Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 15 February 2009 - 09:03 PM
:blink:ЗДРАВЕЙТЕ,ИМАМ ДВА ВЪПРОСА ОТНОСНО БУЛТЕРИЕРИТЕ.СЕСТРА МИ ИМА ,МОМЧЕ НА 10 МЕСЕЦА,ЖИВЕЕ В ХОЛАНДИЯ,КУЧЕТО Е КУПУВАНО ТАМ.ВЪПРОС1-КОЛКО ТРЯБВА ДА Е МИНИМАЛНОТО ЧЕРНО ОЦВЕТЯВАНЕ НА НОСА,ДОПУСКА ЛИ СЕ НАПЪЛНО РОЗОВ НОС В СТАНДАРТА И ТАКИВА КУЧЕТА ИЗПОЛЗВАТ ЛИ СЕ ЗА РАЗПЛОД В КЛУБНА ДЕЙНОСТ?СКОРО ЩЕ ПУСНА СНИМКИ НА ВЪПРОСНОТО (РОДОСЛОВНО )КУЧЕ.ВЪПРОС2-КАКВИ НАМОРДНИЦИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА НЕСТАНДАРТНИТЕ ИМ ГЛАВИ,КОЕ Е НАЙ-УДОБНО ,ЗА ДА МОГАТ И ДОБРЕ ДА ДИШАТ ЛЯТОТО,НЯКОЙ ДА СЕ СМИЛИ НАД НЕВЕЖЕСТВОТО КЪМ ПОРОДАТА,ВСЕ ПАК СМЕ ОРИЕНТИРАНИ КЪМ БУЛДОГ....
Публикувано: 15 February 2009 - 10:18 PM
Цитат
Сигурна ли сте , че е чистокръвен бултериер ?
Да ти кажа честно много прилича на такъв...
Публикувано: 15 February 2009 - 10:22 PM
Цитат
Цитат
прочетете стандарта на породата
Zdr, elia123 !
Ще се радваме ако ни покажеш актуални снимки на това кученце и
ако може да ни дадеш инфо за произхода му или поне от кой развъдник е
купено.
По стандарт носът трябва да е черен, но за жалост този недостатък
депигментация на н.гъба се среща доста често при АБТ. Най-вече при белите
екземпляри, но се проявява макар и в по-слаба стебен при цветните.
Разбира се правят се компромиси както за този, така и за мн. други недостатъци
при бултериера. Факт е, че има шампиони с този недостатък...

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 16 February 2009 - 03:14 PM
Цитат
:blink:ЗДРАВЕЙТЕ,ИМАМ ДВА ВЪПРОСА ОТНОСНО БУЛТЕРИЕРИТЕ.СЕСТРА МИ ИМА ,МОМЧЕ НА 10 МЕСЕЦА,ЖИВЕЕ В ХОЛАНДИЯ,КУЧЕТО Е КУПУВАНО ТАМ.ВЪПРОС1-КОЛКО ТРЯБВА ДА Е МИНИМАЛНОТО ЧЕРНО ОЦВЕТЯВАНЕ НА НОСА,ДОПУСКА ЛИ СЕ НАПЪЛНО РОЗОВ НОС В СТАНДАРТА И ТАКИВА КУЧЕТА ИЗПОЛЗВАТ ЛИ СЕ ЗА РАЗПЛОД В КЛУБНА ДЕЙНОСТ?СКОРО ЩЕ ПУСНА СНИМКИ НА ВЪПРОСНОТО (РОДОСЛОВНО )КУЧЕ.ВЪПРОС2-КАКВИ НАМОРДНИЦИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА НЕСТАНДАРТНИТЕ ИМ ГЛАВИ,КОЕ Е НАЙ-УДОБНО ,ЗА ДА МОГАТ И ДОБРЕ ДА ДИШАТ ЛЯТОТО,НЯКОЙ ДА СЕ СМИЛИ НАД НЕВЕЖЕСТВОТО КЪМ ПОРОДАТА,ВСЕ ПАК СМЕ ОРИЕНТИРАНИ КЪМ БУЛДОГ....
Здравейте! В доста от случаите е възможна по-късна пигментация на носната гъба. Наблюдавал съм го няколко пъти. С течение на времето ще си проличи и при вас. Относно намордника,ще трябва да мерите на място. Не всяка изработка приляга на специфичните форми на Буллтериера.

Камъкът си тежи на мястото,а Бултериерът-навсякъде!!!
Николай Котов
Bull-X-Plosion Kennel
Публикувано: 16 February 2009 - 03:34 PM
Цитат
Цитат
Здравейте! В доста от случаите е възможна по-късна пигментация на носната гъба. Наблюдавал съм го няколко пъти. С течение на времето ще си проличи и при вас. Относно намордника,ще трябва да мерите на място. Не всяка изработка приляга на специфичните форми на Буллтериера.
Става всеки с размер за немски дог.Съответно прогонен по главата на самото куче.

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 16 February 2009 - 11:42 PM
Публикувано: 17 February 2009 - 07:06 AM
за съжаление да--знам ,че са допускани петна по главата,ама нашето вместо на носа е избягало в основата на опашката ;D.иначе за 8месеца....развъдник--bruining--papa-little thunder seasyrider,mama -sweet nitro of the sunny dogs,------------the dog--little ziggy of the sweet nitro vaderlitlle thundes