Цитат
Цитат
ВАЖНО
-Висенето на гума се препоръчва за кучета със захапка тип папагал.
Това натоварване удължава долната челюст , и гранулите при хранене не изпадат от устата на кучето.
- При кучета с по къса опашка и препоръчително ,при висене да се закача тежест на опашката ,постепено тежеста се увеличава .
Това се прави докато опашката достигне нолмална дължина.
-При липсата на стоп ,на главата на кучето се използва ниско изрязана врата зад която се поставя купата с гранули и кучето се храни като упражява собствен натиск въру желаното место на което трябва да е стопа.
-За изправени задни ъгли се препоръчва патешко ходене и така кучето се заъглява.За живеещите до морето това упражнение може да бъде и гларуско ходене.
- При щръкнала поясница и заднища ,му се слага седло за езда.
Успех b) b) b)
Любчо това го приемам като критика към кучето ми виж сега нашия аз не коментирам твои кучета така и ти не коментираи моето ясно ли ти е ?!!?! не си мисли че кученцата ти са перфектни във всички очи майкъл куция ,другите твой творения на по 10 месеца като са се окучвали няма смисал да приакзваме ясно ли ти е ! бъди си там шампион във собствения си свят и това е ! на друго място ти писах че не си ми приятен тъи че недеи пиши по мои адрес и по адрес на кучето ми !!!