Изгубено безпородно кученце. Квартал Надежда - Толстой
Публикувано: 04 July 2010 - 04:32 PM
Ако историята е вярна, умолявам хората които са прибрали Нук да ми изпратят снимки на скайп bleach9503 за да се уверя че е добре. Чувството да не знаеш какво се случва с любимото ти същество е ужасно. Разкъсва ме от вътре, немога да мисля за друго. Нук беше единственото нещо, което ме крепеше след смъртта на баща ми..

Надявам се да си щастлив Нуки. Където и да си ! :(
Публикувано: 06 July 2010 - 11:20 AM
Нук ми липсва ужасно много, а незнам какво да правя. От една седмица никой не го е виждал, никой няма информация за него. Може би наистина вече не се намира в София. Няма да спра да го търся, но вече губя надежда. Мили хора, помогнете ми ...

Публикувано: 06 July 2010 - 01:25 PM
bushkata, в 04 July 2010 - 10:46 AM, написа:
Пуснете обяви във всички възможни сайтове за обяви - имате повече обяви за "заменям къща", отколкото за кучето - 2 броя.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 July 2010 - 02:22 PM
Странно, Гугъл намира само две.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 July 2010 - 03:05 PM
Габриел и Нук, в 04 July 2010 - 08:12 AM, написа:
С огромна мъка ви пиша, мили хора ..
Снощи майка ми е получила обаждане от скрит номер.
Снощи майка ми е получила обаждане от скрит номер.
Изобщо не се връзвайте на тези глупости! За съжаление има много скучаещи кофти хора, които намират за забавно да се гаврят с другите. Особено ако тези "други" си търсят изгубеното животинче или отчаяно търсят домове за бездомни животни. Тъжно и жалко, но уви факт. Горе главата и не спирайте да търсите! Знаете ли колко по-безнадеждни случаи са доведени до щастлив край благодарение на упорството и вярата на хората, които са издирвали животните си!
Публикувано: 06 July 2010 - 11:05 PM
Туко що получих сигнал че Нук е видян да минава през Северния парк, към жк.Свобода. Моля ако някой го види да го привика чрез подвикване "Нуки".
п.с Има ли доброволци да направим една хайка и да потърсиме, едновременно в Свобода и Надежда.
п.с Има ли доброволци да направим една хайка и да потърсиме, едновременно в Свобода и Надежда.

Публикувано: 09 July 2010 - 01:22 PM
Явно някой си е направил жестока шега. Обаждането е било лъжа. Вчера Нук е видян пред блока, съпровождал е някаква клошарка (българка) леко русолява с психични отклонения. Сигурно му дава храна и той се е привързал. Жената казала че е на квартира някъде при кръглия блок. Моля ако видите Нук, обадете ми се!

Публикувано: 06 January 2011 - 02:20 AM
За последно, преди месец лепихме обяви. С малкото ни останала надежда, Нук да е все още някъде там, но уви не го открихме. Често получавам сигнали за скитащи кучета, които страшно много приличат на него и при всяко обаждане се радвам, като че все едно си е вкъщи вече, отивам, проверявам - не е той... Явно наистина са го прибрали хора, дали причината е тази, която споменах в началото или не - няма значение. Нук го няма и явно повече няма да го видя.. Трудно ми е, мина много време, но болката остава. Наистина, като знаеш че любимото същество е някъде там, но незнаеш къде ... ужасно е.

Вход

Горе
Цитиране +