Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 06 March 2008 - 11:15 AM
Цитат
Аааа, тук изобщо немога да се съглася с това твърдение - точно обратното ;D...май само ти си го чул в свойта си глава :klati: :kotence:, защото ако беше така аз първа щях да науча :kuchence: ;D ;D
Публикувано: 06 March 2008 - 11:23 AM
Цитат
Ще ни е много интересно да разкажеш нещо повече за него ? ? ?
До два месеца ще организирам семинар:
"на 60км от Асеновград", там ще засегнем всички парадокси-
ЗАХАПВАНЕ и пийване!
Съжалявам не мога да те поканя, той няма да е платен,
и местата отдавна са заети. ;D

Публикувано: 06 March 2008 - 11:27 AM
Цитат
Цитат
До два месеца ще организирам семинар:
"на 60км от Асеновград", там ще засегнем всички парадокси-
ЗАХАПВАНЕ и пийване!
Съжалявам не мога да те поканя, той няма да е платен,
и местата отдавна са заети. ;D
Ти семинарите ги остави сега и недей да бягаш от въпроса за захапката на ТОПИ ? ? ?
Каква му бе захапката на ТОПИ, ножицовидна, клещата или обратна - много ме вълнува ? ? ?
Все пак той е Клубен и Национален Шампион на България и е оставил доста поколения в страната.....
Публикувано: 06 March 2008 - 11:44 AM
Публикувано: 06 March 2008 - 12:10 PM
Цитат
Цитат
но какво да направим когато Англииският Бултериер е Британска порода и самите Британци не
обръщат особено внимание на захапката. Ако си направиш труда да препрочетеш стандарта и ще
установиш че там се изисква кучето да има здрави и добре подредени зъби и нищо, ама нищо повече...
Тъй като съм абсолютно сигурен, че никой от вас не е наблюдавал съдиистване на Англииски съдия,
то аз ще ви споделя че той гледа само резците и канините, а премоларите и моларите не го вълнуват...
От там идва и парадокса, който засегнахме по време на съдииският семинар организиран от БРФК
преди два месеца в околностите на Асеновград. Там, се засегна точно този проблем със захапките на
Британските породи кучета и ясно осезаемите разлики между стандартите на FCI и KC (English Kenne Club)...
Но, тъи като семинара бе само за членове на съсдииската колегия на БРФК и съответно бе платен
не смятам да разкривам естеството и съдържанието на засегнатите теми и проблеми през двата дни !!!!!
Уважаеми г-н съдия Т.Тодоров,
от горенаписаното ваше изречение следват 2 (два) извода:
... 1. Не познавате стандарта на Бултериера.
... 2. Извършвате съзнателна заблуда и дезинформация.
ОТРИЧАТЕ ЛИ СЕ ОТ ДУМИТЕ СИ?
Цитат от стандарта на Бултериера.
Челюсти: Зъбите са здрави, чисти, силни, с добра големина, равномерно разположени
с плътна захапка като ножица, освен това горния ред зъби плътно покрива долния
без наличие на празнини и зъбите са поставени в челюстите вертикално.
Устните са сухи и добре прилепнали.
Тихомир има да отговаря на много въпроси,
сам си ги изпроси....
Очаквам отговор!

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583
Публикувано: 06 March 2008 - 12:44 PM
Цитат
Цитат
Аааа, тук изобщо немога да се съглася с това твърдение - точно обратното ;D...май само ти си го чул в свойта си глава :klati: :kotence:, защото ако беше така аз първа щях да науча :kuchence: ;D ;D
Мда да за гласовете:
"Когато говориш с Бог - това е молитва.
А когато Бог говори с теб - това е шизофрения"
:Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Публикувано: 06 March 2008 - 12:56 PM
Каква му бе захапката на ТОПИ, ножицовидна, клещата или обратна - много ме вълнува ? ? ?
Все пак той е Клубен и Национален Шампион на България и е оставил доста поколения в страната....."
Нищо не крия и не бягам от въпроси, тях ги коментирам с нормални.
За някой в момента ценообразувам тарифа, която освен лекторските накрая ще завършва с думичката МОЛЯ!
ЕТО ВИ ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ......

Публикувано: 07 March 2008 - 11:32 AM
Цитат
Аз ще ти споделя нещо много ценно- ЗАХАПКАТА НА ТОПИ, КОГАТО ГО ВИДЯХ ЗА ПЪРВИ ПЪТ-НА ВЪЗРАСТ НА ЕДНА ГОДИНА, СИ БЕШЕ ПЕРФЕКТНА НОЖИЦА :yahoo:

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 07 March 2008 - 11:39 AM
Цитат
Тъй като съм абсолютно сигурен, че никой от вас не е наблюдавал съдиистване на Англииски съдия,
то аз ще ви споделя че той гледа само резците и канините, а премоларите и моларите не го вълнуват...
От там идва и парадокса, който засегнахме по време на съдииският семинар организиран от БРФК
преди два месеца в околностите на Асеновград. Там, се засегна точно този проблем със захапките на
Британските породи кучета и ясно осезаемите разлики между стандартите на FCI и KC (English Kenne Club)...
Но, тъи като семинара бе само за членове на съсдииската колегия на БРФК и съответно бе платен
не смятам да разкривам естеството и съдържанието на засегнатите теми и проблеми през двата дни !!!!!
И защо си "абсолютно сигурен", че никой не е наблюдавал английски съдия?
Това някаква привилегия на богоизбраните ли е?
Бахахахахаха!
А ТИ, на този семинар на "Свети Кирик И Юлита" изръси ли някоя мъдра мисъл? B)Ама така, в твой стил...?!!??

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 07 March 2008 - 07:31 PM