klavdii, в 22 October 2010 - 08:29 AM, написа:
:Краси,защо си мислиш че на
tattoo не му стиска да каже на друг какво мисли?
Всички сме в една лодка и трябва да търпим критики! Това че някой е казал на теб нещо директно май те е жегнало?
В клуба сме се събрали хора с една
Любов - Бултериера а не да се женим по между си

,ако някой не харесва друг е нормално всички сме различни

Едва ли има човек които да не е напердашил поне веднъж кучето си или да не е теглил по една .....през живота си?

Но всичките тези неща както и диалекта на говорене нямат нищо общо с развъждането и отглеждането на кучетата.Започваш да издребняваш ........

Едно куче Винаги трябва да бъде гледано добре. Не съм виждала къде и как си гледаш кучетата НО ако е така - не ти прави чест като развъдчик!
Не целя да да се заяждам, дано ме разбереш правилно!

Няма спор, така е! Имало е период от време, през който една от кучките ми е живяла в лоши битови условия, макар че предоверяването на слухове от страна на някои хора, доведоха до излишно напрежение. Що се касае до малките, те винаги са били в нормална среда, при строго спазване на хигиена, температура и т.н. - в спалнята ми. От известно време съм в ново жилище и съм се постарал да осигуря прилични условия за живот на кучетата, включително ползвам и услугите на човек, който да полага необходимите грижи за тях, когато съм на работа - срещу заплащане! Неприятно е в тази ситуация, отново да се повдига въпроса за станалото вече прословуто мазе, което междувпрочем са посещавали 2 - 3 човека, от пишещите в този форум, но то не се споменава в техните постове, а в постовете на друг човек...Въпреки ехидната заядливост в тези писания, пак повтарям, че не съм и не желая да се конфронтирам с никого, най-малкото с някой от БККАБТ. Отговорите ми от предните няколко дни, може би са резки и донякъде неуместни, но следват принципа: "Какъвто въпроса - такъв и отговора". Надявам се, че съм те разбрал правилно...