми ближе ръцете /благодари ми /и естествено след някоя друга секунда да ми гризе ръцете.Пуснах го на земята и започнах да се приготвям за работа .От банята чувам лай ама страхотен.Влизам в стаята нашия си лае сянката ,която се отразява на фотьойла и скача да я хапе.Смах със сълзи съм се смяла .Заляга и и се кани настървява се и пак наново.
Да ви кажа честно понякога ми идва да го убия ,но всички тия приятни моменти които ми поднася и за миг не съжелявам за чистенето и суетенето около него.Вече съм абсолютно убедена че всичко което прави след забраната ми е напук. Явно проблема е в това, че иска да се наложи като" водач на глутницата" в къщи ..Естествено е да "опипа почвата"дали ще стане.Аз си мисля че като станат на по годинка ще се кротнат и нещата ще улегнат.Търпение му е майката.Но таково своенравно животно ,такова живо и палаво куче не съм имала.
И пак със вас ще си "ближем раните"и ще си помагаме ,защото наистина си заслужава.

#964 Потребителят е офлайн   Marfieta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 January 2010 - 11:19 AM

Ама този Спарки голям разбойник.Да не би случайно да е искал да ти помогне в домакинската работа ab_041.gif
Мърфи некога не е правила такива работи, и слава богу.Само крадеше чорапи от гардероба, ако го види отворен и нищо друго.

#965 Потребителят е офлайн   Sparky_TabY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2010 - 11:51 AM

Оооххх големи са циркаджии тия маймуни. Нашия все се лае на огледалото и после ходи да го души и да го хапе. И огледалото в спалнята е винаги мръсно. Но вече спря да ми пука. Ама сянката не си е гонил досега ab_041.gif А за памука напълно ми е лесно да си представя.
На почти 9 месеца стана вече ( все едно го взехме миналата седмица). Той е на фази. Има периоди в който го оставяме самичък по цял ден пуснат си щъка из вкъщи и нищичко не прави. Само гледа да се гуши и е голям кротушко. Сега е във фаза "набележи и унищожи". Само тича, скача, блъска се по стени, в мебели. Голяма лудница е. Сигурно страда от раздвоение на личността ab_041.gif
По принцип и ние го затваряме, но не в клетка, а преградили сме му част от кухнята. Обаче почупи вратичката, с която го затваряхме и затова беше пуснат. Позакърпихме сега положението временно и пак е затворен, че то не се издържа.
Иначе колкото и да се ядосвам, като дойде да се гушка в мен и всичко ми минава. wub.gif
А за това, че ми краде вещите най-нагло и идва да ми се показва какво е взел, го прави за да го гоня. Защото ако ми носи само играчка и не му обърна внимание, ходи и отмъква нещо друго. Знае че ще тръгна след него задължително. И сигурно е в мен грешката, защото е много смешен как тича да се крие и аз много му се смея. Сигурно си е помислил, че е ОК да си се гоним.

#966 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2010 - 12:53 PM

Sparky_TabY,извинявай , но мисля , че не оценяваш правилно това което е сътворил твоя французин!
Ама не виждате ли , че той се е трудил върху едно уникално арт платно!Това е било неговия подарьк за вас.Какво да се прави артистична душа!Талантите винаги остават неразбрани ab_041.gif

User's Signature

Качена снимка

#967 Потребителят е офлайн   Sparky_TabY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2010 - 03:26 PM

Ооо да, много е артистичен. И помага момчето. Веднъж реши да готви, беше си пуснат два котлона. Друг път беше му се сторил мръсен килима, та се беше пробвал да го пере. Разсипал праха и наял шишето с омекотителя отгоре и тичал, тичал - една седмица се пързаляхме после на теракота докато се изчисти. Опасна работа е wb_052.gif ab_041.gif ud_009.gif Много ми помага.

#968 Потребителят е офлайн   JACK I Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2010 - 09:04 PM

Дарито 71 исках да кажа,че с теб сме адаши!!!Джак ни е много послушен и досега нищо от щуротиите на френчовците не сме изпитали върху къщата си,за наша радост!!!Само,че иска постоянно да си играе!!!Ако няма хора само спи!!!Не сме си и представяли по идеално куче!!!Чарли много порастнал!!!Хубавец!!! smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#969 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2010 - 09:23 PM

Браво,някой да се похвали най-накрая ac_007.gif ac_007.gif ac_007.gif
Мааалко ви завиждам mc_004.gif

#970 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 January 2010 - 12:27 PM

JACK I ,разбрах радвам се!То не само френчитата си намират тук приятели ами и ние също ,което е добре дошло.Ако идвате лятото на море може и адашите да се запознаем.Няма лошо.Радвам се че сте толкова послушни.Нашият характер
обаче се очертава своенравен и страшно инатест,което ме кара да мисля че ще бъдем беладжии и нещо като че ли неуправляеми.Но вестника ще играе по дуп.... му и толкова.Аз мисля че бях споменала дано не се повтарям ,че пекинеза който загубих преди 6 години беше страхотна мила душичка .Нямам един чехъл изяден някоя беля или нахапана ръка или пръст.Толкова благородно животинче че просто нямам думи.Сина ми беше на 1,6 месеца като го купих и просто беше третиран като плюшена играчка .Един път не се обърна да го ухапе или да го заръмжи.
Този индивид е пълна противоположност на предния.Само докато посегна да го взема се е разръмжал и е захапал ръката ми а ако се наведа сигурно и бузата или устната ми.Дивак абсолютен.Но мисля че на определена възраст ще влезе в нещата как да се държи и какво да прави. Ако не ще го науча с чичо Бойчо/това е вестника/.Между другата научи името на вестника, а не научи къде да пишка.Много са енергични, ама в това им е чара.

И знаете ли какво ми прави впечатление последно време.Не се радва като се връщам от работа само леко си свива ушите уж доволен и толкова .Аз му се радвам говоря му гальовно .Влиза си в стаята и чака да яде.Имам приятелка с която двете ходихме да го вземем от котилото само докато дойде в къщи ще откачи от радост скимтене даже препиква.Пуста му кучешка работа.

#971 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2010 - 01:58 PM

Цитат(Sparky_TabY @ Jan 18 2010, 03:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ооо да, много е артистичен. И помага момчето. Веднъж реши да готви, беше си пуснат два котлона. Друг път беше му се сторил мръсен килима, та се беше пробвал да го пере. Разсипал праха и наял шишето с омекотителя отгоре и тичал, тичал - една седмица се пързаляхме после на теракота докато се изчисти. Опасна работа е wb_052.gif ab_041.gif ud_009.gif Много ми помага.

Определено държите първенството по изобретателност на белите.
Вземете му ,компания -друго куче или котка r_181.gif да не му е скучно

User's Signature

Качена снимка

#972 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2010 - 10:24 AM

Здравейте и привет от много снежна Варна.Вярвайте ми вчера съм се смяла със сълзи.Не мога да не ви споделя първата среща на "Смешника" със снега.Понеже все още не излизаме на разходка от време на време като излизам на балкона той естествено излиза веднага след мен.Страшно любопитна душичка.Та вчера балкона беше пълен със сняг.При отварянето на вратата за да изхвърля боклука нашичкия реши и той да излезе и цопна в пряспата със сняг и се загуби в нея.Такъв рев му дръпна ,толкова жално плака "голямото куче" за секунди докато го взема от там.Като влезе вътре го подсуших .Взех го на ръце и при допир до стъклото като види снега пак почва да реве .Така докато стигна до извода че снега е от вън а той отвътре.Вчера цял ден ръмжене и рев заради гледката навън.Представям си като почнем да излизаме какво ще прави.

#973 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2010 - 10:34 AM

ab_041.gif darito_71,всяка сутрин се забавлявам като те чета , много готино описваш перипетиите ви ra_180.gif
User's Signature

Качена снимка

#974 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2010 - 02:29 PM

Chiita и аз се забавлявам от сърце със него.Описвам нещата така защото толкова енергично същество не съм имала.Понеже и аз съм много емоционална си допаднахме от всякъде.Е изключай пишкането и акането ,ама и това ще отмине.Днес беше си свършил по чудо малката работа в тоалетната си и реших да го похваля/малко след дъжд качулка /той реши че ще го слагам там да пишка и избяга.Та нито хвалене нито нищо .А сутрин за да мога да си изпия кафето без да виси на крака или пръста ми му режа половин морков да се занимава.И той доволен и аз.Та така.
Аз искрено съжелявам че повечето сте от др.градове иначе театъра щеше да е пълен ако можехме да ги събираме и да се посмеем взаимно ,но то никога не е късно и не се знае.Светът е малък.

#975 Потребителят е офлайн   DJAKO_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 20 January 2010 - 05:32 PM

darito_71 ние също сме от Варна като минете ваксините .. ще излизамее .. dog.gif
дНес ставаме на 9 месеца .. пораствамее .. be_107.gif
User's Signature

Качена снимка

#976 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2010 - 10:59 PM

DJAKO_ сега показах на сина ми снимката ви и той каза че вчера на пантиона в Морската градина е видял един френски булдаг който прибича страшно на вас.Това се случва м/у 14,00 и 17,00 часа.Диапазона е голям ,но твърди че е страшна приликата.
А относно излизането ние живеем точно до Морската градина .Много ще се радвам да се видим .Третата ваксина трябва да я поставим на 10.02.2010г. и след това мисля, че трябва да мине седмица за да можем да излизаме .Така, че в началото на март сме с вас.Атракцията от първото "навън"живот и здраве предстои.А относно координати, ако искате ще си разменим на Лични.
Представям си каква капия ще бъде при първото ни излизане след като за него в момента единственото обкръжение са хола, банята и на батко стаята + нашите приятели, които от време навреме ни посещават и констатират ,че расте с всеки изминал час.Ще ви информирам.
Сега предстои да се върне мъжа ми от рейс .Той все още не го е виждал ,само е чувал за него .Няколко пъти по телефона ме предупреждава да не му се карам ,да не го пляскам или от рода ,защото бил бебе.Но при всяко обаждане пита за него.
Предполагам че страшно ще си паснат.Той е по спонтанен в реакциите си ,докато аз го мачкотя и целувам през половин час приказвам му и постоянно му се радвам.
Мили приятели пак много се разприказвах,но освен с вас няма с кого ,т.е има ама не могат да разберат колко много може да се обича едно същество, различно от човешкото ,което в дадени моменти ти носи много по големи радости и удовлетворение от себеподобните.

#977 Потребителят е офлайн   shine on ♥♥ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 January 2010 - 12:10 PM

darito_71 да не би и вие да сте родени на 10.11.2009 защото датата на третата ни ваксина съвпада ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#978 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 January 2010 - 04:18 PM

Здравейте !Нищо че днес е неделя аз съм на работа.Та заради това ви чета и пиша.У нас е много трудно да се добера до компа ,защото е приоритет на сина ми .
Сред толкова много сняг имам чувството че съм се изселила на Северния полюс .Сутрин ставам поглаждам навън и само сняг,тръгвам за работа пак сняг излизам за кафе пак сняг.Като се погледнем с колегите приличаме на вкоченени зомбита посинели от студ ,треперещи и всеки се е увил с каквото намери.Не обичам снега ,имам чувството че умирам.А колко съм гладна язък ми за диетите.Това го пиша щото трябва да го кажа.Яд ме е на снега.

shine on ♥♥ преди няколко поста и аз те бях питала същото .На 09.11 сме и сме ви батковци с 1 ден.А относно ваксините доктора прецени че ще е на 10.02 за да му биел и за бяс.Какво имаше напредвид незнам.Но по принцип първата я сложихме на 23.12 ,втората на 07.01,а третата трябваше да бъде на 27.12.2010г.Нямам търпение да я слагаме и да го изкарвам навън.Не че първия път ще ми е много лесно.Представям си как ще ни гледат хората и ще ни се смеят .Има да се дърпаме един друг докато свикне бандюгата.Да може малко по малко да свикне че в къщи не се пикае и ака,сега просто цялата къща му е тоалетна само неговата тоалетна не е .С вестника ,с закана "не" ea_103.gif с туй онуй няма и няма.Гледаме в очите и си пишка. af_089.gif
В момента къщата ни на нищо не прилича вече ,почти изядена .Спи на покрива и и го вдлъбва навътре ,става като легенче,явно му е топло или просто не се събира вътре щото всичките ни играчки и те са там.Луда работа.
Е, продължавам напред в професионално отношение .
Пишете бе хора, скучна работа иначе!

#979 Потребителят е офлайн   shine on ♥♥ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2010 - 08:37 PM

ОО много се извинявам, спомням си че си имаме батко от форума, ама си мислех че е някой друг. smile.gif
И аз нямам търнение за първото илизане, каквато е лудачка мойта ще размири квартала af_089.gif , въпреки това съм дълбоко убедена че пишкането вкъщи няма да приключи dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#980 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 January 2010 - 09:55 AM

shine on ♥♥ ,да ти кажа поне мои приятели кучкари казват ,че сам ще се научи като почнат разхадките регулярно/сутрин, обяд, вечер/.Днес сутринта пак се изпишка пред вратата, eg_033.gif но с вестника му показах, че не трябва и то го хванах точно в момента на нуждата.Закарах го до тоалетната му и го оставих там при което си допишка там.Но по принцип явно са много своеволни животни и започвам да се замислям ,че ако много настоявам той ще ми прави напук af_089.gif .Има и нещо друго .През половината ден е сам и си прави каквото иска.А за дисциплина трябва и настоятелност.Ама няма как.А и нашите са още бебешори .Той повече му се играе от колкото нещо друго.Но вече знае "дай топката" и ходи си я търси .Като не може да я намери идва до мен и започва да квичи ,да плаче.Незнам при вас как е но постоянно гризе нещо .Като го взема моментално ръката ми е в устата му и то доста силничко.Ципове ,връхчета но дрехи ,абе всичко което му попадне.Играчките си а най обича да си ръфа къщата ,която между другото вече не прилича на къща ,а на някаква купчина поларени парцали , ама той си я харесва.
Та така си живеем мирно и кротко с Джестър zz_225.gif .Идилия в огромния студ и сняг.
Днес като отивах на работа си мислих за кучетата които треперят ,легнали на кашони ,сгушени до вратите на входовете.
Сещам се за зоополицаите на Сащ /Animal Planet/ и ми става тъпо като гледам колко години сме назад и в страни и колко сме далеч в това отношение сигурно и от страните в третия свят.
За хората не споменавам ,защото все пак форума е за животни.Болно и мъчно ми е !

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни