Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 11 July 2007 - 02:25 PM
Но защо поздравяваш Габровската бул група,
а не Пловдивската комедийна трупа.......:))) !!!!!
/ все пак съграждани сте/
Това siri много "клубно" ми стои
За габровската защото са много твърди.
От пловдивската не познавам никой/малко тежки ще дойдат/,само чувам митове и легенди.
Публикувано: 12 July 2007 - 08:44 PM
Публикувано: 12 July 2007 - 11:46 PM
Не ги упреквай моля те! Мн.скоро ще се запознаете!
Иначе за " Клубна" имам 2-3 новинки,но ще ги оставя
за по-нататък.............
p.s.
Разкажи някоя легенда .

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 13 July 2007 - 01:28 PM
Цитат
Вико няма нещо дето аз го ям, той да не го обича. Яде ли се нещо, засяда пред мен, започва едно грухкане и гукане, и като ме погледне с тез очи като маслинки....Давам му, какво да го правя. Най-много обича плодове (особено диня), зеленчуци, слънчоглед и мюсли (даже мога да го направя вегетарианец b) ) А ако не сте виждали как се поглъща пакетче крема сирене за стотни от секундата, може да пробвате r)
Публикувано: 15 July 2007 - 08:40 AM
Публикувано: 15 July 2007 - 02:14 PM
Майтапя се -да не се засегнеш нещо..... cheers
Скоро май ще получиш информация за дзвера от Марково. oo
Публикувано: 15 July 2007 - 02:21 PM

На коя дата стават на дна година?
Публикувано: 16 July 2007 - 10:48 AM
Цитат
имам нещо в предвид но трябва да го потърся.... drink
Публикувано: 16 July 2007 - 11:37 AM
Цитат
На коя дата стават на дна година?
Даааа, лика-прилика са си b)
На 25ти, другата седмица victoryVVV, ще има парти с пиле на грил...
Виката е болен, и не само че е болен, но е и освирепял нещо, налита да хапе гадинката (от болка, не от друго).
Дано да се оправи по-бързо, че ще се стресираме за цял живот от изблиците му ouu
Публикувано: 16 July 2007 - 11:54 AM
Според доктора му се забил осил, или нещо такова на едно деликатно място, което гнои и кърви, поду се и се втвърди за няколко часа. Явно доста го боли горкия, защото не дава да се пипа и почиства. При вета нещо се разяри от правените му интервенции. Док му би антибиотик и обезболяващи и каза:"Много го боли, щом реагира така". Даде едно мазило за вкъщи, което просто не можем да сложим както трябва, защото още като го обърнем по гръб, започва да ръмжи и да посяга да хапе.... Тази сутрин приятелят ми получи няколко зъба в бедрото по този повод. Днес при вета сиурно ще му сложат намордник, за да се справят.
Стискайте палци да се оправи по-бързо, непривично ми е да го гледам такъв изнервен и да съм постоянно нащрек дали няма да ме захапе a)