Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 14 April 2010 - 10:59 PM
- Никъде не видях отговор, а ме интересува може ли някой да определи някаква средна продължителност на живота на бултериера(предполагам има разлика в половете). Естествено, ако са полагани прилични грижи за него.(всеки да разбира прилични както иска, не ме карайте да конкретизирам повече :Р ). Търся груба цифра.
- Другия ми въпрос е пренебрежимо тъп, ирелевантен във всяко отношение, но нека стрелям все пак- вече на две снимки забелязвам че буловете лежат по много странен начин- не си сгъват задните крака, а просто ги опъват назад (все едно човек е легнал по корем), само предните крайниците си сгъват. Нормална ли е тази стойка за була или просто така са ги хванали?
Благодаря предварително за отговорите!
Публикувано: 14 April 2010 - 11:38 PM
- Никъде не видях отговор, а ме интересува може ли някой да определи някаква средна продължителност на живота на бултериера(предполагам има разлика в половете). Естествено, ако са полагани прилични грижи за него.(всеки да разбира прилични както иска, не ме карайте да конкретизирам повече :Р ). Търся груба цифра.
- Другия ми въпрос е пренебрежимо тъп, ирелевантен във всяко отношение, но нека стрелям все пак- вече на две снимки забелязвам че буловете лежат по много странен начин- не си сгъват задните крака, а просто ги опъват назад (все едно човек е легнал по корем), само предните крайниците си сгъват. Нормална ли е тази стойка за була или просто така са ги хванали?
По първия въпрос могат да кажат по-опитните кинолози,но доколкото знам и кучетата са като хората-едни са дълголетници ,а други не...Може би отговора е 10-15 години .
А по втория въпрос -нищо странно няма в тази поза -ние и викаме стойка пиле....

Публикувано: 15 April 2010 - 08:17 AM
За тези, а и за много други сложни и важни въпроси все още имам жив отговор...

Обади ми се да ти кажа цената

и яхвай вълната/със Сатра- ЦУНАМИ/ - навреме,
виждам че гориш отвътре.

Когато и да започнеш с бултериера, винаги е късно!

Публикувано: 15 April 2010 - 03:58 PM
Колкото и дълго да живее бултериера, за стопанина му е кратко!
Иначе съм виждал кучка на 12 години, като малко танкче и супер енергична...Пък да кажеш, че е била глезена и лежала само на дивана - не е...
А колкот до позите -вземи си бул и ще се нагледаш на чудни пози, погледи, мимики, стойки ;)

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 15 April 2010 - 07:33 PM

Тази поза се постига с много труд и обучение, като се използва специален уред с който се опъват назад краката на булито, докато то не почне ле-е-еко да скимти от напрежение! Оставя се така 5-6 пъти по 8/осем/ часа и после то само си заема тази поза по команда!
:)
Публикувано: 07 May 2010 - 09:51 PM

Публикувано: 09 May 2010 - 01:36 AM
Whitebul, в 07 May 2010 - 09:56 PM, написа:

Ей, страшни сте- браво!
От оня

Къде сте сега, вий Бирмин-АПК...

Югът- здраво ОТЛЕТЯ...

Остават още 12- булла там.
Сега трябва да кажем- помощ! , към всички съфорумци!

Публикувано: 09 May 2010 - 09:17 PM

Публикувано: 10 May 2010 - 05:57 PM
bagatur, в 08 May 2010 - 11:41 PM, написа:
Whitebul, в 07 May 2010 - 09:56 PM, написа:

Ей, страшни сте- браво!

От оня

Къде сте сега, вий Бирмин-АПК...

Югът- здраво ОТЛЕТЯ...

Остават още 12- булла там.
Сега трябва да кажем- помощ! , към всички съфорумци!
Поздравления за момчетата от PLOVDIV BULL KENNEL и BULL-X-PLOSION KENNEL
за това да съхранят ценната кръв на Alecto Kool Barracuda at Kilacabar за България
и дай Боже да я доразвият в още по-успешна бъдеща селекция на бултериера у нас!
Успех!
.

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583
Публикувано: 14 May 2010 - 04:14 PM
да напомня, че все още имате възможност
да станете притежател на страхотна тениска
DOG PERSON - dog.bg
или да направите подарък на някой приятел
- цена25лв
Парите от тези тениски отиват за кучетата от Без дом
ето тук може да прочетет на кого помогнахме с предишните тениски
Тениски

L-размер свършиха
Публикувано: 25 May 2010 - 01:42 PM
cozenca, в 22 May 2010 - 04:15 PM, написа:
Космената пигментация се вижда още от момента на раждането.Кожната пигментация се вижда по-късно.
Petr0v, в 25 May 2010 - 11:34 AM, написа:
Това зависи само от теб.
Когато имаш две кучета, които живеят заедно и особено ако са от един и същ пол, известно време ще има борба за установяване на йерахията.В тази борба по-вероятно е бултериера да стане "водач на глутницата".
Иска се доста твърда ръка и доста дълго време занимаване и пресичане на всякакви опити за агресия и у единия и у другия, но като цяло не е невъзможно.

WWW.EVILDOGS.NET
Публикувано: 25 May 2010 - 03:42 PM
Публикувано: 25 May 2010 - 04:24 PM

WWW.EVILDOGS.NET
Публикувано: 25 May 2010 - 07:21 PM
Публикувано: 25 May 2010 - 08:14 PM
Maari, в 25 May 2010 - 07:26 PM, написа:
Това е точната порода !Много обичат диваните и глезотийките.

Публикувано: 25 May 2010 - 08:14 PM