ПП.С това намеквам,че и някои български булита могат да вземат участие в този проект...
Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 20 July 2009 - 08:48 AM
ПП.С това намеквам,че и някои български булита могат да вземат участие в този проект...

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 20 July 2009 - 06:40 PM
Ами дай предложения щом намекваш....
Публикувано: 21 July 2009 - 08:26 AM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 21 July 2009 - 09:58 AM
Ти нищо не разбираш, не е Лилянка, а Теодора...
За Теодора,
някъде назад във форума можеш да намериш ето този линк-
http://www.monteoscuro.com/stud.htm
където отдавна е направена подробна статистика.
/сигурно и ти си го поствала някъде, но дали си го чела../
Та затова в "новата" може да влезнат- Ронин, Саймън, Ерол, Нанук...

Публикувано: 21 July 2009 - 10:20 AM
Имаме още доста хляб да изядем ,докато достигнем тяхното ниво...Като отидеш на една изложба ,където се събират по-класни кучета мнението ти ще се промени сигурно.
Публикувано: 21 July 2009 - 12:03 PM
bagatur,да може да е нещо подобно,но много по систематизирано...разглеждала съм го и лично за мен е много объркаваш относно страната където живее кучето...иначе за всичко друго сайта е префектен...много и полезно инфо...
tattoo не става въпрос за изложба,а просто за един вид реклама...
ПП.Значи казвам се Теодора,но предпочитам да ми казват Тори

Публикувано: 21 July 2009 - 01:26 PM
Публикувано: 21 July 2009 - 01:55 PM
Не знам защо си решила, че това тук е сайт за запознанства, Теодора ... по-добре тичкай да скачаш на въженце...имаш нужда, пък и пъпките ти ще понамалеят вероятно ...
Публикувано: 21 July 2009 - 02:34 PM
bagatur,да може да е нещо подобно,но много по систематизирано...разглеждала съм го и лично за мен е много объркаваш относно страната където живее кучето...иначе за всичко друго сайта е префектен...много и полезно инфо...
tattoo не става въпрос за изложба,а просто за един вид реклама...
ПП.Значи казвам се Теодора,но предпочитам да ми казват Тори
O,неееееее пак ли ти?Тори-мори хайде като станеш притежател на куче си го показвай където искаш.
Даже и гобленчета си направи да си го рекламираш.
Някои ако иска да си показва кучето ходи на изложби,ако не си разбрала досега..........
За да си чеше егото
Ей тука да те вземем за пиар на кучетата ни.Голямо писане и меж.форум ма ха спри се,че и там пишеш само глупости
На хората им омръзна от такива дето се се опитват да дирижират всичко и все да дават акъл.
Гледай първо в своята двор после в чуждия..........
Публикувано: 23 July 2009 - 09:31 PM

Публикувано: 24 July 2009 - 08:40 AM
Знае ли авторката къде си й сложил творбата?
Да-картинката е качена в сайта на Bull Position ,но понеже исках да съм подготвен за такива въпроси първо съм попитал дали няма нищо против и след получения отговор я направих.Не смятам да си показвам личната кореспнденция тук,така че като дойдеш в Русе (на гости) ще ти покажа писмото...
Публикувано: 24 July 2009 - 11:57 AM

Честито!!!
Много добре изглежда.

Камъкът си тежи на мястото,а Бултериерът-навсякъде!!!
Николай Котов
Bull-X-Plosion Kennel
Публикувано: 27 July 2009 - 09:37 AM
Явно има некав зор, знаете ли нещо?
Има някакъв вирус....ама аз влизам смело.Просто като ти се появят там някакви глупости да инсталираш не го прави.Не можеш и да махнеш прозореца -само рестарт оправя нещата.
Публикувано: 27 July 2009 - 07:33 PM

Абсолютно маниашка!
Направо ми иде да и посегна.

Вход

Горе
Цитиране +