Dog.bg Форуми : Изгубени кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изгубени кучета

#61 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 June 2006 - 07:08 PM

Цитат

На 25. 12. 2005г. в кв. Дървеница между бл. 17 и 18 момчета са откраднали мъжко черно куче, прилича на лабрадор с бяла лента на гърдите и кафяви лапи. Моля, който има информация да се обади на тел. 779602, вечер.

Подател: Krusteva- тел. 9800729

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#62 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2006 - 07:09 PM

Цитат

Molia ako niakoi e nameril kucheto mi Based Haunt da se obadi na telefon 0886601607 Panaiot ,kucheto e zagubeno v raiona na bulevard Danail Nikolaev -NAGRADA 500 LV.

User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#63 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 June 2006 - 11:47 AM

HELP.Не знам дали е за тук, Буши.
Ако някой е бил в изолатора тези дни- липсва едно куче на лелка- мъжко ,сиво-кафяво ,среден ръст, среден косъм ,много характерни прави уши- прилича на чакалче.Сега бях тръгнала натам ,но медиаторът ми каза ,че не приемат посетители.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#64 Потребителят е офлайн   Елли Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 01 July 2006 - 04:00 PM

Изчезна ни пинчерче,бяло и кафяво,момченце, на 8 месеца в района на с.Дебелт,Бургаско.Писахме обяви за възнаграждение,но никой не се обади.Дали ни го откраднаха или убиха...не знам.Място не можем да си намерим от мъка.

#65 Потребителят е офлайн   Admin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2006 - 10:45 AM

Публикувано от mihaella77 на Jul 1 2006, 11:05 PM
--------------------------------------------------------------------------------

Изгубено куче!
Изчезнало в район "Сухата река", казва се Мери и е на 13-14г., бяло на черни петна и има тумор...Ако някой го е виждал в този район, моля, нека ми пише на ReyMis@abv.bg или на icq: 198-944-388

#66 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 July 2006 - 11:32 AM

Изгубен женски кафяв пит бул териер преди седмица .Района е Княжево..Собствениците го търсят и ще са щастливи за каквато и да е информация за кучето.
За връзка- моите ЛС.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#67 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip
  • Interests:непородисти кучета

Публикувано: 12 July 2006 - 11:31 AM

изгубена е черно-бяла подстригана болонка в центъра на софия. отговаря на името рекси. , e-mail: nadya.genova@dskbank.bg, тел.:0889235040, на 10.7.2006 г.
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......
http://spasijivot.dog.bg/

#68 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 11:42 AM

По технически причини затварям темата - новата е тук.
User's Signature

#69 Потребителят е офлайн   merilend1 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 August 2007 - 08:54 AM

fow Veche 3 mesetsa minaha otkakto mi otkradnaha kucheto poroda "Bigal"na qzovir Iskar.Pomognete da go namerq.To e s tritsvetna okraska,beli kraka,kafqvi dalgi ushi,na tila ima dobre ochertana bqla figura(romb).Ima shtampa v ednoto uho a sashto i chip. VAZNAGRAJDENIE ! 0887431711, 0887412822

Прикачени файлове

#70 Потребителят е офлайн   zgavali4ka Икона

Публикувано: 11 September 2007 - 07:38 AM

namereno ku4e pred maal sofiq na 10.09.07 ku4eto e na okolo 6 meseca kasstoska veroqtno mejdu hyski i nemska ov4arka jensko sas 1-no sinio i 1-no kafqvo oko sas svetlo bejav na6iinik ako nqkoi go poznae molq obadete se na 0878675858

• (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни