Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 27 August 2007 - 09:57 PM
d)
Публикувано: 28 August 2007 - 12:12 AM
Цитат
1. Добра реклама с цел популяризиране на породата , тоест да се привлече повече публика.
2. Да бъде обявена датата и местото на провеждането и .
3. Класове и регламен за провеждането .
4. Организационен комитет - коя организация провежда мероприятието и кой членове от управата на тази организация са в Организациония комитет.
5. Разрешение за провеждане от РВМС и Общината.
6. Съдия , секретар и организатор на ринг.
7. Ветеринарен контрол.
8. Каталог и оценителни листа за описание от съдията.
9. ПКО за таксата за участие която трябва да се осчетоводи към организацията организираща мероприятието и да се включат в ГДД заедно с другите приходи от текущата година.
и т.н................
Обявете я поне в раздел изложби на този сайт.Успех !!!
Това като какво трябва да го приемаме, като информационно съдействие или като опит да ни покажете какво не сме свършили???
animal, бъди така любезен и информирай хората по 9те точки, от които си заслужава да се обърне внимание на 4,5,7 и 9, другите се подразбират от самосебеси.
Публикувано: 28 August 2007 - 12:23 AM
"Играеш" некоректно, не знам за ставалото наскоро кой какво, но да се гавриш с тази снимка... s) , не е много мъжка постъпка...прибави и факта, че твоите лични фотоси които си публикувал се броят на пръсти.
И друго, моето куче по 2 пъти на ден е в тази "унизителна" според теб поза и аз съм много щастлив като го гледам как му олеква, сигурна съм извратен, а ???
Публикувано: 28 August 2007 - 08:55 AM
Но какво остава след акта, събира ли се с лопатка или се оставя да вони и сее смрад?? Ей това са въпросите според мен? И ако не схващаш за какво иде реч,просто влез в един друг сайт за б-ри и ще разбереш.
Публикувано: 28 August 2007 - 02:44 PM
Публикувано: 29 August 2007 - 08:42 PM
Ако имате какво да ки кажете за породата - заповядайте и винаги добре дошли, но личните ви отношения един към друг - моля, не тук, доколкото зная, познавете се, можете да се обиждате и изяснявате и по телефона или както и където решите, но НЕ ТУК.
Публикувано: 29 August 2007 - 08:47 PM
п.п. сега вече се вижда

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 August 2007 - 07:57 AM
Цитат
Ако имате какво да ки кажете за породата - заповядайте и винаги добре дошли, но личните ви отношения един към друг - моля, не тук, доколкото зная, познавете се, можете да се обиждате и изяснявате и по телефона или както и където решите, но НЕ ТУК.
Естествено,че не е за селекция,.... Само, че никой от Вас не си направи труда да обясни защо е заключено лафчето.
Приличате ми на стара комсомолска организация.
Тъжна работа.
Публикувано: 30 August 2007 - 04:38 PM
Thx predvaritelno angelpik angelpik angelpik
Публикувано: 30 August 2007 - 06:15 PM
Публикувано: 30 August 2007 - 07:30 PM
Tozi forum mnogo mi haresva . Mnogo hora se gazarat s ku4etata si kolko bili silni i pro4ie no tezi hora sa kompleksari i selqci . Az sum na 16 godini no ve4e mi pisna ot takiva hora pomognete da gi promenim pone malko malko boi nqma da e izli6en moje bi . 1super 1super 1super
10x na Whitebul za otgovora koito mi dade ve4e mi stana qsno kakvo predstavlqva tazi poroda ku4eta i mnogo navivam na6te da si vzemem ama nz kak 6te se opravq s schnauchera v nas fow fow .
Моля, пишете на кирилица!
мод
Публикувано: 30 August 2007 - 10:47 PM
Публикувано: 31 August 2007 - 08:37 AM
Да попитам мога ли да кача снимки тук на моя шнауцер, и тои е чистокръвен и е много хубав !!!??? bgflag
Моля, пишете на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !
Публикувано: 04 September 2007 - 12:11 PM
инак с посредствени все ще седиш. Поздрави на момчета от Габрово,Пловдив,София.
С най- добри чувства и успех на изложбата в Пловдив
надявам се никой да не го приеме лично всички тук знаем кои са кинтолозите, и кой им е подлога, надявам се да не бъда изтрита но ако това стане ще го преживея ;) bgflag bgflag bgflag
Публикувано: 28 September 2007 - 11:19 AM
Честит син Тихомире!!!
Дано ти носи само щастие и радост.Нека да расте обграден от най-красивите и добри кучета.Да радва родителите си и стане един голям мъж какъвто и се е родил.