Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 26 June 2007 - 09:20 AM
Ми да , Жоре може и умишлено да съм го направил!
Все пак ANGEL не лоша дума!
май,че с бултериерите му е по=лесно на Доктора,за прегледите де....
Все пак ANGEL не лоша дума!
май,че с бултериерите му е по=лесно на Доктора,за прегледите де....
Прикачени файлове
-
Dortora.jpg (60.79K)
Брой сваляния: 36

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 26 June 2007 - 09:20 AM
А сега по-сериозно.
Аз знам, че не само в Галандия има добри бултериери, просто там са ми ЕДНИ от любимите и малко-по на североизток и на северозапад от там.
И в България има доста класни кучета, и след още 3-4 импорта мисля, че трябва да спрете да гледате навън.
Затова добре премисляйте какво ще внасяте. Не, че се съмнявам в знанията ви, но не е зле да го обсъждате и с мозъчния тръст на форума(не визирам мен).
Илияне, ти пак почваш да ни мъчиш с импорта ти, ще трябва да да паля свещите и да вадя стъклената сфера.
Аз знам, че не само в Галандия има добри бултериери, просто там са ми ЕДНИ от любимите и малко-по на североизток и на северозапад от там.
И в България има доста класни кучета, и след още 3-4 импорта мисля, че трябва да спрете да гледате навън.
Затова добре премисляйте какво ще внасяте. Не, че се съмнявам в знанията ви, но не е зле да го обсъждате и с мозъчния тръст на форума(не визирам мен).
Илияне, ти пак почваш да ни мъчиш с импорта ти, ще трябва да да паля свещите и да вадя стъклената сфера.
Публикувано: 26 June 2007 - 09:40 AM
Сигурно ще пуска "ситната цедка"? b)
А осн. ментор и твой духовен баща Торментор,
къде забегна ? Без него форума е друг, малко
безинтересен............................
А осн. ментор и твой духовен баща Торментор,
къде забегна ? Без него форума е друг, малко
безинтересен............................

Публикувано: 26 June 2007 - 09:56 AM
Не разбрах, защо сиринга не хареса цвета на Нора-
същата като баща си е на цвят......
същата като баща си е на цвят......
Прикачени файлове
-
_________.jpg (104.45K)
Брой сваляния: 30

Публикувано: 26 June 2007 - 10:43 AM
Ха,аз чаках преди 10ина дни нещичко от другия Джордж(оня неграмотния a) )-все пак дъщеря на Американския шампион сме си донесли,но уви...стиснат излезе wink

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 26 June 2007 - 01:46 PM
Искам да попитам ходихте ли в други развъдници и ли само при Ангелите?На мен лично , от това което съм виждал в нета по ми допадат кучетата в SPEAKING EYES., но аз нямам окото на истинския познавач (от Габрово сити) .Кажете и вашето мнение .... всички.
Публикувано: 26 June 2007 - 07:29 PM
В началото на юли ще се отчета и аз за специалката. Радвам се, че част от основните играчи вече са дали лептата си, дано и участниците са повечко 1super
Публикувано: 26 June 2007 - 10:21 PM
Жорка, добре сте се ориентирали към "класиката в жанра" и виждам, че доста хора се навиват на импорт от известни развъдници, което определено е хубаво за бъдещето на породата у нас 1super За сега моите стремления са към "Близкия Запад"...мисля си нещичко за Кира и сръбския великан Каспър w) към края на тази година...