Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 05 May 2008 - 12:24 PM
Исках да задам някколко въпросчета за тази прекрасна порода тъй като не съм от най-запознатите по въпроса,а тук знам,че мога да получа много полезна информация ;)
Та колкото и глупаво да прозвучи моля да ме извините,но ... ;D та интересува ме понеже съм забеляза поне от снимките пускани във форума на бели бултериери,че около очичките им често кожата им е розова и окосмяването по малко както и на муцунката отгоре над носа ... даже често там е съвсем оголено.
Та въпроса ми е има ли някакъв начин това нещо да се предотврати,може би по специални шампоани или пък друго :blink: Въобще всичко ще ми е от полза което кажете.
Ето и какво имам предвид нагледно
куче с такъв тип муцуна
и другия вариант без розови петна по очите и муцунката
А и още нещо заради което сигурно ще ме сложат в бисерите ;D ама аз да попитам хихих ... през лятото ако са на море не им ли изграя носа :o :rolleyes: защото и това са ми казвали ;D

Публикувано: 05 May 2008 - 05:24 PM
Цитат
Просто муцунката е протрита и кожата е малко възпалена и за това
розовее... въпрос на моментно състояние...
Въпроса ми беше как може да се предотврати това възпаление и въобще по-скоро как да се избегне независимо,че може да е моментно състояние :-

Публикувано: 05 May 2008 - 05:32 PM
муцуната на була е уязвимо място тъй като спят на тях и постоянно бутат с
глава..от там идват тези протърквания, възпаления и др. Ако го пуснеш в гората ще мине през най-големите храсталаци( щото му е кеф) и познай каква
ще му е муцунката.

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 05 May 2008 - 07:23 PM
Цитат
Исках да задам някколко въпросчета за тази прекрасна порода тъй като не съм от най-запознатите по въпроса,а тук знам,че мога да получа много полезна информация ;)
Та колкото и глупаво да прозвучи моля да ме извините,но ... ;D та интересува ме понеже съм забеляза поне от снимките пускани във форума на бели бултериери,че около очичките им често кожата им е розова и окосмяването по малко както и на муцунката отгоре над носа ... даже често там е съвсем оголено.
Та въпроса ми е има ли някакъв начин това нещо да се предотврати,може би по специални шампоани или пък друго :blink: Въобще всичко ще ми е от полза което кажете.
Ето и какво имам предвид нагледно
куче с такъв тип муцуна
и другия вариант без розови петна по очите и муцунката
А и още нещо заради което сигурно ще ме сложат в бисерите ;D ама аз да попитам хихих ... през лятото ако са на море не им ли изграя носа :o :rolleyes: защото и това са ми казвали ;D
булла с бялата муцунка е целия в пудра и гримове :->)затова е така бял ;) ;D ;) а за морето много изгаря но не се умира ;D ще го мажеш с висок фактор ;D ;D ;D
Публикувано: 05 May 2008 - 07:42 PM

Камъкът си тежи на мястото,а Бултериерът-навсякъде!!!
Николай Котов
Bull-X-Plosion Kennel
Публикувано: 05 May 2008 - 07:46 PM
[quote author=jockitch link=topic=7526.msg397438#msg397438 date=1210008208]
[/quote]
Това е нещо като "звездите" по телевизора -пудрите и гримовете правят чудеса.
Има го и по родните рингове....
Публикувано: 05 May 2008 - 07:58 PM
Цитат
Пусни по хубави нейни снимки !!!
хубава кучка а ;)
Публикувано: 05 May 2008 - 08:52 PM
Цитат
Николай, ще ми обясниш ли защо г-н Георгиев ти се оплаква на теб? толкова ли е трудно да му завърти един тел. на Торментора и да се разберат за това прословуто родословие....

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 05 May 2008 - 09:11 PM
Публикувано: 05 May 2008 - 09:32 PM
Публикувано: 05 May 2008 - 10:39 PM
А относно грима,пудрите и т.н :rolleyes: леле не знаех,че им слагат :rolleyes: ... знам,че има специална козметика за кучета,пудри и шампоани специално за бели кученца :blink:

Публикувано: 06 May 2008 - 06:23 AM
Цитат
А относно грима,пудрите и т.н :rolleyes: леле не знаех,че им слагат :rolleyes: ... знам,че има специална козметика за кучета,пудри и шампоани специално за бели кученца :blink:
може и в един чувал с брашно ;D ;D ;D
Публикувано: 06 May 2008 - 09:05 AM
Цитат
Аз няма за какво да търся Жоро от Казанлък,
той има зор да си получи родословието на ДАЛИЛА
и за да дойде то при него е необходимо да ми се обади
и да каже къде и как да му го пратя за негова сметка, а не
да реве на такива като тебе, че нещеш ли нямал си родословие.....
Публикувано: 06 May 2008 - 12:53 PM
Цитат
Цитат
Аз няма за какво да търся Жоро от Казанлък,
той има зор да си получи родословието на ДАЛИЛА
и за да дойде то при него е необходимо да ми се обади
и да каже къде и как да му го пратя за негова сметка, а не
да реве на такива като тебе, че нещеш ли нямал си родословие.....
Ти май не си научи урока?
"Такива като тебе" не подхожда за обръщение към секретаря на БККАБТ!!!!!

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 06 May 2008 - 01:05 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ни мъ кефи...друго си е северното или островното...
в смисъл ?!?
В смисъл, че не ме кефи...Такива кучета са проблемни и рядко стават добри производители.

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин