Dog.bg Форуми : Лафче

Към съдържанието

БКК Английски Бултериер - форум за породата и истинските фенове

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (252 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лафче 0бмяна на опит

#2461 Потребителят е офлайн   whufc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 February 2008 - 05:30 AM

Има ли родословие вашето куче или още гадайте и си чакате,jokitch!Има си време, място и хора нали?Или е рано все още да питаме а?

#2462 Потребителят е офлайн   whufc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 05:46 AM

Ако ли пък не пак има оправдание:АМА пък те от БККАБТ ме бавят с издаването на...!И пак БАБА каза:Със чужда пита помен правим!! ;D

#2463 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
  • Interests:A.P.O.C.A.L.Y.P.T.O
Публикувано: 29 February 2008 - 08:04 AM

ни каза -"от мен зависи дали 6те ви изготвя документа,но НЕ ИСКАМ!"/ 4овека о6те е тяхен 4лен ИМА ПРАВО ДА ГИ РАЗВЪЖДА И ИЗДАВА ДОКУМЕНТ - не разбирам как не ми се издава документа?

който трябва да говори си малчи . тихомир не е виновен разбрахте ли

#2464 Потребителят е офлайн   whufc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 12:53 PM

Кой е тогава човека?

#2465 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 03:18 PM

Цитат

Ало модератора, ти май мериш с два аршина или само така ми се струва ? ? ?

Торменторче, точно ти ли взе да говориш за ДВОЙНИ стандарти, ти който изтри десетки
постове ( вкл. и доста мои), когато беше МОДЕРАТОР?! Не торменторче ти си
" ДВОЙНИЯ АРШИН "( една твоя любима турска дума, явно).......
Ти най-малко имаш право да се оплакваш защото до сега съм изтрил само един пост на
whufc , но не и твой. Твоите казионни, подвластни на глупостта мнения едва ли
биха притеснили някого, а най-малко мен ! Торменторче, аз съм с чиста съвест и спя
спокойно, а ти как спиш ? Спиш ли изобщо......?

User's Signature

BIRMINGHABROVO BULL FRONT

" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."

#2466 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 04:10 PM

Неграмотния Тихомир си е намерил още по-неграмотен "адвокат" ;D
jocktich, ти какъв си в случая?
Защо използваш авторски материали без съгласие?Вече имам едно спечелено такова дело, а адвоката(без кавички), който го движеше е осъдил и "Лукойл" за такова нещо B)
Ревеш за родословие, но на неправилното място!
И на неправилните хора!
А и "at last, but not at least" - и по неправилния начин!
Алооо, екс-модератора- а ти като си "все още член на УС на БККАБТ" защо не си си платил необходимите такси?Хайде сега, като не можеш да триеш вече неудобните ти въпроси, да чуем един честен отговор?Или пак ще наплюеш по Ники?!!??Или нещо ще ми се изрепчиш ;)
Защо, като си говорил с хората от Варна си им казал  : "всичко е наред, с Клуба съм се разбрал, но те ме бавят нарочно"
И "Митко от Разград" ли се е разбрал с Клуба??!!??
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#2467 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
Публикувано: 29 February 2008 - 04:36 PM

аз в случая сам закупил бул териер от торментор ,до колкото ми е известно клуба трябва да ми издаде родословие. колкото трябва ще си плащам на клуба  , никакъв не го играя , не взимам страна      ИСКАМЕ СИ РОДОСЛОВИЯТА това е ... като не е мястото тогава помогнете а не само да хулите . относно за авторските права съдете който пожелаете

#2468 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
Публикувано: 29 February 2008 - 04:42 PM

whufc ти кой си първо се представи ти който най много питаш

#2469 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
Публикувано: 29 February 2008 - 04:55 PM

сега жена ми пише за случая тук.......http://www.alte-veste.de/bullterrier/welpen.htm

#2470 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 05:22 PM

Цитат

аз в случая сам закупил бул териер от торментор ,до колкото ми е известно клуба трябва да ми издаде родословие. колкото трябва ще си плащам на клуба  , никакъв не го играя , не взимам страна      ИСКАМЕ СИ РОДОСЛОВИЯТА това е ... като не е мястото тогава помогнете а не само да хулите . относно за авторските права съдете който пожелаете

Не, Клуба издава родословия на развъдчици, спазили "Регламента за развъждане"!
Това "ТРЯБВА" и "ИСКАМЕ СИ РОДОСЛОВИЯТА" го отправете към Тихомир.
На Клуба ще си плащаш колкото трябва, когато станеш негов член или дарител.Това НЕ ОЗНАЧАВА, че ще имаш родословие!
По въпроса за съденето-ако Марио и Иван кажат, моите адвокати ще съдействат активно B)
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#2471 Потребителят е офлайн   Виктория Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 05:40 PM

Цитат

сега жена ми пише за случая тук.......http://www.alte-veste.de/bullterrier/welpen.htm

Да може и да пишеш и тук например ;DТам пишат хора от цял свят,но уточни от кой развъдник в България са кучетата там го знаят Тихомир-като Тито

http://terijer.com/forum2/

#2472 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 05:46 PM

Цитат

ХА-Ха-хааааа.....!

Тук трябва да цитирам В.Пеев:
"..да си профан в някоя област(т.е. да си некомпетентен) не е осъдително, смешно е, обаче, да се гордееш, че си такъв....."

User's Signature

#2473 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 05:51 PM

Защо не пробваш да пишеш в международния бултериер форум,
дам ще те разберат по-вече от отлично, защото вече видяха
свинщините на Тито( торментора) и го "похвалиха" :

http://www.terijer.c...opic.php?t=4306

Коментарите на другите потребители относно снимките:
-"Не ме разбирай погрешно Тито, но съжалявам - тези снимки са ужасни. Успех с тях, но за Бога изкъпи майката и дай на кученцата одеяло"
-"Да видя тези снимки ме кара да се чувствам тъжен и ядосан!"
-"Мислех си съвсем същото... Майка и кученца върху картон - ужасно"
-"Просто ги изкъпи! Майка и кученца се нуждаят от хигиена, удобства. Има си някои важни хигиенни и морални правила!"
-"Защо тази кучка е толкова мръсна?! Защо кученцата не са на сухо и нямат нещо чисто и меко? Разбирам, че кучка след раждане не изглежда много добре, но това е ужасно - мръсен картон без някакво меко и топло одеяло? Не те ли е срам!"
-"О, Боже! Колко е тъжно това! Моля осигури им малко комфорт"
-"Боже Господи!!! Изчисти ги и ги сложи на меко!"
-"Изглежда отвратително. Надявам се кученцата да получат топло одеяло. И ще повторя това, което и другите казаха - изкъпи майката и кученцата! Тъжно е, че кученцата са третирани така."
-"Тито, ти човешко същество ли си?!"
-"Боже мой! Мислех си за същото - майка и кученца върху кашон - ?! Те се нуждаят от нещо меко и топло, а не това! И да - изчисти ги. Аз лично ги чистя с кърпички за новородени, защото хигиената трябва да бъде на най-високо ниво! Помисли върху това и се опитай да промениш нещо."
-"Каква гледка! Защо са толкова мръсни?! Майката въобще не изглежда щастлива, а сякаш иска да умре! Моля отнасяй се с тях с уважение или въобще не развъждай! Горките кучета...!

Качена снимка
User's Signature

#2474 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
Публикувано: 29 February 2008 - 06:02 PM

аз през цялото време говоря за РОДОСЛОВИЯ кучето ми е добре и го взех нормален , различни хора различни мнения ...не ме интересува тихомир или някои от вас а РОДОСЛОВИЯ  помагайте де

#2475 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
Публикувано: 29 February 2008 - 06:04 PM

снимката колко време е правена след като е родила кучката

#2476 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 06:13 PM

Цитат

Качена снимка
User's Signature

#2477 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
Публикувано: 29 February 2008 - 06:13 PM

И с какво по точно е полезен този клуб

#2478 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
Публикувано: 29 February 2008 - 06:46 PM

ехо така ли се отнасяш с хората опитвам се през цялото време да разбера какво става не обиждай 

#2479 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 06:53 PM

Цитат

-"Не ме разбирай погрешно Тито, но съжалявам - тези снимки са ужасни. Успех с тях, но за Бога изкъпи майката и дай на кученцата одеяло"
-"Просто ги изкъпи! Майка и кученца се нуждаят от хигиена, удобства. Има си някои важни хигиенни и морални правила!"
-"Защо тази кучка е толкова мръсна?! Защо кученцата не са на сухо и нямат нещо чисто и меко? Разбирам, че кучка след раждане не изглежда много добре, но това е ужасно - мръсен картон без някакво меко и топло одеяло? Не те ли е срам!"
-"Изглежда отвратително. Надявам се кученцата да получат топло одеяло. И ще повторя това, което и другите казаха - изкъпи майката и кученцата! Тъжно е, че кученцата са третирани така."
-"Боже мой! Мислех си за същото - майка и кученца върху кашон - ?! Те се нуждаят от нещо меко и топло, а не това! И да - изчисти ги. Аз лично ги чистя с кърпички за новородени, защото хигиената трябва да бъде на най-високо ниво! Помисли върху това и се опитай да промениш нещо."
-"Каква гледка! Защо са толкова мръсни?! Майката въобще не изглежда щастлива, а сякаш иска да умре! Моля отнасяй се с тях с уважение или въобще не развъждай! Горките кучета...!

Качена снимка

Модераторчето, ти само това ли можеш да прожектираш един и същ филм през месец, два ? ? ?

Тези класификации за мен и родилката - АБРАКАДАБРА, вече на сме ги виждали и коментирали многократно, не
схващаш ли че вече не са актуални ? ? ? Дай нещо по-ново или се скрии, че ставаш смешен с тези смешни клевети...

Специално за тебе и за всички мои неприятели, ще кажа за сетен път че снимките са правени по време на раждането и
непосредствено след него. И както добре се вижда бебенцата са добре подсушени и чистички с изключение на майката,
която няма как да изкъпя веднага след раждането. За картоните няма какво да ви обяснявам, защото няма смисъл да ви
се казва че в началото на август месец когато е много горещо и по удачна постеля за раздаща майка от тях друга няма !!!

В действителност, аз сам съм си виновен че в желанието си час по-скоро да се похваля с новородените
си кученца не прецених как ще реагират ЛИГАВИТЕ и ПРЕФЪРЦУНЕНИ - Западно Европейци и дори Англичани.
Те горките, не си гледат мизерните кенълчета с по един квадрат местенце за всеки един бултериер, ами взели
акъл на такива като мен - "селяка" да дават. Разгледай им сайтовете и ще откриеш поне дузина фотоса досущ като
мойте, БЛИЦ от МЯСТОТО на СЪБИТИЕТО - да ама не, тях никой не ги съди и окурява защото са ИМЕНА, даже СВЕТИЛА в
Бултериерският Свят. Най-малко ме интересува мнението на някакви надути и самозабравили се алкохолизирани хорица...

[b]Tormentor, още една обидна дума и ще бъдеш трит!
sokol4o , пиши на кирилица и без обиди!
МОД.

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#2480 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 07:09 PM

Цитат

Цитат

Качена снимка

Модераторчето, ти само това ли можеш да прожектираш един и същ филм през месец, два ? ? ?

Тези класификации за мен и родилката - АБРАКАДАБРА, вече на сме ги виждали и коментирали многократно, не
схващаш ли че вече не са актуални ? ? ? Дай нещо по-ново или се скрии, че ставаш смешен с тези смешни клевети...

Специално за тебе и за всички мои неприятели, ще кажа за сетен път че снимките са правени по време на раждането и
непосредствено след него. И както добре се вижда бебенцата са добре подсушени и чистички с изключение на майката,
която няма как да изкъпя веднага след раждането. За картоните няма какво да ви обяснявам, защото няма смисъл да ви
се казва че в началото на август месец когато е много горещо и по удачна постеля за раздаща майка от тях друга няма !!!

В действителност, аз сам съм си виновен че в желанието си час по-скоро да се похваля с новородените
си кученца не прецених как ще реагират ЛИГАВИТЕ и ПРЕФЪРЦУНЕНИ - Западно Европейци и дори Англичани.
Те горките, не си гледат мизерните кенълчета с по един квадрат местенце за всеки един бултериер, ами взели
акъл на такива като мен - "селяка" да дават. Разгледай им сайтовете и ще откриеш поне дузина фотоса досущ като
мойте, БЛИЦ от МЯСТОТО на СЪБИТИЕТО - да ама не, тях никой не ги съди и окурява защото са ИМЕНА, даже СВЕТИЛА в
Бултериерският Свят. Най-малко ме интересува мнението на някакви надути и самозабравили се алкохолизирани хорица...

[b]Tormentor, още една обидна дума и ще бъдеш трит!
sokol4o , пиши на кирилица и без обиди!
МОД.

Опа, ОПАА- както казва Галена в един популярен(но неофициален) клип!
Ти ли взе да даваш акъл на агличаните, холандците, испанците и германците?Ти, който не си учил даже каквото и да било свързано с това?Ти, който изложи публично в най-посещавания международен форум Българската кинология?Спри се Тито... :huh: :o
Соколчо, къде сега се прицели в Бургас - момчето просто не знае къде се рови-в на ТОРментор бунището.Там, който е копнал злато не е извадил... ;)
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

• (252 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »